240 Km/h Giderken Önlastik gümlerse !!

allah korumuş tecröben konuşmuş yoksa paniklesen çok büyük bir yara ala bilirdin tekrar geçmiş olsun allah bidaha güstermesin :)

Cok geçmiş olsın ucuz atlatmışsınız,allah korusun 240 la giderken cok daha kötü şeyler olabilirdi,ben boluluyum yeniçağa taraflarıdayol olarak kötüdür bilmediğiniz bir yolda o hızlara cıkmanız cok yanlış,bide o kadar şey başa gelmişken dönüşte dahada hızlı gitmenizi anlayamadım tekrar tekrar hayatınızı tehlikeye sokmuşsunuz lütfen birz daha temkin

Allah var başlığı okuyunca fantazi ürünü bişeyler okuyacağımı sanmıştım ama okuyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı. Kabus gibi... Allah korumuş. Ne diyeyim bununla geçmiş olsun.

Arkadaşlar insanın başına n gelirse kader kısmetdir ! Bazı şeyler bilinçsiz olur dönüşde o anki aklımdan geçenleri bi Allah bilir bir de ben ! Yaşandı ve yaşanan korku tecrübe ve küçük mücizeler.. Çıkardığım ders hız felaketir. Güsel ülkemin yollarında heran başınıza bişiler gelebilir (örnek verecek olursak gümlemiş kamyon lastik parçaları ve arabalardan akan yağ ve ve ezilmiş hayvan cesetleri ) neyse bu yaşadığım size ders olsun bana oldu ! saygılar...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok ucuz atlatmışsın kaza bile yapmadan, çok geçmiş olsun, gereksiz süratler ölmek için güzel bir yol :cherry:

umarım birileri 240 la ön teker patlıyor bişey olmuyor diye gaza gelmez :p , o hızlarda lastik patlasa büyük ihtimal ölürsün, nasıl gidebildin hayret ediyorum, lastiğin de fotoğrafı var mıydı bu arada

çok ucuz atlatmışsın kaza bile yapmadan, çok geçmiş olsun, gereksiz süratler ölmek için güzel bir yol :cherry:

umarım birileri 240 la ön teker patlıyor bişey olmuyor diye gaza gelmez :p , o hızlarda lastik patlasa büyük ihtimal ölürsün, nasıl gidebildin hayret ediyorum, lastiğin de fotoğrafı var mıydı bu arada

Oan için aklıma gelmedi bi yandan n olacak die düşünürken bu resmleri ii çekmişim walla ama lastik dikey 15cm yarık ve üst tarafında pinpon topu kadar bi delik vardı ... otobanda düz yolda nası gümledi ilginç yani yolda acaba bi şeymi vardı benden sonra 4 araba daha geldi lastikçiye hepsininde ortak derdi lastik gümlemesi ilginç...

abi senin motorda stepne yok muymuş :p

senin hatan :)

şaka bi yana, geçmiş olsun.

artık lastik firmasına dava açarsın jantı mındar ettiği için :) ölme tehlikesi geçirmeni saymıyorum bile...

haaa abi bi de bana 240 km/h hızla esip geçmeyi anlatsana, nasıl bir duygu :p sen çok normal bişey gibi anlatmışsın da, hoşuma gitti :queen:

geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış diye bir söz vardır okuyunca aklıma o geldi. giden lastik ve taksi parası olsun. anlatacak bir hikaye çıktı de arkana bakma :)

benden de gecmis olsun...

bu arada patlayan lastigi ne kadar suredir kullaniyordun? yipranma ibareleri tasiyor muydu?

benden de gecmis olsun...

bu arada patlayan lastigi ne kadar suredir kullaniyordun? yipranma ibareleri tasiyor muydu?

motoru 2 el almıştım üstündeki lastik pist lastiğiydi pirelli pek dişi yok gibiydi modelden dedim :) çatlak fln da yoktu yoldan oldu lastik çok ısındı havada sıcaktı ufak bi taş gibi bişi gümletti..

Arkadaşlar insanın başına n gelirse kader kısmetdir ! Bazı şeyler bilinçsiz olur dönüşde o anki aklımdan geçenleri bi Allah bilir bir de ben ! Yaşandı ve yaşanan korku tecrübe ve küçük mücizeler.. Çıkardığım ders hız felaketir. Güsel ülkemin yollarında heran başınıza bişiler gelebilir (örnek verecek olursak gümlemiş kamyon lastik parçaları ve arabalardan akan yağ ve ve ezilmiş hayvan cesetleri ) neyse bu yaşadığım size ders olsun bana oldu ! saygılar...

hocam allahtan çıkardığınız ders hız felakkettir felsefesi.dönüşte 2 saatte döndüm diyosun.yoksa 1 saatte dönecekmişsin:queen::queen::queen::queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oan için aklıma gelmedi bi yandan n olacak die düşünürken bu resmleri ii çekmişim walla ama lastik dikey 15cm yarık ve üst tarafında pinpon topu kadar bi delik vardı ... otobanda düz yolda nası gümledi ilginç yani yolda acaba bi şeymi vardı benden sonra 4 araba daha geldi lastikçiye hepsininde ortak derdi lastik gümlemesi ilginç...

:) gerçekten iyi çekmişsin,
büyük ihtimal yoldan kaynaklı bir cisim vs olabilir, diğer arabalarda geldiğine göre, karayollarımıza tebrikler :pr: tekrar geçmiş olsun

anlık denemeler hariç bu süratleri kendim için tehlikeli buluyorum.

ama 1000 lik SS makine alanlar zaten bu süratlerde seyahat etmek için almıyolar mı ? otoyolda +200 lerde seyretmeyeceklerse niye 170 hp civarında bi motosiklet alınır ki ???

dostum geçmiş olsun allah tan verilmiş sadakan varmış. haa bu arada arka lastiğin racing ler için deil malesef farkındasındır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar