Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 EKİM CUMARTESİ MODA İFTAR VE TOPHANE NARGİLE BULUŞMASI
oo scuba nerdesin yaa sesin çıkmıyo eve varamadınmı diye endişe etmeye başlamıştım) ayıpsın yaa çantamızda tişört vatken seni ıslakmı göndercez.
valla ben bi başlık açtım 2 de teklif sundum.modada buluşur iftar yaparız soorada tophaneye gider hem keyif yapar hem avrupa yakasındaki arkadaşları görürüz.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bence iftardan sonra tophane yapalım yani modaya gelmek istiyen gelir gelmek istemeyen (ben) evde iftarını açmak isteyen ise tophaneye gelir en mantıklısı bu gibi görünüyor...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
8 ekim cumartesi ben ve YBR li bir dostum (2 motor) tophanede olmaya çalışacağız,gündüz sirkeci de işimizi hallederiz - akşamada tophanede oluruz kısmetse ama gelemezsekte kusurumuza bakmayın haa :wiinkk:
işimiz uzamaz diye tahmin ediyorum :cat: tahminen saat 19:30 gibi tophanede olacağızdır... saygılar ve sevgiler sizlerle olsundur :queen:
valla saat 8 de iftar muhabbeti bitse 8.30 gibi orda oluruz.
Çınar Altı var orası diyelim.Motorları gözümüzün önüne koyabiliriz orda.Sağbaştan ikinci mekan.
anadolu grubuda 18:00 gibi salıpazarında buluşur nerde yiycemize karar veririz.
bence iyi. olm çok uyumlu adamım ben (yok cenkmenderes sana bişey demiyorum alınma ) Cumartesi akşam 18:00'da Salı pazarında buluşma,
Saat 20:30'da Tophane'de buluşma olacak.