31 Aralık Cumartesi (2012 Yılbaşı Gecesi) Ne yapalım?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok değerli Mt.net ailesi,abilerim,arkadaşlarım,dostlarım...

Yılbaşı Gecesi Mt.net ailsei olarak bir etkinlik yapsak nasıl olur?
İstanbul-Kocaeli-sakarya-Yalova ekibi olarak buluşsak,2012 ye hep beraber adım atsak nasıl olur?
Buluşma noktası,Gecenin içeriğini,neler yapabiliriz gibi detayları açıklığa kavuşturmak için siz değerli mt.li dostlarıma konuyu açıyorum...

dostum iyi düşünce ama uzaklardan gelen yolda sarhoşu felan olur belası olur burası türkiye her şey olabilir allah korusun sakıncalı olmazmı

Kocaeli İl Temsilcisi
dostum iyi düşünce ama uzaklardan gelen yolda sarhoşu felan olur belası olur burası türkiye her şey olabilir allah korusun sakıncalı olmazmı

gelen arkadaşları ev sahabısı olarak paylaşırız abdurrrahmanım , 3 er beşer dağılırız evlere ne olcek :) yada sabahlarız aga gündüz çıkılır yola :cherry::p

bunlar buluşmaya mani mi yani ? :) hemende kılçık yapmışın yani güzel moral olmuş :cherry::queen:

tabiki haklısın..gecemizde alkol olmayacak...onun vebalini kimse üzerine alamaz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

Şu şekildede olabilir:
İstanbul tayfası istanbulda bir mekanda,
Kocaeli,sakarya,yalova tayfası izmitte bir mekanda toplaşabiliriz...

Bence de içkiyi hiç karıştırmayın motosikletlerle gelecekseniz.Ama şöyle olabilir.Arabaları alıp giderseniz 5 kişi gruptan 1 kişi sürücü olur. :) Kısa çöpü çeken içmez.Tabi motosiklet grubu araba ile giderse bahanemiz kalmaz değil mi motosiklete binmek için. :) Yakından takip ediyorum.Yıl 2012 olduğunda motosikletleriniz 1 yaş daha yaşlanacak. :p

Herşeye ok :) Alkol almayalım ama ne olur ne olmaz

Çok değerli Mt.net ailesi,abilerim,arkadaşlarım,dostlarım...

Yılbaşı Gecesi Mt.net ailsei olarak bir etkinlik yapsak nasıl olur?
İstanbul-Kocaeli-sakarya-Yalova ekibi olarak buluşsak,2012 ye hep beraber adım atsak nasıl olur?
Buluşma noktası,Gecenin içeriğini,neler yapabiliriz gibi detayları açıklığa kavuşturmak için siz değerli mt.li dostlarıma konuyu açıyorum...

Ahanda konu patlamıştır,

Sapancaya gidilebilir.
Seka Parka gidilebilir.
Anadolu yakasında Üsküdar civarı bir yerlere gidilebilir.

Genel nabzı önce bir kontrol edelim...
İstanbul tayfası kesin istanbulda olacakta...
sakarya-izmit tayfası olarak biz ne yapalım,çoğunlukistanbula gidebiliriz derse gideriz,yok civarda biryerlerde buluşalım derse dediğiniz gibi sekapark yada gölcük taraflarında sahilde buluşabiliriz .fakat sapancada yılbaşı gecesi için bize uygun mekan varmıdır bilmiyorum...

Çünkü alkolsüz bir ortam önceliğimizdir...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Ya yol göstereceğim de izin alan var alamay............ eyvah yakalandık,

Şaka bi yana güzel fikirler gelişecektir eminim, takipte kalıyorum şimdilik over.

Heee anladım :) Lihgt-taş fırın meselesi :)
Abiciğim sende 2 kişi olursun ne var yani :)

F54

abi ben gelmek isterim fakat havalar gayet soğuk hava karardıktan sonra motora binesim yok ne kadar kıyafette olsa üşüyorum ne yalan söyleyeyim gelmek isterim ama bu yüzden gelmem...

Ahmet, biraz Sapanca Sahildeydim, kaç kişi gideceğiz belli değil sayıya göre mekan kapatabiliriz, sahilde güzel yerler var, veya bak biz kışın orada gece mangal yaptık ve mangal ateşinin etrafında oturduk,

Gideriz sahilde ateşimizi yakarız çayımızı demleriz yemeğimizi yeriz bence harika olur ve çok uygun olur

Noel akşamı (24'ü) Sent Antuan'da saat 8'de noel ilahileri var, katılabilirim ben...

Motosikleti
750x
Biz yılbaşında istanbul bogazinda tekne kiraliyoruz :)

abi ben gelmek isterim fakat havalar gayet soğuk hava karardıktan sonra motora binesim yok ne kadar kıyafette olsa üşüyorum ne yalan söyleyeyim gelmek isterim ama bu yüzden gelmem...

Su koyver hemen,olmadı çamura yat...:)
Ulen evde yengeyle başbaşa yeniyılı karşılayacağız desen daha daha makbule geçerdi bu yalan karşısında...sanki biz üşümüyozmu...İstanbula gitmeyi düşünüyoduk bizimde içimizi soğuttun şimdi ...
Napak bizde sekaparka toplanırız...

F54

ben yengenden korkmam ki:rendeer:
ama gerçekten hava soğuk:farao:
eğer arkadaşlarla bi toplantı yaparsam sazlı sözlü dansöz lü olur resimleri de sana yollarım :cherry:

ben yengenden korkmam ki:rendeer:
ama gerçekten hava soğuk:farao:
eğer arkadaşlarla bi toplantı yaparsam sazlı sözlü dansöz lü olur resimleri de sana yollarım :cherry:

Sen sazlı szölü hatta ve hatta dansözlü ağlence yapacaksın....Hahahaha gülerim buna...:)
İrfanıma söylede şimdiden sana oklavasavar,terliksavar gibi bir şey icat etsin :)

Ahmet hocam

Sapanca sahilinde veya Kırkpınar da
Sahilde akşam oturalım mangal yapalım mangal da çay mısır kestane keyfi yapalım, sahilde battaniye alırız otururuz, bence güzel fikir.

Aynı şeyi Sekaparkta yapabilir miyiz ? Belediye izin verir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar