3 dogum günü , 2 asker işte fotolar

olimpiyat stadında....
yavaş yavaş!! serin gel, orası minnacık yer kim sığacak olimpiyata :mrgreen:
valla yazın geliceksin daha orjinal bir şeyle karşılaşabilirsin diyorum ve susma hakkımı kullanıyorum . . . :wiinkk: :mrgreen: :mrgreen:
o zaman bende seyirciyle konuşma hakkımı kullanarak soruyorum hazirandaki teksere buluşmasını hani açık alanda yapalım bakırköy sahil mi caddebostan sahil mi :mrgreen:

Kawasaki sucukları, tokyonun bağrından sizin için kopup kayserili ve afyonlu rakiplerinin karşısına çıktı, Kawasaki sucukları marketinizden ısrarla isteyiniz :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emin !!! hhaaaazzzııırrr ooollll :queen: Sen artık askersin ciddi ol bakiim birazcık bu ne laubalilik canım :mrgreen:

Emin !!! hhaaaazzzııırrr ooollll :queen: Sen artık askersin ciddi ol bakiim birazcık bu ne laubalilik canım :mrgreen:

55. fıkra temel fıkraları tugayı 23. dağ güldürme alayı 7. soğuk espri bölüğü 2 nolu kahkaha karakolu emin_arıkoğlu Kırıkkale emret komutanım, yarından sonrada böyle olabilecekmiyim bakalım belkide son espirmelerim bunlar :mrgreen:

5 ay sonra emini tanıyamicaksın :p

şimdiden tanıyamazsınız zaten merak etmeyin:cherry: saçımı 3 e vurdurdum kel kabağa döndüm çok komiğim aynaya baktıkça gülesim geliyo :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
55. fıkra temel fıkraları tugayı 23. dağ güldürme alayı 7. soğuk espri bölüğü 2 nolu kahkaha karakolu emin_arıkoğlu Kırıkkale emre komutanım, yarından sonrada böyle olabilecekmiyim bakalım belkide son espirmelerim bunlar :mrgreen:

şimdiden tanıyamazsınız zaten merak etmeyin:cherry: saçımı 3 e vurdurdum kel kabağa döndüm çok komiğim aynaya baktıkça gülesim geliyo :mrgreen:

Hayatına renk geldi işte bak ne o öyle monoton monoton bak bir sürü gereksiz anıyla dönüp 3 sene başımızı şişireceksin :queen: Ne konuştuk sen tatile giriyosun Eminciim tadını çıkart :) Üzülme, sakın tırsma :mrgreen: :rendeer:

Hayatına renk geldi işte bak ne o öyle monoton monoton bak bir sürü gereksiz anıyla dönüp 3 sene başımızı şişireceksin :queen: Ne konuştuk sen tatile giriyosun Eminciim tadını çıkart :) Üzülme, sakın tırsma :mrgreen: :rendeer:

emin niye tırssın yeşim asıl askeriye tırsmalı kolay değil emin geliyo :p:p

Emin abi seni askerlik öncesi bi görmek isterdim ama kısmet olamadı yazık ki, dönüşünü kutlarız nasipse...

tek korkum espriden anlamayacak insanlarla bir arada olurumda espriler boşa gider diye :p ayrıca yukarıda kalın yazılmış yazıları geldiğimde hatırlatıcam :p rahatım ben çok şükür dün de dedimya sadece yabancı olduğum bi yere gideceğim için heyecan var :) hem 6 aylık tatilimde bol bol vaktim olacak elime internet geçerse vay halinize :p
emin niye tırssın yeşim asıl askeriye tırsmalı kolay değil emin geliyo :p:p
o bişey değil de eğer siteyi takip eden bi komutanla karşılaşırsam ne yapıcam onu bilmiyorum :mrgreen:

eminin herşeyi hazır atelt kilot bile hazır...
evet düdüğüm bilem var, bide kelleci ve ayberk ile görüşen olursa söylersiniz "saati artık çalışıyo" deyin onlar anlar :mrgreen:
Emin abi seni askerlik öncesi bi görmek isterdim ama kısmet olamadı yazık ki, dönüşünü kutlarız nasipse...
kısmet hasancım canın sağolsun dönüşte açık hava toplantısı yapıcaz inş. :)

Son düzenleme:
ya benim anladmadığım şey orda 3 doğum günü 2 asker kutlaması varda niye bütün fotolarda emin var diğerleri nerde :silent:

neyse millet kurtulduk sonunda sizde fazla kurcalamayın belki geri döndüğü zaman bu siteyi unutur :p

neyse millet kurtulduk sonunda sizde fazla kurcalamayın belki geri döndüğü zaman bu siteyi unutur :p

herşeyi unutsam bile gogıldan "ROLO BENİ ORO" yazıp aratır bulurum sen hiiiiç merak etme :mrgreen:

ya benim anladmadığım şey orda 3 doğum günü 2 asker kutlaması varda niye bütün fotolarda emin var diğerleri nerde :silent:

çok medyatik bir kişiliğim ya ondandır :p en az 10 tane fotoğraf makinası vardı daha 2-3 tanesinin resimleri ancak yüklendi diğerleri kimde bende bilmiyorum..

hell24

Aktif (Online)
Motosikleti: sezon bitti zat gitti....
Kan Grubu: O Rh+

sezon bitti zat gitti.... yazmışsınya her okuduğumda aklıma şey geliyo, hani askerde bi laf varmışya kep gitti ... gitti :p

ben geldim

dogum günümü kaçırdın jesse seneyede unutursun nasıl olsa

Son düzenleme:
merak etme şekerim nutrogenyo losyon aldım ayaklarım için hiç bişey olmaz :p hani ellerini çok düşünen norveçli balıkçılar için icat etmişlerya ondan :p hakan ustayı 4 gözle bekliyicem o zaman :cherry:

:mrgreen::mrgreen:
sen olaya çok iyimser bakmışın emin :p , inşallah seni birliğinde ziyaret etmek nasip olur :)

arkadaşlar bi resimleri ben daha koyamadım yavaş yavaş toparlıyorum şimdi dün geceden beri anca ewe girebildim görenler bilir bu günde dünkü şeklimle aynen karşılarına çıktım :D

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy