[Adana mt buluşması ] Cezeryeli sahlepli

08.02.2008 cezerye aplaya hoşgeldin toplantısını düzenlemiş bulunmaktayız İstanbul mt'ye karşı yüzümüz yerde değil kanımca ,bizde geldiğimizde aynı ilgiyi isterükk:p SAYGILAR

Latif abi (AKBURAK1) ile çapırlar hakkındaki kötü düşüncelerimizi paylaşıyoruz,Burcunun tikanı olduğu için tabiki motorlara laf etmek işimize gelmiyo:cherry:

Latif abi ( Akburak1) peşin satan tüccarlar gibi duruyo:queen:

Arada böyle zıpçıktılıklar yaparımmm görün ve geçinn:bounce:

Asıl buluşma mekanı olan muzlu sütçünün ( kazım bife ) önündeyiz

Trafik kazası geçirmiş hamam böcüğü görmeyenler, buyrun görünn:queen:

Benim karaoğlan olur kendileri ,sonunda pintilik zincirlerimi kırıp:salut: ,parayı bastırdım aldım lazer kaskı ,bi önceki karpuz kabuğuyla arada bi fark göremedim ya neyse:cherry:

Birlikteliğimize karşı tehlikeli bi virüs halini almaya başlayan lütfü iki dakka bankta bile rahat vermedi:pr::queen:

Günün assolisti buluşma yerine haybusayla ,asvaltı yaka yaka geldii çokta yakışıyodu motor kendisine,aplaaa büyüksüünnnnn:rendeer::p

Üç ayrı şahıs ve üç ayrı bakış ( yorum yok ):queen:

Alanımıza iniş yapan burcuya karşılama kısmı:p

Şirineler bunlarr:)

Guruba dün akşam katılan yeni bi abimiz kendisi dl650 kullanır(aramızda kalsın motorda çok yakışır ):rendeer:

Ne denebilir bilmiyorum ama yorum yapmaya tırsıyorummm:queen:

Bunada tırsıyorum:queen:

Bakışa bakk ölüyorum bu çocuğaa ,dalışa geçecek atmaca gibi mübarek,androitmisin olmm:queen:

Yusuf abi,Bora abii bide Adem abi onu gözden kaçırmak söz konusu bilem değll zatiii

Hasan api tüm ihtişamıyla tabiki yanımızda:cherry:

Tipe bak:queen:

Yusuf abi( kılıç balığı ) ve Cengiz abi ( motor)

Sinirlenen adem abiyi ,arkada samba yapmaya çalışan garson yumuşatmaya çalışıyoo,oda elimin tersiyle kodummu yapıştırırım diyo:queen:

Kadehler cezeryenin son kullanma tarihinin geçmesi şerefine kaldırılıyo :queen:

kafede sıkılıp rotamızı başka bi mekana çeviriyoruz,iyiki çevirmişiz,uzun zamandır şöyle iki gerdan kırasım vardı :queen:

Konuyu ben açıyorum dolayısıyla kendime torpil geçiyorum ,karizmaya bakın pree:bounce:

Hasan abinin ,yengeyi sinirlendirmeden ,ritime ayak uydurma çabaları :queen:

Müziğe fazla dayanamayıp ,kendimizi salıverdik lütfücüğümle ama iyi geldi valla lütfüde ne oynak adammış meğersem

İşte tarihe geçecek bi kare:bounce:

Adana mt'den bi görünüm,oturmayamı geldik dedim zıpladım hopladım ama kimsede tık yokk :queen:

Ordanda kalkıp salepçiye gidelim dediler ve geceyi salepçide sonlandırma kararını aldılar burası salepçi yusuf abi nemi yapıyor,şoooooovvvvv başlııyorrrrrrrr comee onnnnn:queen:

Bu böyle dikkatli bakmaz aslında ,telefonda anılın olunca ,aklıma ii şeyler gelmiyo valla:queen:

Hasan abi soğuk havaya adepte olmaya çalışıyo,eee hasan abii kütle büyük olunca onu ısıtmasıda bi hayli zaman alıyo:queen:

Isındıktan sonra Adanada'ki hamam böceklerinin boyuyla ilgili bize sosyal mesaj veriyo ve ortalama boyları parmağıyla gösterdiği kadarmış ,onun parmağı benim kolum kadar olduğunu düşünürsek ,hamam böceklerini hayal edin benide uğraştırmayın:queen:

Neden her buluşmada gezide üstümde bu redbul tişörtü var derseniz,yönetime çaktırmadan reklam yapıyorum,iyide para kazanıyorum,kimse duymasın şşşşşşşşş:queen:

Ağlıyorum ama neden olduğunu hatırlamıyorum valla yaşlandım kanımca:cherry:

Huzur dolu bi kare daha:cat:

KAskı motorundan pahalı adamın,len ne enteresan adamsın yaaa:cherry:

Çok fazla gevezeliğin sonucu olaraktan,kapanışa ramak kala cezeryeden dayak yiyorum:cherry:

A
dananın meşhur salepi,cevizli çikolata parçacıklı ve gecenin o saatinde içilecek en datlı şeyy :cat:

Ve kapanışı yusuf abinin elinde salep ile dans şovuyla bitiryoruzz

Son düzenleme:
Evet cok guzel olmus yemıs ıcmıs gezmıs ve tekrar ıcmısınız cok guzel Ellrıne saglık Iso abı fotolar ıcın Bıde ummet abıye rakıp cıkmıs bızım ummet abımız dırekcı sızınkı agaccı :queen::queen::queen:

Resimlerde de anlaşıldığı kadarıyla geceniz güzel geçmiş İsocan...

Hemşerilerime yakışır bir ağırlama olmuş...

Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler...:rendeer:

Benim karaoğlan olur kendileri ,sonunda pintilik zincirlerimi kırıp:salut: ,parayı bastırdım aldım lazer kaskı ,bi önceki karpuz kabuğuyla arada bi fark göremedim ya neyse:cherry:

bide utanmadan bastırdım parayı demez mi ben iteledim olim sana o kaskı :queen::bounce:

çok eğlenmişsiniz paylaşım için saolun :p

bide utanmadan bastırdım parayı demez mi ben iteledim olim sana o kaskı :queen::bounce:

ya bide anlamadığım sanki abna shoei arai falan alıo :p
bastırmış parayı :p

Son düzenleme:
herşey ii güzelde bu stiptiz olayı istanbul mtden butun türkiyeye yayılıo M in ve ümmet abiden snr bir agır abiyi daha striptiz yaparken görüyorum:queen::queen:

Vay vay vay...
İso motor da hani güzelmiş tek o mu:cherry:
Güzel buluşma olmuş , güzel de hava attınız:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten süper ötesi bi buluşmaydı yaaw:cat: bu buluşmaya sebep olduğu için cezerye ye gerçekten teşeekkür ederizz :rendeer:
şu an yanımda ama kendisinin bu yasdıklarımdan haberi yok:cherry: öle bi moto sohbete aldılar ki efendy_iso ltf06 ben cezerye iso nun tükanda süper muhabbet dönüyo bekleriz walla işi olmayanları :wiinkk:

Iso ellerıne saglık :))

cezerye senı tanımak guzeldı yıne beklerız memleketıne :))

Dun geceye Katılan herkese teskkurler

09.02.2008 cezeryeli nargile

once efendy_iso'ya bi ugradik
tabiki basladi yine 600rr ile hayabusayi gececegini soylenmeye:farao:
bizde isoyu tukaninda birakip nargileye gelduk...:queen:

ayshegul,ben ve cezerye
2006021740596618807_fs.jpg

ve gunlerdir kendisinin tavlada cok iyi oldugunu soleyen cezeryenin karsisina iddali birini bulduk:cherry:

nargileye basladuk cezerye'de tavlaya:cherry:
2005765791143773858_fs.jpg

ve cezerye'nin rakibine ; sen gul birazdan sana o tavlayi yedirecegim dedigi an:queen:
2006027144581064974_fs.jpg

burda 1-0 murat abi yeniooo:queen::queen:
2006048961450613982_fs.jpg

murat abi 2-0 yenioooo ve cezerye sikilmaya basladi:mrgreen:
2006099753889355350_fs.jpg

cezerye ve murat abi tavlaya daldilar,bende bi an pc ye dalmisim:pale:
2006046164204694290_fs.jpg

biraz bakmadik 3-0 dan 3-3 yapmis cezerye:pr: yapma murat abiiii
2006045075321826434_fs.jpg

3-3 devam ediooo
2006037879297809046_fs.jpg

murat abi'nin kucuk emrah oldugu an:queen: sonuc 3-0 dan 5-3 e:mrgreen:
2006047065254389140_fs.jpg

misafirimiz cezerye sozunu tuttu ve tavlayi kafasina gecirdi rakibinin:queen::queen:
2006060538271930310_fs.jpg

ve bugunde boyle bitti...

Adana [MT] adina; yolun acik olsun cezerye yine beklerizzz...

Burda Murat Bey'in arkadaşı elindeki peçeteyle ter siliyor. anlaşılmıyor da, ben belirteyim:D:D bu arada kendileri Adana tavla üçüncüsüymüş:D

burda, iyi niyetimden, biraz çalışsın diye tavlayı koltugunun altına verim dedim:queen::queen: ''telefon geldi'' dedi, kacarak uzaklaştı:D:D

işin en son ogrendigim, en acı tarafı, kafenin ortasında yaptıgım bu hareketti... tavlayı da aslanlar gibi kapamışım bir gurultuyle. zaten herkes dikkat kesilmiş... sonra da ''utanma, al al'' dedikten sonra.. ogrendim ki, bu kafe, onun her gun geldigi kafeymiş. selam verip cıktı yani.. o kadar:D:D:
heralde artık gitmez.. hahhaha.. zaten calışanlar son oyunda nargileme köz getirmediler. bu kasıtlı yapılmış bir harekettir:D:D

[1. el: mars (Murat Bey)
2. el: oyun (Murat Bey)
3.el: oyun (cezo)
4. el: oyun (cezo)
5. el: oyun (cezo)
6. el: oyun (cezo)
7. el: oyun (Murat Bey)
8. el: oyun (cezo:queen:)]

Valla süper olmuş. Fotoğraflardan eğlenceli geçmişe benziyor. Paylaşım için sağolun...
Efendy_İsooo; Geçebildin mi hayabusayı.... :)

Cezeryeeeeee ellerıne saglıkkkkk

hem elını korkak alıstırma boylee bıdaha olmasın :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar