[Adana - MT]

lan isooo
latif sende cık aradan senide tepelerim motorsuz cakma motorcuuu senniiii

:

ne yapacan:p:queen::queen: var benim motorum yuki marka hemide kaçtene istosan

çenkisss olum bu ajan işi ne iso ajan fela de dioooo ne ayak olum

Son düzenleme:
ne yapacan:p:queen::queen: var benim motorum yuki marka hemide kaçtene istosan

çenkisss olum bu ajan işi ne iso ajan fela de dioooo ne ayak olum

ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt oldu mu kankiii:cat:

Son düzenleme:
lan isooo
bakın şimdi arkadaşlar bu iso ve ferda yılan hikayesini son durumları bende sorun anlatıym birde isonun poşetle ve yanlız kaldıgında nelerle uraştıgıyla ilgili merakta olanlar varsa da onlarıda açıklayım birde adana yılan kalede en tepe noktasında domates agacı cıktıysa sebebide isodur ve daha neler neler var bende açtım vala bayramlık azımı gündemin sıcak haberleri bende haaa birde iso burcu hakkında ne dedi mali ye ne salladı hepsi burda gel vatandaşşş iso bittin olim sen latif sende cık aradan senide tepelerim motorsuz cakma motorcuuu senniiii

birde isonun fotoshop kabiliyeti de bu kadarmışş ben yapıym da gör olim :wiinkk:

kanka sen bel altına vuruyon tamam kardeş büyüksün ben aradan çekiliyomm tıvıs tıvısss:)

kanka sen bel altına vuruyon tamam kardeş büyüksün ben aradan çekiliyomm tıvıs tıvısss:)

kankaaa kuşlar öter feyiiiiiiiiiiiikkk feyiiiiiiiiiiikkk ama gerçekleri kabul et artık senin iş yattı dostum üzülerekte olsa dost acı söyler hadiii başka kapıyaa...

çenkis senin bittiğinden haberin yok debeleniosun oluuuum :mrgreen:

değilmi isooo

zekiyeeee öle hayalet gibi gezeceğine bişeler yazsana kızım

Son düzenleme:
lütfü bugün dokuza kadar burdayım olm şu paketi alda kurtar beni patlayacak diye korkuyommm,içinden çalar saat sesi geliyo tırsıyorummm

Merhaba arkadaşlar. Bu cumartesi gunu saata 13:30 da sezon acılış kokteylinde buluşmak ümidiyle... iyi akşamlar...

isoooo bu dediklerimide mavraya alip kaynatma pls.

cengiz(zion1) adli arkadaisimiza yeni baslamis oldugu uzun ve zor yolculugunda basarilar diliorum...

not: kendi istegi uzerine tam aciklama yapamamaktayim...(isoooooooooooo ver gazi evladim ver gaziii.......kuryeeeeeee nerde nan kuryeeeeeee:mrgreen:)

:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar