yani sana söylense okadar millet satıp orayamı gidecektin :silent: :mrgreen:
ben kimseyi satmam
yani sana söylense okadar millet satıp orayamı gidecektin :silent: :mrgreen:
hayırsız adam, hani bana d haber edecektin???? ben de senelik iznimi almaya çalışıyordum senle nevşehire çıkmak için.r:
r: aşkolsun yaaa, aşkolsuuunnnn başka da bişi demiyorum sana.... :salut::salut:
selam murat.önce geçmiş olsun diyimmeteoroloji her yeri yağmur gösterirken senin bu yola çıkman bile bile lades demen oluyor.o yol bu havada bir günlük çekilmez bence.neyse çekmişsin sonuçta, motoruna, canına sağlık olsun :rendeer:
resim yüklemeye gelince www.imageshack.us adresine git orada yüklersin:cat: anlatımı detaylı olarak sitede var.
hadi ya :cyclopsan murat bir günde turu tamamlamışsın hani bana konaklamalı tur demiştin :silent: valla gücendim şimdi deseydin günübirlik bizde gelirdik :cat: neyse başka zaman artık kısmet değilmiş :bounce:
Murat abi dönüşte kız kalesi tarafındanmı geldinizzzz:silent:
ben mami
lütfü yani namı değer palvracı teyyo geziye tekmi gittinde ben ve pejo şöförü isoyla kendinizi yazmışsın her tarafta belli etme urfeli olduğunu :queen::queen:![]()
kıronun anlamını bilmeden insanlara kıro denen şahıslarla seviye yetersizliğinden dolayı polemiğe girmiyorum![]()
![]()
sana sovenlerin kuzenleri heralde
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
su ramzey motora remziiiy diyen kro mami mi( diyarbakirli olan :queen: )
:queen: :queen: :queen:
memi gitti latif öldürdün beni gülmektennnn

resimlerde çok güzel çıkmışsınız arkadaşlar.lütfücüüm teşekkür ederim topic açmayıp bizim topicin coşmasına katkıda bulunduğun için :rendeer:Fotograf koyamamizin sebebi ; her geziden sonra demirgursel'in attigi ozel mesajlar ( siz topic aciyorsunuz benim topicime kimse bakmiyor , yazmiyor vb. sozler iceren...kirici ve asagilayici sozler yuzunden resim cekmeme karari aldik )
![]()
![]()
isooo yonetim bize gectiginde hatirlatta cengiziminin ismini bi cikmaz sokaga verelim :queen: :queen: :queen:
İlahi Murat, hayret ettim şimdi. Eğner de gelen mesajdaki fotoğrafı bir yerden bulup yolladın sandım. Meğer dibine gidip çekmişsin.
Eeeee haftaya nolacak bu durumda, sanırım gezi iptal.
waaaaayy murat bey abi valaaa tam macera adamısın bence özgüvenine hayranım :cat: ama tek başına okadar yolada cıkman aşırı be abi yinede yüregine saglık resimleri bekliyoruz:rendeer:
muratcım tekerine sağlık.sen aslında plan program yapmadan gezi yapmayacak bir yapıya sahipsindir.ama herşeye rağmen tek başına çıkma cesaretini alkışlıyorum.sevgilerimle.
Murat abi dönüşte kız kalesi tarafındanmı geldinizzzz:silent:
cengizimin fotoraftaki kahkası olayı bitirmiş ama
talihsiz bi kare :mrgreen:
:queen: cengizim dayak yemenin inceliklerini en iyi ben bilirimteker teker gelin olm gürsel abiye söyleyimde kerata funku olayımı geliştiriym sona isterseniz hepinis gelin olm.
bahanda kıloo alidiyatör demesinler(gladyatörün urfacası simileyleysi)![]()
sn.demırgursel :mrgreen: bu pazar için düşündüğünüz bir yer varmı yoksa gidilmiyecekmi :silent:r: