derdini anca yaşıtlarına anlatabiliyosun ...... bilmem anlatabildim mi
sende yaşıtım sayılırsın unutma :bounce: ben derdimi herkese anlatırım merak etme:cherry:
derdini anca yaşıtlarına anlatabiliyosun ...... bilmem anlatabildim mi
sende yaşıtım sayılırsın unutma :bounce: ben derdimi herkese anlatırım merak etme:cherry:
merak ettigim bişey olamaz zaten .. rahatoll ... genişoll
Halis abi bi suçum bi kusurum varsa senden özür dilerim ben yok diye biliyorum ama ..
Sana saygım sonsuz . kelimeleri yazarken ucu kötü yerlere çıkmasın diye uzunca süre düşünüpte yazdım ama yinede bi saygısızlık ettiysem senden özür dilerim .![]()
Olm insanları yaşına göre ayırmam ben..Eğerki ben benden 10 yaş büyüklerle dost olabiliyorsam,muhabbet edebiliyorsam onlar neden edemesin ? Ayrıca herkesi değil..Bknz. Celıl msnimde yok,olamazolm tequ benım msn 18 yaş altına kapalı sen herkezi eklıyon masallah lunaparkamı gıdecen la bunlarla![]()
Ergen oldun mu ki lan sensizin o çoluk çocuk dediğiniz adamlar sizin artık zorlanarak yaptığınız şeyleri rahatlıkla ve sınırsız yapabiliyolar anlayan anlamıştır :wiinkk:
Terbiyesizmişsin ama sen..abi deme lan haketmeyene kendisi hiç 15-16 yaşında olmadığı için kazık gibi fırlamış heralde :farao:
Ben geleceğini parlak görmüyorum senin..küçüklüğüm kimseye kalmadı küçüksek küçüğüz elbet bir gün büyürüz hatta bbi tarafımızın kılları bile ağarır
merak ettigim bişey olamaz zaten .. rahatoll ... genişoll
Olm insanları yaşına göre ayırmam ben..Eğerki ben benden 10 yaş büyüklerle dost olabiliyorsam,muhabbet edebiliyorsam onlar neden edemesin ? Ayrıca herkesi değil..Bknz. Celıl msnimde yok,olamaz
Ergen oldun mu ki lan sen
Terbiyesizmişsin ama sen..
Ben geleceğini parlak görmüyorum senin..
Böle devam ederse genişleticem onu ben![]()
bu konuya dvm edin bole siz ezin bu cocukları saygıyı bilen insanlarsınız ya ama dusunmeyn hiç kucuge gucun yetmeyene satasmak kolay yiyosa dişine gore birine kafa tut forumda yer yapıcam artist olucam diosan:wiinkk::bounce:
yaa ergen oldum 3 sene kadar oldu tequcum senden terbiyeli plduğuma yemin edebilirim koyunlarla ilişkim yokgeleceğim senin bitarafın kadar parlak ama neyse
gel bakalım kim kimi genişletiyo
woow seninlede özlemişim geyiği :mrgreen: ee nezaman geliyon istabbula
çok haklısın muharrem abi saygılar![]()
Ama senin yaptığın geyik değilki kuzucumGeyik yapacaksan terbiyesizleşmeden yapacaksınki hem insanlar senden gıcık almasın,hemde forumda kalıcı ol.. Diorum ya kuzum çok pişmen lazım.. Bana koyun kuzu da farketmez belirteyim
![]()
Ama senin yaptığın geyik değilki kuzucumGeyik yapacaksan terbiyesizleşmeden yapacaksınki hem insanlar senden gıcık almasın,hemde forumda kalıcı ol.. Diorum ya kuzum çok pişmen lazım.. Bana koyun kuzu da farketmez belirteyim
![]()
Hiç bişi demiyorum erhan.Hatta tebrik ediyorum güzel yerden yakaladın![]()
yaa ergen oldum 3 sene kadar oldu tequcum senden terbiyeli plduğuma yemin edebilirim koyunlarla ilişkim yokgeleceğim senin bitarafın kadar parlak ama neyse
gel bakalım kim kimi genişletiyo
woow seninlede özlemişim geyiği :mrgreen: ee nezaman geliyon istabbula
çok haklısın muharrem abi saygılar![]()
celıl ybr Geyiklerin iyice seviyesizleşmeye başladı. Tabi bu konuşmalara geyik denirse.Yazarken birazdaha dikkatlı ol.
hasan özelikle tencere nin resimleri ilemi başladın yuh artık yani