50 cc motor önerileriniz

Herkese iyi akşamlar iyi formlar

Abim yeni dönerci dükkanı açtı ilçe içinde git gel için bir motor almak istiyoruz honda vs gibi bir motora şuanda para vermek istemiyoruz malum fiyatlar belli dioların 2. elleri bile 60K fiyattan başlıyor

Biz 50 cc muayene sigorta vs istemeyen

Fiyatı 50 bin tl yi geçmeyecek çok masraf çıkarmayacak ikinci el sıfır zor o fiyatlara farkındayız bir scooter almak istiyoruz Önerilerinize açığız Teşekkürler 🙏🏻

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Herkese iyi akşamlar iyi formlar

Abim yeni dönerci dükkanı açtı ilçe içinde git gel için bir motor almak istiyoruz honda vs gibi bir motora şuanda para vermek istemiyoruz malum fiyatlar belli dioların 2. elleri bile 60K fiyattan başlıyor

Biz 50 cc muayene sigorta vs istemeyen

Fiyatı 50 bin tl yi geçmeyecek çok masraf çıkarmayacak ikinci el sıfır zor o fiyatlara farkındayız bir scooter almak istiyoruz Önerilerinize açığız Teşekkürler 🙏🏻
50 cc veya 50den 80 lik falan kesinlikle alma git ruhsatta 50 gözüken ama 125 cc olan bir motor al yokuşta bayılma gitmeme gibi derdin olmaz.

nedir ne değildir bilmiyorum ama şöyle bir ilan buldum 50 ye bırakırmı bilmem

birde 50 bin nakit vermektense aylık 4 bine falan taksitle veriyorlar sıfırlarını gidip nakit 50 bininizi direkt olarak bağlamayın bir dükkan açmışsınız madem aydan aya düşük taksitle almak daha mantıklı.

Motosikleti
Arora kasırga
Dönerci için genelde cg kullanılır,etrafımda hep CG görüyorum
Scooter biraz hantal kalır o iş için
Bir de maden yeni dükkan açtınız o kadar para bağlamaya da gerek yok
2013-2017 arası çok uyguna CGler var
Temizini bulup 20 bine kapatirsin pazarlığı
Şehir olarak neredesin bilmiyorum ama Antep tarafında motor çok var
Uzaksan bile alıp otobüs altına atar götürürsün
Yerinde olsam scooter ya da cup yerine döner işi için 150 CG alırdım

Mahalle arasında , köyde , kasabada kısa mesafe kullanacaksan al terlik niyetine bin , aksi halde ehliyetini al adam gibi min 125 lik Honda , Yamaha , Sym , Kymco , Hero , Tvs gibi markalardan hangisine bütçen yetiyor ise al keyifle bin..

Ucuz 50 cc ye uzun süre binmek için bir o kadar daha harcarsın , abicim ne ehliyete nede 125 lige para yok diyorsan yapacak birşey yok al bin , ama bütçen varsa ucuz yollu 50 likle başlayayım gibi bir düşünceyi sil gitsin..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Mahalle arasında , köyde , kasabada kısa mesafe kullanacaksan al terlik niyetine bin , aksi halde ehliyetini al adam gibi min 125 lik Honda , Yamaha , Sym , Kymco , Hero , Tvs gibi markalardan hangisine bütçen yetiyor ise al keyifle bin..

Ucuz 50 cc ye uzun süre binmek için bir o kadar daha harcarsın , abicim ne ehliyete nede 125 lige para yok diyorsan yapacak birşey yok al bin , ama bütçen varsa ucuz yollu 50 likle başlayayım gibi bir düşünceyi sil gitsin..
Bizimki gibi küçük ilçede bile yetersiz bunlar.
Trafikte vızır vızır gidiyorlar, bir de trafiğe kapalı yollarda da her yerden çıkıyorlar, belediye kameralardan ceza yazacağız demişti trafiğe kapalı caddelerdekiler için ama şimdi gördüklerim de plakasız gezmeye başladılar. 15 yaşında çocuklar da biniyor, yaşlı teyzeler de.

Motosikleti
Yamaha XSR700
ilçe içinde git gel için bir motor almak istiyoruz
Git gelden kastınız paket atmaksa ticari olmayan motorla atarken yakalanırsanız cezası var öncelikle onu söyleyeyim. 3 kuruş paradan kaçarken 10 liralık olmayın diye bildireyim. Scooter şart değilse cub motorlar çok ucuza bulunuyor. Çinli cubların sıfırları 40bin civarına var.

Bizimki gibi küçük ilçede bile yetersiz bunlar.
Trafikte vızır vızır gidiyorlar, bir de trafiğe kapalı yollarda da her yerden çıkıyorlar, belediye kameralardan ceza yazacağız demişti trafiğe kapalı caddelerdekiler için ama şimdi gördüklerim de plakasız gezmeye başladılar. 15 yaşında çocuklar da biniyor, yaşlı teyzeler de.
Yani bu 50 cc nin suçu değil cahil insanları eğitemeyen hükümetlere oy veren bizim suçumuz 😂
Görüyorsun ne kadar samimi bir insanım , suçluyu nasıl tespit ettim 😊

İki akşamdır senin biraları içiyorum , nefis bir aroması var eline sağlık Espresso , bu akşam en son senin birayı içtim dün ilk önce içmiştim , bu aksam tadı güzelmiş dur dedim bunu en son içerim 🤩

Boyut sorun olmazsa(zira biraz küçük) 2023 2024 model gri bloklu arora freedom 50 önerebilirim ikinci el. 50bin liranın altında albilirsiniz, gayet güzel gider ve pek sorun çıkarmaz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İki akşamdır senin biraları içiyorum , nefis bir aroması var eline sağlık Espresso , bu akşam en son senin birayı içtim dün ilk önce içmiştim , bu aksam tadı güzelmiş dur dedim bunu en son içerim 🤩
Afiyet olsun. O birayı yaparken şerbetçiotunu abartayım demiştim güzel oldu sonrakileri de aynı şekilde yaptım şu an kovada yeni parti mayalanıyor, ona farklı bir şerbetçiotu koydum, sorf aroma değil biraz acılık versin diye şerbetçiotunun bir kısmını sıcak demleyip ekleyeceğim mayalanma sonunda, normalde sterilize edilmiş bez torba içinde soğuk olarak mayalama kovasına atılıyor mayalanma sonunda, bir kısmını sıcak demlersem acılığı da geçer diye tahmin ediyorum.

Evde bira yapmak hazır çorba yapmak kadar kolay iş aslında, herkese tavsiye ederim, en kötüsü bile piyasada satılanlardan güzel oluyor, ama piyasada lager tipi biralar (efes-tuborg vb. hepsi lager cinsi) var, onlar lıkır lıkır içilebilen biralar, evde ale tipi yapılabiliyor lager için 11-18 derece sabit sıcaklık lazım evde sağlamak zor diye, bunlar güzel oluyor ama öyle lıkır lıkır içmelik değil en fazla 2-3 tanesi doyuruyor.

Afiyet olsun. O birayı yaparken şerbetçiotunu abartayım demiştim güzel oldu sonrakileri de aynı şekilde yaptım şu an kovada yeni parti mayalanıyor, ona farklı bir şerbetçiotu koydum, sorf aroma değil biraz acılık versin diye şerbetçiotunun bir kısmını sıcak demleyip ekleyeceğim mayalanma sonunda, normalde sterilize edilmiş bez torba içinde soğuk olarak mayalama kovasına atılıyor mayalanma sonunda, bir kısmını sıcak demlersem acılığı da geçer diye tahmin ediyorum.

Evde bira yapmak hazır çorba yapmak kadar kolay iş aslında, herkese tavsiye ederim, en kötüsü bile piyasada satılanlardan güzel oluyor, ama piyasada lager tipi biralar (efes-tuborg vb. hepsi lager cinsi) var, onlar lıkır lıkır içilebilen biralar, evde ale tipi yapılabiliyor lager için 11-18 derece sabit sıcaklık lazım evde sağlamak zor diye, bunlar güzel oluyor ama öyle lıkır lıkır içmelik değil en fazla 2-3 tanesi doyuruyor.
Geçen sene İzmir'de denk geldim Efes Rezerv isminde kehribar aromalı bir bira içmiştim o na benzettim tadını , bir kaç arkadaşım var rakı , bira , viski yapıyorlar evde , hele biri rakıya sakız aroması karıştırıyor harici beğenmez oldum nefis bir içimi var , birgün beraber kamp atarsak getiririm hayran olursun tadına 😉

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar