-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

sizde kendinizi cok büyük sanmayın bakayım evet en basit birşey daha cumartesi nikaha gelin göreyim aman yatarken sütünüzü için anneniz altınızı
baglasın :queen:hadi kumda kule yapmaya :queen:

Cumartesi günü büyük ihtimalle Geliyorum nikaha Halis abi .. ben sana gerekli saygıyı gösteriyorum fakat aynı şeyi sendende görmek isterdim .. içerim gece yatmadan önce sütümü .

Saygılar .. :)

celil ; boşver o kadar sert olmaya gerek yok ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cumartesi günü büyük ihtimalle Geliyorum nikaha Halis abi .. ben sana gerekli saygıyı gösteriyorum fakat aynı şeyi sendende görmek isterdim .. içerim gece yatmadan önce sütümü .

Saygılar .. :)

afiyet olsun bekliyorum bende orda olcam büyük bir ihtimale allah nasıp ederse :queen:

abi deme lan haketmeyene kendisi hiç 15-16 yaşında olmadığı için kazık gibi fırlamış heralde :farao:

ben sana bir cevap yazarım ama hadi neyse

Son düzenleme:
saygı gösterene saygı gçsterilir bu böyledir yaşı kaç olursa olsun tınlamam abi bile demem adam olmaz zor bişey heralde :cyclopsan

afiyet olsun bekliyorum bende orda olcam büyük bir ihtimale allah nasıp ederse :queen:

ben sana bir cevap yazarım ama hadi neyse

yaz bakalım halıs bey neyse ayaklarına yatma lütfen :wiinkk:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
saygı gösterene saygı gçsterilir bu böyledir yaşı kaç olursa olsun tınlamam abi bile demem adam olmaz zor bişey heralde :cyclopsan

benim adamlıgım veya nasıl biri oldugum sana kaldıysa yandık biz hemide ne yandık:queen:

Öncelikle adabınızı biLin.. Bu sizden yaşca büyük birine laf atmayın.. Herkes haddini bilicek.. Beyse Beydir.. Abise Abi.. Siz Abilik yaptırın abi Olsun.. Beylik Yaptıracaksanız Bey Olur..

Klavye arkasına geçipde konuşmayın.. Saygı Hem realde hem sanaldadır.. Burda ben Halis Abiyi Savunmuyom.. Saygı nedir onu biliyorum.. Aramızda olmak istiyorsanız kendinizi biLin.

Öncelikle adabınızı biLin.. Bu sizden yaşca büyük birine laf atmayın.. Herkes haddini bilicek.. Beyse Beydir.. Abise Abi.. Siz Abilik yaptırın abi Olsun.. Beylik Yaptıracaksanız Bey Olur..

Klavye arkasına geçipde konuşmayın.. Saygı Hem realde hem sanaldadır.. Burda ben Halis Abiyi Savunmuyom.. Saygı nedir onu biliyorum.. Aramızda olmak istiyorsanız kendinizi biLin.

mesajlarım ortada en ufak bir saygısızlık yapmadım . :)

küçüklüğüm kimseye kalmadı küçüksek küçüğüz elbet bir gün büyürüz hatta bbi tarafımızın kılları bile ağarır

Halis abi bi suçum bi kusurum varsa senden özür dilerim ben yok diye biliyorum ama ..

Sana saygım sonsuz . kelimeleri yazarken ucu kötü yerlere çıkmasın diye uzunca süre düşünüpte yazdım ama yinede bi saygısızlık ettiysem senden özür dilerim . :)

bak Halis abi bizden yaşça büyük olman bizi küçümsemeni göstermez lütfen bu konu burada kapansın
yaşından dolayı sana saygım var ama böyle yapma bu halimde sana öğüt veremem ama böyle yaparak bizi küçük düşürmüyorsun haberin olsun ben özür diliorum bu konuda burada kapanmasın tatsız şeyler yaşanmasın saygılarımla..

şşt ayıp çocuklar! burda bizbizeyiz kimse hiçbiyerde ne kucuk duser nede buyukluk taslar!

Halis abiniz sizden yaşça büyük ve o kadarda saygıyı hak eden bir insandır bundan emin olun.!

ben tek kelime ile sizin özür dilemenizi beklerim ve konu kapanır. saygı sevgi çercevesinde biz herzaman beraber oluruz!

şşt ayıp çocuklar! burda bizbizeyiz kimse hiçbiyerde ne kucuk duser nede buyukluk taslar!

Halis abiniz sizden yaşça büyük ve o kadarda saygıyı hak eden bir insandır bundan emin olun.!

ben tek kelime ile sizin özür dilemenizi beklerim ve konu kapanır. saygı sevgi çercevesinde biz herzaman beraber oluruz!

son 2 sayfadır mesajlarımı takip etmediğin belli çoğul konusuyosun :cherry:

erhan abi ben özür diledim eneste diledi halis abide biraz daha bize saygılı davranırsa memnun oluruz davranmassada kendisinin bileceği iş tekrar özür dilerim ve saygılar :)

son 2 sayfadır mesajlarımı takip etmediğin belli çoğul konusuyosun :cherry:

okuduk herhalde :p

belkı ben kendımıde kattım işin içine nerden bılıyon ! :p

Halis abi özür dilerim çeyizimi dizecen demi :p

erhan abi ben özür diledim eneste diledi halis abide biraz daha bize saygılı davranırsa memnun oluruz davranmassada kendisinin bileceği iş tekrar özür dilerim ve saygılar :)

saygı beklemek doğru olmaz sevgi gösterebilir emin olki sevgi herzaman vardır onda tamam :wiinkk:

hadi öpüşün bakim :p

abi deme lan haketmeyene kendisi hiç 15-16 yaşında olmadığı için kazık gibi fırlamış heralde :farao:

yukarsa yazdıklarının arkasındamısın !!!!!!

bak Halis abi bizden yaşça büyük olman bizi küçümsemeni göstermez lütfen bu konu burada kapansın
yaşından dolayı sana saygım var ama böyle yapma bu halimde sana öğüt veremem ama böyle yaparak bizi küçük düşürmüyorsun haberin olsun ben özür diliorum bu konuda burada kapanmasın tatsız şeyler yaşanmasın saygılarımla..

abi demek yoktu hani ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar