Arkadaslar merhaba,
Dün 600rr ile küçük bir kaza geçirdim. Özetlemek gerekirse tali yoldan yolun ortasına kadar çıkan bir araç, yol hafif sağa virajlı olduğu için gidon da tam düz değildi, asvalt da kabak olunca ön frene hafif dokunmamla beraber ön lastik kayıp hemen tekrar tutunca gidonu iyice döndürdü ve asvaltla buluştum. Kazaya sebep olan vatandaş da yolun ortasına kadar çıkmış ama sen kaydın bende suç yok diyor. Videoda konuşmalar falanda duyuluyor. Kamera var deyince tutanağa da razı oldu. Siz siz olun mutlaka kamera bulundurun.
Kardeş çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok büyük yara almadan deneyim kazanmış oldun. Videoyu çok izledim tekrar tekrar 40 kere gidona baktım kaza pozisyonuna baktım trafiğin akışına arabaların yerlerine yönlerine hatta 3:30 dakikalarında zannedersem, bir transit çıkıyor önünüze asıl ben orda düşeceğinizi sanmıştım orda çok rahat bir şekilde sıyrıldınız. Diyeceksin ki motor orda düzdü bence kaza yaptığınız yerde de motor düzdü.
Ani fren (panik), dikkatsizlik, tecrübeye gelecek olursak dediğiniz gibi eğitmenlerde ölüyor fakat 20 km hızlarda değil!!!
Bence de kendi kendine düşmüşsün diğer faktörlere çok bağlama kendine acı da çektirme kaza geliyorum demez ama seninki harbiden geliyorum
dedi

D şaka şaka moral bozmak yok bende düştüğümde kabullenmemiştim. Yeniydim bayadır(6ay) da kullanıyordum oldum ben artık falan diyordum ''olum baksana 600cc motoru evire çevire kullanıyorum yanlıyorum tekere de kaldırmaya başlamışım yeni yeni''vee virajı alamadım uçmaktan zor kurtuldum 600 cc de eğitim yoktu tecrübe yoktu. Hızlıydım, panik yapmıştım, çok korkmuştum demek yerine bende lastik ve hava şartlarına bağlayıp durmuştum sende de o psikolojiyi sezdim beni yanlış anlama kendimi senin yerine koyup düşündüm olanları.
Bütün arkadaşların yorumlarını okudum ve çok üzüldüğüm görüş tarzları var. 125cc veya 600 cc altı motor kullanan ezikler, diye tabir
ettiğiniz, şu SS'çiler hiç bitmedi gitti be arkadaş ne kadar da kendini beğenmiş cüzdan zengini ama akıl fakiri adamlarsınız...
Yok bakımını yaptıramıyorlarmış falan filan bilmem ne... !!! Ulan 600 cc bi motor çok mu pahalı ben 1250 lira maaşla çalışan biriyim çok rahat benzinimi de koyuyorum bakımını da yaptırıyorum ev de geçindiriyorum senin gibi baba parasıyla veyahut 3-4 milyar maaşla motora binmiyorum akıl yoksunu kardeşim. Scooter'a binen de kardeşimiz-abimiz ss e binen de !!!
Kardeşim bunu da buraya yazdım ama sana değil yanlış anlama o kendini biliyor. Amacımız motora binmek ve her türlü motoru kullanmaktan zevk alan insanlarız burada bu yüzden bulunuyoruz bir şeyleri paylaşıyoruz birbirimizle ama egosunu tatmin etmek isteyenler burada da var maalesef... Neyse çok uzun oldu Tekrardan geçmiş olsun umarım motorunu en kısa zamanda toplar ve binmeye devam edersin.
Allah'a emanet ol