Halis abi şuan bizi aşırı küçümsediğinin farkında mısın ?
abi deme lan haketmeyene kendisi hiç 15-16 yaşında olmadığı için kazık gibi fırlamış heralde :farao:
Halis abi şuan bizi aşırı küçümsediğinin farkında mısın ?
sizde kendinizi cok büyük sanmayın bakayım evet en basit birşey daha cumartesi nikaha gelin göreyim aman yatarken sütünüzü için anneniz altınızı
baglasın :queen:hadi kumda kule yapmaya :queen:
Cumartesi günü büyük ihtimalle Geliyorum nikaha Halis abi .. ben sana gerekli saygıyı gösteriyorum fakat aynı şeyi sendende görmek isterdim .. içerim gece yatmadan önce sütümü .
Saygılar ..![]()
abi deme lan haketmeyene kendisi hiç 15-16 yaşında olmadığı için kazık gibi fırlamış heralde :farao:
afiyet olsun bekliyorum bende orda olcam büyük bir ihtimale allah nasıp ederse :queen:
ben sana bir cevap yazarım ama hadi neyse
saygı gösterene saygı gçsterilir bu böyledir yaşı kaç olursa olsun tınlamam abi bile demem adam olmaz zor bişey heralde :cyclopsan
afiyet olsun bekliyorum bende orda olcam büyük bir ihtimale allah nasıp ederse :queen:
benim adamlıgım veya nasıl biri oldugum sana kaldıysa yandık biz hemide ne yandık:queen:
üstüne alındığına göre var bişiler :wiinkk:
Öncelikle adabınızı biLin.. Bu sizden yaşca büyük birine laf atmayın.. Herkes haddini bilicek.. Beyse Beydir.. Abise Abi.. Siz Abilik yaptırın abi Olsun.. Beylik Yaptıracaksanız Bey Olur..
Klavye arkasına geçipde konuşmayın.. Saygı Hem realde hem sanaldadır.. Burda ben Halis Abiyi Savunmuyom.. Saygı nedir onu biliyorum.. Aramızda olmak istiyorsanız kendinizi biLin.
şşt ayıp çocuklar! burda bizbizeyiz kimse hiçbiyerde ne kucuk duser nede buyukluk taslar!
Halis abiniz sizden yaşça büyük ve o kadarda saygıyı hak eden bir insandır bundan emin olun.!
ben tek kelime ile sizin özür dilemenizi beklerim ve konu kapanır. saygı sevgi çercevesinde biz herzaman beraber oluruz!
son 2 sayfadır mesajlarımı takip etmediğin belli çoğul konusuyosun :cherry:
erhan abi ben özür diledim eneste diledi halis abide biraz daha bize saygılı davranırsa memnun oluruz davranmassada kendisinin bileceği iş tekrar özür dilerim ve saygılar![]()
bak Halis abi bizden yaşça büyük olman bizi küçümsemeni göstermez lütfen bu konu burada kapansın
yaşından dolayı sana saygım var ama böyle yapma bu halimde sana öğüt veremem ama böyle yaparak bizi küçük düşürmüyorsun haberin olsun ben özür diliorum bu konuda burada kapanmasın tatsız şeyler yaşanmasın saygılarımla..
yukarsa yazdıklarının arkasındamısın !!!!!!
abi demek yoktu hani ?
oturup düşününce yaptığının yanlış olduğunu anlıyosun burada bu lafların gereksiz olduğunuda anlıyosun derdimi anlatabildimmi