Tamam güzel tavsiyeler veriyosunuz ama, benim oturduğum ilçede herkes salcano wolf kullanıyor. Neredeyse başka motor bulamazsınız. Bi abiyle konuşma fırsatı buldum. Servisinden memnunmusun diye sordum. Oğlum 1 senedir kullanıyorum, 10 defa arızalandı. 10'unda da bisiklet tamircisi baktı. hondaya benzemiyo bu servis denen bişey yok dedi.
Bunu söylemek istedim sadece..![]()
Benim tamircim iyi, motosiklet tamircisi.. Hemde salcano yetkili servisi ama hiç ihtiyacım olmadı..
Alacağın motosikletin ne olursa olsun.. limitlerini bilip, bakımını ihmal etmez isen fazla problem çıkarmaz.. Artı, Motosiklet kullanıyorsan herşeyi servisten beklemiyceksin. elin azıcık anahtar tutacak..azıcık yağlanacak.. Motosiklet sürmeye yeni başladığım için bu yaz 4.200 km yaptım.. sadece ön far lambası değişti.. Ankara'da dikkat et, en çok kullanılan..özellikler kuryeler tarafından.. cbf, ybr, wolf tür.. Bende bir iki kuryeye sormuştum onlar bana al demişti..Aldım bence güzel motosiklet.. Boy kilo kaç bilmiyorum ama.. Benim baktığım RKS titanik 150 de vardı tipi çok güzel ama bana küçük gelmişti..(boy 1.82 kilo 87) bacaklarım depo boşluğuna sığmıyordu.. Tipi çok güzel bir motosiklettir. Onuda değerlendirebilirsin..