Her motor her yola gider de sen gidebilir misin hocam onu düşün
Bana hep deli dediler ama iyi ki de yapmışım. mondial vulture 150 ile 78k km yaptım ilk motorumdu, pulsar 200ns aldım onla da 20k küsür km yaptım sattım sonra cbr500r aldım ha keza onla da 20k civarı bir km yaptım. zonguldak adana izmir edirne çanakkale akına gelecek en geniş çemberden ülkenin batısını dolandım. o sümüklü vulture ile 2 kişi + kamp eşyaları + kişisel eşyalarımız ile zonguldaktan sakarya çanakkale bursa falan gezdik. bakımından emin ol devam.
Boyuna göre belki gidon yükseltme falan takabilirsin. cam için para harcama 2 metre cam takmayacaksan o rüzgarı yiyeceksin. ben diyordum şimdi bu zorluğa direnecek güç var genciz, yaşlanınca daha konforlu bişey bakarız zaten para yok falan

öyle ki motordan inince alt takımları komple hissetmiyordum ama çok keyifli.
Çok düşünme bakımını yaptır lastiklerini kontrol et, kötü bir durum için lastik tamir kiti/köpüğü al idareten. köy yollarına girmiceksen çok yüklenmene gerek yok. paralı yol kullanacaksan deponu iyi ayarla, güneye giderkenki olan paralı yollarda (ankara-niğde) benzinlikler seyrekti en son. ki o motorla bence gerek yok. daha da ne diyim, bursadan geçersen bişey lazım olursa haber et, adanada başına bir iş gelirse usta musta lazım olursa da haber et