Adana [mt],ceyhan/yumurtalıkta Yine Coştu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzaffer abimin yokluğu nasılda belli olmuş gır gır yok şamata yok sönük bir geziydi:p

Adana sitede çok hava atıyorsunuz, sizi site yönetimine şikayet ediyorum...:
On numara diyorum. :cat:

Geziye katılan, resimleri çeken ve siteye yükleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca yorum yazan arkadaşlarada teşekkür ederim. Muhteşem bir gezi oldu hep beraber çok eğlendik. Bir kaç foto da benden :cat:
2lwvm00.jpg

14vsi2d.jpg

Cengiz o elindeki öyle ne :silent:
4scpav.jpg

2d8bbc.jpg

Tabiki ben ve ...
313t4y1.jpg

eşim.
vhu9n7.jpg

Fotolar ve gezi harika olmuş,
Biz daha dün oradaydık, yolun kenarında heyecandan size el sallayan tezahürat yapan biri vardı :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
bu gezide,armızda olmayan tüm arkadaşlarımızı gözlerimiz aradı.

Son düzenleme:
Gezi mükemmel olmuş, ekip çok sıkıymış. Epeydir göremediğim arkadaşlar da katılmış. Örneğin Cengiz, agökçe hocamız, VFR Mehmet vs... Nöbetçi olduğumdan katılamadım. İçim cız etti. Deniz, doğa, motosiklet, balık, muhabbet sohbet...Daha ne olsun. Elinize sağlık arkadaşlar. Haftaya ben de katılıyorum.

Bu arada Yüksel ve K.Cengiz epey karizmatik gözükmüşler. Comet ile gördüğüm Yüksel tabii... Babası, Muzaffer üstadım yavaş yavaş emekli olup köşesine çekiliyor anladığım. Eeeee olacak o kadar. Neyse Muzaffer hocam... Evde sakin sakin akvaryumla uğraşmak, mutfağa el atmak ya da pijama terlik televizyon olayına dahil olmak da güzel. :mrgreen:

hiç güzel olmamış. :p

şaka bi yana çok güzel ve bol katılımlı bir geziye imza attğınız için hepinizi tebrik ederim.

gözüm ve çevresine saplanan ağrıdan kurtulabilseydim bende gelirdim ama maalesef daha yeni yeni atlatıyorum. hepiniz öpüyorum.

güzel gezi, katılmış kadar olduk resimler sayesinde :)

hiç güzel olmamış. :p

bencede hiç iyi bir gezi olmamış laf aramızda haluk hocam....
yav neden dir bilmem ama geldigim gezilerden daha çok gelemedigim gezilerin rotaları ve gidilen yerler daha çok hoşuma gidiyor en iyisi ben gezilere gelmeyim :cherry::cherry::cherry: sanal olarak takib ediyim.

güzel bir gezi olmuş ve bol bol eylendiginizden eminim.allah muhabbetinizi bozmasın....

Adana İl Temsilcisi
yorum yapan arkadaşlara çok çok teşekkürler.

Gaziantep İl Temsilcisi
güzel bir gündü muabbetımız zaman sebebiyle kısada olsa siz sevgili dostları görmek ne desen degerdi...

yapman bunu bana yaw.fıstık gibi gezi olmuş sağolun abilerim ablalarım..muzaffer abi yine alpaçino misali poz vermişsin yine...bissürüde arkadaş var orda bak busefer mükemmel gezi olmuş...yakında sizlere katılacam allahtan bişe olmazsa...böylede güzel gitmedim oralara ama gitmiş gibi oldum.

benim gözüm turgay abinin bmw sinde kaldı ilerde oda olcak inşallah..

Son düzenleme:
yeni ve son resimler arkadaşlar.umarım zaman aşımına uğramamıştır:mrgreen:

her şey için teşekkürler tekrardan:rendeer:

Yine muhteşem bir katılım.. Yine süper paylaşım... Teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar