Yaw mesut kardeşim karıştırma 3.30 fln siteden kötü örnek oluyo diye kovacaklar şimdi ewt arkadaşlar 330 fln arkadaş 0 fazla koymuş 33 km/h fln demek istedi :cherry:
0 kim koydu oraya yaa :queen: 33 o 33 :queen:
Yaw mesut kardeşim karıştırma 3.30 fln siteden kötü örnek oluyo diye kovacaklar şimdi ewt arkadaşlar 330 fln arkadaş 0 fazla koymuş 33 km/h fln demek istedi :cherry:
0 kim koydu oraya yaa :queen: 33 o 33 :queen:
çok ucuz atlatmışsın kaza bile yapmadan, çok geçmiş olsun, gereksiz süratler ölmek için güzel bir yol :cherry:
umarım birileri 240 la ön teker patlıyor bişey olmuyor diye gaza gelmez, o hızlarda lastik patlasa büyük ihtimal ölürsün, nasıl gidebildin hayret ediyorum, lastiğin de fotoğrafı var mıydı bu arada
benden de gecmis olsun...
bu arada patlayan lastigi ne kadar suredir kullaniyordun? yipranma ibareleri tasiyor muydu?
Arkadaşlar insanın başına n gelirse kader kısmetdir ! Bazı şeyler bilinçsiz olur dönüşde o anki aklımdan geçenleri bi Allah bilir bir de ben ! Yaşandı ve yaşanan korku tecrübe ve küçük mücizeler.. Çıkardığım ders hız felaketir. Güsel ülkemin yollarında heran başınıza bişiler gelebilir (örnek verecek olursak gümlemiş kamyon lastik parçaları ve arabalardan akan yağ ve ve ezilmiş hayvan cesetleri ) neyse bu yaşadığım size ders olsun bana oldu ! saygılar...
Oan için aklıma gelmedi bi yandan n olacak die düşünürken bu resmleri ii çekmişim walla ama lastik dikey 15cm yarık ve üst tarafında pinpon topu kadar bi delik vardı ... otobanda düz yolda nası gümledi ilginç yani yolda acaba bi şeymi vardı benden sonra 4 araba daha geldi lastikçiye hepsininde ortak derdi lastik gümlemesi ilginç...
hocam allahtan çıkardığınız ders hız felakkettir felsefesi.dönüşte 2 saatte döndüm diyosun.yoksa 1 saatte dönecekmişsin:queen::queen::queen::queen: