Çevremde çok SR450 kullanan arkadaşım var motosikletleriyle bende 1 veya 2 kez yeni aldıklarında minik tur atma imkanım oldu malzeme kalitesi olarak gayet güzeller bir Japon kalitesi beklememek lazım ama parasının hakkını veren bir motosiklet bence ve fren boşaltma kroniğini daha hiç görmedim veya söyliyen birisini duymadım.Freni boşalıyormuş diyorlar. Adamlar ocağa incir ağacı dikme konusunda dünya markası.
Japon kalitesi beklemiyorum daha motor almadan ne kadar fiyata satarım düşüncesindede değilim yarı yolda bırakmaması benim için yeterliÇevremde çok SR450 kullanan arkadaşım var motosikletleriyle bende 1 veya 2 kez yeni aldıklarında minik tur atma imkanım oldu malzeme kalitesi olarak gayet güzeller bir Japon kalitesi beklememek lazım ama parasının hakkını veren bir motosiklet bence ve fren boşaltma kroniğini daha hiç görmedim veya söyliyen birisini duymadım.
SR450nin yağ soğutucusu iptal edilebiliyor (iptal ediyoruz dedikleri CNCde ürettikleri parçalar veya MT450'nin parçalarıyla değişiyorlar) ve motosiklet şehiriçinde 2 3 saat sonra bile hararet yapıcak seviyeye ulaşmıyor bu yüzden yeni kasaları artık terchil edilebilir . Ayriyetten de Oktay motor gibi yerlerden almak önemli hayatında 3 5 kez SR450 montajı yapmış bir çırağın eline montaj işini verince onlarca sıkıntı çıkıyorCC yükselteceğim ve r25-mt25 ile 450 sr arasında kaldım tabiki japon kalitesiyle çini karşılaştırmıyorum amcak 450 sr ın görünüşü sesi ve gidişi çok çekici geliyor sizce 450 sr a şans verilirmi
Şuan kullandığım motosikleti A2 olarak denk getirmeseydim bende büyük ihtimalle SR450 alıyordum . Bende uzunyola çıkıyorum illaki aklımda 1 2 soru işareti olurdu ama her motosikletimle yaptığım gibi aldıktan sonra direkt uzunyola gitmiyorum 1 2 aylık deneme sürümü gibi şehiriçinde bir tık zorlıyarak sürüyorum bakalım nolucak diye.Japon kalitesi beklemiyorum daha motor almadan ne kadar fiyata satarım düşüncesindede değilim yarı yolda bırakmaması benim için yeterli
fiyattan dolayı450sr bu listeye nasıl giriyor ya![]()
yağ soğutucu mevzusu olmasa a2 sınıfındaki en fiyat performans motor 450sr
dominarların stop etme mevzusu olmasa da yarışamaz ha
dominarların stop etme mevzusu olmasa da yarışamaz ha![]()
marşa basınca çalışıyo da sonra yine stop ediyo onu napcaz bi de servis bile yıllardır çözemiyotekrar söylüyorum stop etse de marşa basınca çalışıyor.
cfmotocular çekici arıyor.
arada fark var![]()
marşa basınca çalışıyo da sonra yine stop ediyo onu napcaz bi de servis bile yıllardır çözemiyo![]()