Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 EKİM CUMARTESİ MODA İFTAR VE TOPHANE NARGİLE BULUŞMASI
evet avatar'daki ottan belli oluyor :queen:
neyse ben yine de montu ve kaskı çıkartmayayım otururkene, nolur nolmaz tepen atıp nargileyi falan kafamıza indiriverirsin l:
dejavuVXR, walla zarasızım alyuğa sor yasinde bilir bisciüt yani başka baron 985 ha biide cenk görürsün bak ama tedbirli olmayı bende severim
sahi cenk nooldu geliyomu uyumlu arkadaşımız
peki zpoint ilk görüşmemiz dolayısıyla pozitif yaklaşıyorum sana :rendeer: cenkmenderes en son hayatın anlamını keşfetmeye çalışıyodu feci bi kararsızlık sürecine girmişti valla, sonra haber alınamadı :queen:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babacanlar bu hafta sonu havanın güzel olması durumundan sonuna kadar faydalanmalıyız... yoksa yalan oluruz inanın evde oturarak geçirilmeyecek kadar güzel olan son günleri yaşıyoruz unutmayın... her türlü güzel havayı değerlendirelim derim... :flower:
ya arkadaşlar ,iftar muhabbeti faln var.6 diyosunuz kadıköy de cumartesi trafiğinde(motorda olsa etkiliyo malesef) karşıya geçmemiz falan filan aşıyo saati.o yüzden gelebilirsem iftardan sonra düşünüyorum. :bounce:
Ama söz veremiyorum.kıvırdım sanmayın yaw r:
zpoint, eyvallah teşekkürler bu arada çok şeker bir kızdır zpoint dejavu aynı resimdeki gibi hanım hanımcık bir kardeşimizdir değerini bilmek lazım :thumleft: hanımların zaten sayı olarak çok değilller..