[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmet kardeşimizin başı sağolsun,geride kalanlara allah sabır versin

zaferim,sen zaten çarşambalarıda gelmiyon,senin için ne fark edecek ki,otur evine çitleğini çitle,o semih erkeğiminde gıdığından öp benim için
ben yatcem(barbudos ağzı ile) herkeşe iyi geceler o zaman

Cuma şadırvan günü; gelemem. Kış geldiği içinde çarşambaları yan çizmeye başladım malesef...Ama sinema kapalı alan olduğu için uyar.

Sabah öğrendiğime göre ağır hasta olan olan Ceyhanlı ahmetin dayısı vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin)...

Allah rahmet eylesin. Ahmet başın sağolsun.

herkese hayırlı cumalar bol kazançlar insan bi uyarırdı yusuf sen motoru yeni aldın heycanla hep kullanmak isteyeceksin yağmrda sürme diye ..... dünkü yağmurda motor kullandım galiba bu günde şifayı kaptım :p

Ahmet arkadaşımızın başı sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin.
Saygılarımla.
Fatih GÜL

slm millet bende varım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 ----------

slm iso hayırlı olsun yeni motormu aldın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------

slm iso hayırlı olsun yeni motormu aldın ben efendiden recep :)

herkes mi sinemaya gitti ..... sayın büyüklerime sesleniiyorum scooter ve benzeri cup modellerin gidebileceği gezi yok mu abilerim :D

iyi akşamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

user58530_pic1285_1257780306.jpg

Seyhan gölü kuzuları bunlar...

günaydın adana. ankarada motor sezonu artık kapandı sayılır. ama adana da tadından yenmez bugünlerde. bayramda adanadayım, havalar da güzel olursa motor hasretimi gidereceğim.

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.
ahmet bey,hava şartları uygun olursa,bayramın son iki günü,(GEÇEN YILKİ GİBİ)boğsak'ta kamp yapmayı planlıyoruz.bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar