50cc adress suzuki

Denizli İl Temsilcisi
aldığım motorumuu sonunda modifiyesi bitti suzuki 50cc adress sizce kaç basıyo inanmak zor ama 160 görüyorum kadran 60 oluğu için 2,3 defa dönüyo
yediğim trafik cezası 160 km dir

Yok artık Lebron James demek geldi içimden... :) Kusura bakma ama buna inanmak biraz güç... Ben kendi adıma böyle düşünüyorum. Bilgi eksiğim olduğu içinde kesin benim dediğim doğrudur demiyorum ama yine de "Yok artık Lebron James"...

Lebron James kimdir abi ya ben tanıyamadım:pale:

50cc bir motorun dediğin gibi 160 basmasına inanmak çok güç:cyclopsan

Lebron james; 2002 veya 2003'te Sprite reklamında bir pota altından diğer potaya arka arkaya inanılmaz (tabi fake) sayılar yapan bunun üzerine Murat Murathanoğlu abimizi "Yok artık Lebron James" diye bağırtan A.B.D.'li o zamanlar (şimdi ne oldu bilmiyorum) NBA Cleveland Cavaliers'te oynayan ve çaylakken M. Jordan'ın tahtına aday gösterilen şahsiyettir.

Bu yazı ile bağlantısı fake konusu... :)

atalarımız ne demiş bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
bizde Lebron james kimmiş öğrenmiş olduk konuyla alakasını da anlamış oldum:cat:

Lebron James

babaçi;820186' Alıntı:
Lebron James kimdir abi ya ben tanıyamadım:pale:

50cc bir motorun dediğin gibi 160 basmasına inanmak çok güç:cyclopsan

Lebron James Basketbolcu dur abi (basketçi, seksekçi) de olabilir :cherry:
Kendisinin abartı bir içecek reklamı vardı :) ama olmayacak birşeyde değil... Profesyonel olduğun sürece
Bu arada motosikletin resmini falan koysaydın keşke. Bencede inanılması zor birşey. ama modifiye gün geçtikçe gelişiyor. Mobiletlerde basabiliyor o hızı. Sendemi yoksa motorun üzerine yatıp yaptın o hızı :queen: Seneye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gelirsem görmek isterim şahsen :)

Son düzenleme:
Tabi babaçi abi, reklamı hatırladın zannedersem. Kendine dikkat et...

The lancet kafamı karıştırdın şimdi. Reklam Sprite'mıydı yoksa enerji içeceği miydi? Neydi yahu?

Lebron James de olsa 50 cc ile 160 km/s ile gidemez gibi geliyor bana.

Birde ibre tam olarak kaç kez dönüyor 2 mi 3 mü? :) Orasını tam anlayamadım 3 kere dönse max sürat 180 olur :)

Son düzenleme:
ya bu kktc ler hep boyle atar tutar.kıbrıs yollarında motorsıkletle 160km basacak yol yok ben orda ogrencıydım unıversıtedeyken:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 cc scooter hayatta o hızı göremez senin km saati bozuktur.. Biraz ufak at bari destekli sallayalım arkadaşlar iyice uçmaya başladı millet :)

160 mı?? oha :D bu alet 50cc için üretilmişse vede kadran 60 ise +100 km hız bu motorda acaba ne gibi reaksiyonlar gösterdi çok merak ediorum bunun vibrasyonu var direksiyon hakimiyeti var lastikler küçük okadar hızla mutlaka sapma yapması lasım:S bence ölmedine dua etmen lasım:D

Hangisi?

007_1.jpg

addrr7.jpg

Başarılarının devamını diliyorum.Umarım motosiklet ile Aya giden ilk insan olursun :)

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar motorun pistonu özel race debriyaj race buji race özel karbiraatör özel egzozdan oluşuyor yani üzrinde bitek nos eksik olup inş 3 000 ytl tamamladığımda onuda takıcam
bu arada inş en yakın zamanda kadran videosu çekicem kkttc de okuyupda 160 bascak yer yok dieyen aradaşa ben bi yolları yazıyım
1- girne lefkoşayolu
2-derboyu
3-sınır çizgisi yolu
4-lefkoşa girne otobanı
bu yolları gerçek dragcılar bilir

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
gerçekten 50cc bir moorun 160 görmesi pek de inandırıcı değil
arkadaş kızmasın ama bize daha elle tutulur kanıtlar lazım
bekliyoruz...

Motosikleti
Forza 250
motorun pistonu özel race
debriyaj race
buji race
özel karbiraatör
Bu dediklerini ilk defa duyuyorum (oto yedek parça satışı ve servis işi yapıyorum)

Pistonu en fazla büyültebilirsin
Debriyajın race i nasıl olur anlamadım :eek:
Buji ise iridyum olur 50 cc makinada hiçbir farkı olmaz
Karbratör olarakda race olanını duymadım :)

Alla alla enteresan, neden kasıyosun ki aleti :mrgreen: Madem 160 yapacaksın git büyük cc motor al, derdin ne. :mrgreen:

abi koy bi video detaylı bi şekilde olsun bitsin mevzuda uzamadan hal olmuş olur okadar basit ;);););)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar