Alınır evet. Virajlı dağ yollarında, bozuk yolda (geçen ay arkadaşla Karagöl turu yapalım dedik, yolun bir kısmında çalışma vardı arazi şartlarında sürmek zorunda kaldık. Arkadaşta da Eliminator 500 vardı. Lan lan diye diye gitti sonra bir baktı o şartlarda da gidiyor, o da sorunsuz gitti), uzun yolda, artçılı vb. birçok koşulda denedim. Konforlu güzel bir motor.
Hatta şöyle bir manyaklık da yaptım, Sabah 6'da evden çıkıp arkadaşla Kızılcahamam istikametinde bir tur atıp geri döndük. Eve girdikten 2 saat sonra da yemek yiyip eşimle Işık Dağı, Çankırı arka yolları vs. dolanıp geri geldik. O gün toplamda 800km yol yapmışım. Son 150km bayağı yorlduğumu hissettim ama buna değdi.
Müsait olduğum ilk zaman hedefimde Sorgun Göletine giden bir güzergah var. Geçen yollar çok mu kötü, köpek var mı vs. kolaçan etmek için araçla bir gidip geldim, asfaltı çok güzel olan dağın tepesine tırmanıp indiğiniz güzel bir rotaymış, km'lerce manzara devam ediyor.
Her seferinde şunları kameraya çekeyim editleyip koyayım diye niyetleniyorum ama çok üşeniyorum sonradan.