lan isooo
latif sende cık aradan senide tepelerim motorsuz cakma motorcuuu senniiii
:
ne yapacan
çenkisss olum bu ajan işi ne iso ajan fela de dioooo ne ayak olum
Son düzenleme:
lan isooo
latif sende cık aradan senide tepelerim motorsuz cakma motorcuuu senniiii
:
ne yapacan:queen::queen: var benim motorum yuki marka hemide kaçtene istosan
çenkisss olum bu ajan işi ne iso ajan fela de dioooo ne ayak olum
lan isooo
bakın şimdi arkadaşlar bu iso ve ferda yılan hikayesini son durumları bende sorun anlatıym birde isonun poşetle ve yanlız kaldıgında nelerle uraştıgıyla ilgili merakta olanlar varsa da onlarıda açıklayım birde adana yılan kalede en tepe noktasında domates agacı cıktıysa sebebide isodur ve daha neler neler var bende açtım vala bayramlık azımı gündemin sıcak haberleri bende haaa birde iso burcu hakkında ne dedi mali ye ne salladı hepsi burda gel vatandaşşş iso bittin olim sen latif sende cık aradan senide tepelerim motorsuz cakma motorcuuu senniiii
birde isonun fotoshop kabiliyeti de bu kadarmışş ben yapıym da gör olim :wiinkk:
kanka sen bel altına vuruyon tamam kardeş büyüksün ben aradan çekiliyomm tıvıs tıvısss![]()
ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt oldu mu kankiii:cat:
zekiyeeee öle hayalet gibi gezeceğine bişeler yazsana kızım
yok anam yok... bu haftanın çökülecek ismi belli:mrgreen:
lütfü bugün dokuza kadar burdayım olm şu paketi alda kurtar beni patlayacak diye korkuyommm,içinden çalar saat sesi geliyo tırsıyorummm
kelede çekilen fotoğraftan haberim var :queen:
messengere çevirdiniz forumu
ok.şimdiden hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Bu cumartesi gunu saata 13:30 da sezon acılış kokteylinde buluşmak ümidiyle... iyi akşamlar...
messengere çevirdiniz forumu
alışırsın abi alışırsın ,hele bi sezonda açıldıki daha çok alışırsın böyle 2 ayda bi eser geçeriz bizz:queen:ve hep senle aynı espriyi birileri yapar![]()