450 sr alınırmı

CC yükselteceğim ve r25-mt25 ile 450 sr arasında kaldım tabiki japon kalitesiyle çini karşılaştırmıyorum amcak 450 sr ın görünüşü sesi ve gidişi çok çekici geliyor sizce 450 sr a şans verilirmi

çekiyorsa alınır, yağ soğutucusu patlatma işide çözüldü sanırım

Freni boşalıyormuş diyorlar. Adamlar ocağa incir ağacı dikme konusunda dünya markası.
Çevremde çok SR450 kullanan arkadaşım var motosikletleriyle bende 1 veya 2 kez yeni aldıklarında minik tur atma imkanım oldu malzeme kalitesi olarak gayet güzeller bir Japon kalitesi beklememek lazım ama parasının hakkını veren bir motosiklet bence ve fren boşaltma kroniğini daha hiç görmedim veya söyliyen birisini duymadım.

Çevremde çok SR450 kullanan arkadaşım var motosikletleriyle bende 1 veya 2 kez yeni aldıklarında minik tur atma imkanım oldu malzeme kalitesi olarak gayet güzeller bir Japon kalitesi beklememek lazım ama parasının hakkını veren bir motosiklet bence ve fren boşaltma kroniğini daha hiç görmedim veya söyliyen birisini duymadım.
Japon kalitesi beklemiyorum daha motor almadan ne kadar fiyata satarım düşüncesindede değilim yarı yolda bırakmaması benim için yeterli

CC yükselteceğim ve r25-mt25 ile 450 sr arasında kaldım tabiki japon kalitesiyle çini karşılaştırmıyorum amcak 450 sr ın görünüşü sesi ve gidişi çok çekici geliyor sizce 450 sr a şans verilirmi
SR450nin yağ soğutucusu iptal edilebiliyor (iptal ediyoruz dedikleri CNCde ürettikleri parçalar veya MT450'nin parçalarıyla değişiyorlar) ve motosiklet şehiriçinde 2 3 saat sonra bile hararet yapıcak seviyeye ulaşmıyor bu yüzden yeni kasaları artık terchil edilebilir . Ayriyetten de Oktay motor gibi yerlerden almak önemli hayatında 3 5 kez SR450 montajı yapmış bir çırağın eline montaj işini verince onlarca sıkıntı çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Japon kalitesi beklemiyorum daha motor almadan ne kadar fiyata satarım düşüncesindede değilim yarı yolda bırakmaması benim için yeterli
Şuan kullandığım motosikleti A2 olarak denk getirmeseydim bende büyük ihtimalle SR450 alıyordum . Bende uzunyola çıkıyorum illaki aklımda 1 2 soru işareti olurdu ama her motosikletimle yaptığım gibi aldıktan sonra direkt uzunyola gitmiyorum 1 2 aylık deneme sürümü gibi şehiriçinde bir tık zorlıyarak sürüyorum bakalım nolucak diye.

Motosikleti
Voge 250RR
Fırsattan istifade ben de katılayım o zaman. Sonraki motor olarak ben de 450SR veya voge 525RR düşünüyorum, 450sr tabi daha ucuz. Sosyal medyada şurda burda hep soğutucu mevzusunu duyuyorum ama çevremde kullananlardan herhangi bir şikayet duymadım. Test sürüşü falan da yaptım gayet keyifli motor. Eğer alacak olursam da 2025 ten aşağısını düşünmüyorum zaten. Yenilerinde yağ soğutucu mevzusunun çözüldüğüne dair duyumlar aldım ama hala emin olamıyorum. Voge'ye gelince; voge kullanıcısı olarak kalitesinin farkındayım ama sanki bi tık tuzlu gibi. Sizce hangisini tercih etmek gerekir. konuda herhangi bütçe belirlemedim henüz belki kampanya falan denk düşerse ikisini de taksitli sıfır alabilirim

Motosikleti
1190 ADV
Satılıyorsa alınır. Alınmaz bir motor olsa satmazlardı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yağ soğutucu mevzusu olmasa a2 sınıfındaki en fiyat performans motor 450sr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar