-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

Super Moderator
jes iyi güzel o kadar hava yapıyor da; kolundan "hatunumsu"yu götürüyorlar çıt yok:p

çıkarım esnerim ..... kralını tanımam (((((((:)

sevgilimi koluma takarım bebekte üç beş tur atarım :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ooo buz adam hoş geldin iyi uzatmışsın geziyi:)

Teşekürler dostum bundan sonra nicki değiştirsdekmi
BuzgibinŞelaleyegiripdonanadam diye :)

Ayrıca güzel videolar var ama youtup harici nere koysakda görsek yavv

Son düzenleme:
Super Moderator
İçinde geçen kelimeler gayet sağlam bir neden, o akşam şunu at bunu at diye saydığın isimlerden birine ver o yayınlasın; hiç olmazsa istediğin olur:p..ya da Mustafa'ya yayınlat; benim gönlüm olsun::winkwink:cherry:

MT diyorummmm,, Ruh diyorummm. Kütahyaya da bekliyorummm ... Çok eğlenceli olmuş,keşke birazcık önceden haberim olsaydı atlar gelirdim..neyse sağlık olsun.. Kütahyaya da beklerizz

Yaw kaçırdım festi akşamını öğlen gelip akşam olmadan çıtım ankaraya gazladım

gelçi bi kaçtane tırt gördüm Jesse ve alper tim gibi :p

İçinde geçen kelimeler gayet sağlam bir neden, o akşam şunu at bunu at diye saydığın isimlerden birine ver o yayınlasın; hiç olmazsa istediğin olur:p..ya da Mustafa'ya yayınlat; benim gönlüm olsun::winkwink:cherry:
o saydığım isimler yemez koymayı :p Kendi işimi kendim görürüm :p
hahahaa haaha a malim .. durdugun kabahat . hemen koyman lazım .. bende hatırladım şimdi (:) :queen::queen::queen:

Olm bak paso arkamda duruyonuz bari bu sefer destek amaçlı durun,olcanın bana yaptığı haksız bir fiilde isyan çıkartın :p

Super Moderator
Yalan, kim ne yaptı (tahmin etsem de:p) bilmiyorum ama sana o fiili yapanların arasında ben yoktum :p

Zaten ben geldiğimde "edepsiz sesler"den rahatsız olan kampçılar rahatsız olmuş bitmişti artık..:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o saydığım isimler yemez koymayı :p Kendi işimi kendim görürüm :p

Olm bak paso arkamda duruyonuz bari bu sefer destek amaçlı durun,olcanın bana yaptığı haksız bir fiilde isyan çıkartın :p

sende milete arkanı niye dönüyorsun onlada arkanda duruyor işte ....... amaclı alıştırmışsın mileti :queen:

Yalan, kim ne yaptı (tahmin etsem de:p) bilmiyorum ama sana o fiili yapanların arasında ben yoktum :p

Zaten ben geldiğimde "edepsiz sesler"den rahatsız olan kampçılar rahatsız olmuş bitmişti artık..:p

lütfen ahlaki kurallar çerçevesinde konuşalım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar