[Adana - MT]

yavvvv siz su dublor kullanarak youtube icin video cektiren sahsiyet degilmisiniz???:mrgreen:

şişşştt ne oluyor orada ST KANUNİ lerimiz geldi satışa hazır duyurulur

Abi hyolar teker yapmıyodu yeni cenereyşın S en T kanuniler yapıyomuuu:p

yavvvv siz su dublor kullanarak youtube icin video cektiren sahsiyet degilmisiniz???:mrgreen:

her video için 100 ytl verdiğiyle ilgili çeşitli duyumlar aldım ama bilemem::piloot::::coool::::pala::::cheeeeer::fool::::sorcerer::xrock::::xs06::

Son düzenleme:
isooooo yarım kilo kabuksuz fıstık yollasana bizim buraya:mrgreen:

olm aramızda ajanlar olabilir diyorum,sen halen benden fıstık istiyonn,işletme anlaşmama göre evlere servis yapmam yasakkk,başımımı yakacann,mazallah ajanlar duyar muyar,sonra 25 ytl'ye satar beni hahaha:queen::queen:

Ben :beyler okeylerin ikiside bende
emrah:Hadi lan biri bende

ne gazma yaaaaa:queen::queen:

tek kişilik dev kadro olan beni bile çileden çıkardı ya isooooo arkadaşın ben ne yapam....

adamın bişe yapmasına gerek yoktu salak kalktı bide o okeyi attı:queen::queen:

tek kişilik dev kadro olan beni bile çileden çıkardı ya isooooo arkadaşın ben ne yapam....

adamın bişe yapmasına gerek yoktu salak kalktı bide o okeyi attı:queen::queen:

cengizden sonra emrahta gazmalıkta nirvanaya çıkacak bu gidişle:queen:tabi medeniyetin gözünü seveyim köyde olsak cinayet sebebi ( doğulu ağa smileysi :queen:)

ayıp olm iso sana bişe demeye gelmioooo...

cengizim bidaha benm yanımda kimsenin arkasından konuşma yavruuum...

iso bu şimdi siteye çevrimdışımı giriooo ajan ya hani o bakımdan:queen:

ayıp olm iso sana bişe demeye gelmioooo...

cengizim bidaha benm yanımda kimsenin arkasından konuşma yavruuum...

iso bu şimdi siteye çevrimdışımı giriooo ajan ya hani o bakımdan:queen:

lan normal hayatta saçı varmışşş,görev nedeniyle alnını açtırmışş,yoksa sivil fotolarını gördümmm,bob marley ggibi:queen::queen:

işte cengizin görev dışındaki sırma saçlı haliii:queen:senin o şaşı bakan gözlerine kara kara kaşlarına sırma saçlarına kurban olurum kankaaaa:queen:

işte cengizin görev dışındaki sırma saçlı haliii:queen:senin o şaşı bakan gözlerine kara kara kaşlarına sırma saçlarına kurban olurum kankaaaa:queen:

:queen::queen::thumleft:::evil::::alkiis::::repci::::haapppy:::sefereee::pala::::puro::::cheeeeer::pokey::::shhh::::151::::152::::148::::telefon:

birde isonun fotoshop kabiliyeti de bu kadarmışş ben yapıym da gör olim :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar