2007 ağustos çıkışlı XT 26bin km. Bu sana uyar mı ?![]()
ben espiri yapmıştım zaten mali hele ondan ne zaman senin mekana gelsem izinde çarşıda şimdi daha iyi anlıyorum o kmleri
2007 ağustos çıkışlı XT 26bin km. Bu sana uyar mı ?![]()
O kmler uzun yolda yapılmış olup,motorum garaj motorudurben espiri yapmıştım zaten mali hele ondan ne zaman senin mekana gelsem izinde çarşıda şimdi daha iyi anlıyorum o kmleri
Bir günde Pizza yemeğe gidelim :bounce: nereye gitsek acaba :silent:
önerisi olan varmı![]()
yok be aceba adamın okadar yetkisi varmı
Varsa ben orda duran yeşil bi traktör vardıııı... onu istiom:mrgreen:
Ya yetkisi yokta 1-2 seveni vardır kırmazlar heralde muzaffer abiyi![]()
Ben gitmiştim geçen orda araba yıkama yeri var arkada muzaffer abiye fırça atıodu yıkamacı çocuk... geçmi gelmiş işe neapmış :mrgreen:
gonuşma layn (kükreyen ivedik smileysi):mrgreen:Gürsel abi senin aletin kmsiyle oynanmış diyorlar doğru mu![]()
:queen:Ne biçim konuşuyon öyle alet malet :bounce:![]()
Bir günde Pizza yemeğe gidelim :bounce: nereye gitsek acaba :silent:
önerisi olan varmı![]()
gonuşma layn (kükreyen ivedik smileysi):mrgreen:
:queen:
ayıp ediyorsun akşama mali hazırlattırır en özelinden getirir toplantıya:cat:.
pizzacı arkadaşımız var bide gidip başka yerde paramı verecez:cherry:
Para olayı pek hoşuma gitmesede üstün hizmet anlayışım ile toplantınıza servis yaptırabilirm istediğiniz saatte MT farkıyla %20 indirim ayrıcalığıyla![]()
Arkadaşlarım,dostlarım kankilerim abilerim ablalarım biz gelemiyoruz köyden kayınbabam geldi akşam bize geliyorlar üzgünüz gelemiyoruz ama telafi ederiz herkese iyi eğlenceler bizsiz bir aşkam geçirin gerçi farketmezsiniz bile çünkü biz marmoka gitmedik anlatacak bişeyimiz yok:salut:
bak bak bak bir indirim yapıyor :cyclopsan hani MT kardeşliği :silent:
![]()
![]()
![]()
Arkadaşlarım,dostlarım kankilerim abilerim ablalarım biz gelemiyoruz köyden kayınbabam geldi akşam bize geliyorlar üzgünüz gelemiyoruz ama telafi ederiz herkese iyi eğlenceler bizsiz bir aşkam geçirin gerçi farketmezsiniz bile çünkü biz marmoka gitmedik anlatacak bişeyimiz yok:salut:
bak bak bak birde indirim yapıyor :cyclopsan hani MT kardeşliği :silent:
![]()
![]()
![]()