-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhan yaşıtlarınla geyik yapta arada boş kaldıkca bizde katılalım çoluk çoçukla ugraşma

sizin o çoluk çocuk dediğiniz adamlar sizin artık zorlanarak yaptığınız şeyleri rahatlıkla ve sınırsız yapabiliyolar anlayan anlamıştır :wiinkk:

gezi harika ötesiydi toplamda 550 km yol yapmısım... süperdi vallla hersey için tesekkürler 160 tane foto çektim ama netimde sorun var koyamadım daha tanısanlara görüşenlere yalovalı arkadaşlara çok teşekkürler en kısa zamanda doncem yine :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sizin o çoluk çocuk dediğiniz adamlar sizin artık zorlanarak yaptığınız şeyleri rahatlıkla ve sınırsız yapabiliyolar anlayan anlamıştır :wiinkk:

ahcanım bak alımış garibim benim yapabildigim neyi yapabilirsin mesala en basıt bir ornek ver ama dur ben sana söyleyeyim 2 hafta sonra gezmeye ankaraya gidecegiz hadi sende gel bu en basit daha bunun gibi cok şey sayarım sanada :queen:

ahcanım bak alımış garibim benim yapabildigim neyi yapabilirsin mesala en basıt bir ornek ver ama dur ben sana söyleyeyim 2 hafta sonra gezmeye ankaraya gidecegiz hadi sende gel bu en basit daha bunun gibi cok şey sayarım sanada :queen:

Halis abi şuan bizi aşırı küçümsediğinin farkında mısın ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi şuan bizi aşırı küçümsediğinin farkında mısın ?

sizde kendinizi cok büyük sanmayın bakayım evet en basit birşey daha cumartesi nikaha gelin göreyim aman yatarken sütünüzü için anneniz altınızı
baglasın :queen:hadi kumda kule yapmaya :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar