450 sr alınırmı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ahahah :D ben hala fukarayım parayı bulam da vstom alam bari.

neyse ki apec gibi garip markaları övmüyorsun, tşkrlr
şuan eskisinden daha fukarayım motoru teslim alıcam ruhsat plaka çıkaracak para kalmadı ama hala cfmoto överim 100bine sattım önceki motorumu 100bine öyle motor yok vallahi

Motosikleti
D400
Senin imajınla V-Strom hiç örtüşmüyor. Seni o gagalı motorun tepesinde görsem dötümle gülerim.

biraz daha kilo alırsam zaten cruiser hariç her motor benim imajımla örtüşmeyecek :D
vstrom sevmıyorum zaten, forumda bugün adı geçmeyince anmak istedim. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan eskisinden daha fukarayım motoru teslim alıcam ruhsat plaka çıkaracak para kalmadı ama hala cfmoto överim 100bine sattım önceki motorumu 100bine öyle motor yok vallahi

dandik oldugu için ucuza gidiyor.
ne alıyon bu sefer acaba :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
biraz daha kilo alırsam zaten cruiser hariç her motor benim imajımla örtüşmeyecek :D
vstrom sevmıyorum zaten, forumda bugün adı geçmeyince anmak istedim. :D

dandik oldugu için ucuza gidiyor.
ne alıyon bu sefer acaba :D
sürpriz 🤫

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim bildiğim yağ soğutucusu sorunu çözülmedi, yağ soğutucusu komple iptal edildi.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bence 450 sr, 250 nk soran herkese "al" demeliyiz😈

Motosikleti
Ns200 15"
Bu yağ soğutucusundaki problem neyden kaynaklanıyor? Contamı patlıyor yoksa radyatörmü patlıyor acaba?

Mahle/Behr marka soğutucu ve Elring marka marka üretiliyor olsaydı kesin çözümdü. :)

Hadi yağ soğutucusu sıkıntı çıkarmadı, fren boşalıyor o ne olacak? Otobanda 140 150 gidiyorsun, frene bastın ve kimse yok. Bele motora soxam.

Motosikleti
Mt25
Geçenlerde 450sr sürücüsü gördüm yolda, peşine takıldım uyarmak için. Son vitese takmış üstünde yatarak ara ara gaz açarak ilerliyor. Ben otomobil ile gidiyorum ancak aralara girdiği için yetişemedim. Sol taraftan vites kolu yerde sürükleniyordu. Neyse farkına varır illaki dedim. Şehir içine yaklaştığında vitesi küçültmek için ayağını attı ama baktı ki vites yok. Durdu bir kenarda halletti herhalde, yardım için yanına gidemedim trafik vardı. Motosikletin vites kolunun düz yolda giderken düştüğüne ilk defa şahit oldum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
cfmoto problemlerinden forum da canlanır hem böylece :D
Bir doger faydasi da dogal secilim olabilir. Gerci bu motosikletleri kullananlara hic bisey olmuyo.

Hadi yağ soğutucusu sıkıntı çıkarmadı, fren boşalıyor o ne olacak? Otobanda 140 150 gidiyorsun, frene bastın ve kimse yok. Bele motora soxam.
ŞŞşşş🤫

Motosikleti
1190 ADV
Geçenlerde 450sr sürücüsü gördüm yolda, peşine takıldım uyarmak için. Son vitese takmış üstünde yatarak ara ara gaz açarak ilerliyor. Ben otomobil ile gidiyorum ancak aralara girdiği için yetişemedim. Sol taraftan vites kolu yerde sürükleniyordu. Neyse farkına varır illaki dedim. Şehir içine yaklaştığında vitesi küçültmek için ayağını attı ama baktı ki vites yok. Durdu bir kenarda halletti herhalde, yardım için yanına gidemedim trafik vardı. Motosikletin vites kolunun düz yolda giderken düştüğüne ilk defa şahit oldum.

Geçen bir videoda gördüm, R1300GSA ile adam yolda giderken küçük bir çukurdan geçti. Ön fren kendi kendine kitledi, düşürdü adamı. Çok yavaş gidiyordu zaten, motoru kaldırdı 15dk uğraştı hareket ettirmek için. Motor kendi kendine fren yapıyordu. Sonra düzeldi.

Titreşimden vites kolunun düşmesi titreşimli çalışan birçok motorda olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar