Ben geçen hafta cbf 150 aldım. 500km oldu şu an. İlk motorum tam koruma biniyorum. E-5 dahil her yerde sürdüm. Hiç bir sıkıştırma olmadı bana karşı. Hemde rodajda motor. 1 haftalık tecrübeme dayanarak

şeridin solundan gidiyorum ama sağdan araba geçemeyecek mesafedeyim. Baktım arkadan tek tük araba geliyor sıkıştırıyor. Yol veriyorum geçip gidiyor sıkıştırma falan yok. Ama o kadar da arkamda trafik olacak kadar yavaş gitmiyorum sonuçta akan trafikteyiz. Herkes 70 80le giderken ben 40 la gidiyorsam mecburen sürekli sağdan gitme ihtiyacı çekerim. Bu da sıkıştırmalarına yol açar. Altınızdaki motorda cbr125 hani 60 70 le gidebiliyorsunuz çok rahat.. Sıkıştırmaları için bir sebep yok gibi gördüm ben açıkçası. Özet olarak yavaş gidecem diyorsanız, en sağ şeridin solundan araba geçemeyecek kadar boşlukla gidin. Trafik akışının en fazla 15 km altı hızla gidin. Arkadan tabiki hızlı arabalar gelicek geçmek istiyecek, ama sürekli hızlı araba gelemez sonuçta en sağ şerittesiniz. Arada gelirler sizde yol verirsiniz geçer gider. Yol verdiğiniz kişi geçerken de gaz kesin tabi, hemen yetişsin yetişeceği yere. Sonra gaz açarak devam.
Eğer bunları yapamıyorsanız başka bir güzargah seçin. Bunları yapamıyorum diyorsanız eğitime gidin. Gidecek param yok diyorsanız ayıptır cbr125 almışsınız 300 400 lira veremiyorsunuz derim

Şaka tabi. Boş bir arazide çalışmaya başlayın. Size bakanlar olacak tabii ne ayak bu diye. Aldırmayın sakın dikkatinizide dağıtmayın.
Keyifli dertsiz sürüşler. Tekeriniz düz bassın