240 Km/h Giderken Önlastik gümlerse !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın patlayan lastiğin fotosunu çok merak ettim doğrusu..

:queen: çok geçmiş olsun...
Allah kimseye vermesin ya :S iyi bari sanslıymıssın ucuz atlattın
ahh ulkemin otobanları ahh(bazıları :D çok guzelleirnde hakkını yemeyelim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun,Tamirci abimize koptum ya:DTam laz havası var adamda

trafige acik bir otobanda 240-260 ile gitmek hic akil kari degil, gercekten cok sanslisiniz. 240 ile giderken lastik yarilmis bir durumda normalde motorun ustunde bile duramamaniz lazim, herhalde yavaslayinca lastikteki yarik buyumeye basladi...

gecmis olsun...

Amerika'da bile supersport kullananlarin bir yilda kaza gecirip yasamini yitirme istatistigi %1'den daha fazla. Bizim yollarimizlar, soforlerimizle, bakimi nasil yapildigi belli olmayan motorlarimizla, ve nasil olsa bana birsey olmaz diyen motorcularimizla riskinizi kendiniz dusunun.

Bir de plaka ve sinyalleriniz kaza sirasinda mi dustu? Herhalde bu sekilde trafige cikmiyorsunuzdur???

plaka selenin altında sinyaller de led oda altda gömülü kaza değil kazaatlattım düşmedim motorda çizik dahi yok ! trafiğe çıkıyorum bol bol..

geçmiş olsun vallahi büyük olay atlatmışsın.
işte otoyolda dahi olsa yüksek süratin getirdiği risklerden biri de bu maalesef teknik sıkıntılar.

bu arada seni gs200 topiğinden hatırlıyorum. bak o zamanlar böyle sıkıntılar yoktu 240-260 km/h süratler hiç yoktu :)

Ewt doğru hatırlıyon gs200 lu günler n güseldi böle sorunlar yoktu :cherry:

bazıları da raceing motor arıyorumla hatırlar :queen: n dalga geçmişlerdi :salut:

Geçmiş olsun,Tamirci abimize koptum ya:DTam laz havası var adamda

laz değil gürcü olması lazım :) ilk gördüğümde tmm bu adam yapamaz demiştim ama Allah bin kere razı olsun ...

bence ceza olarak ön lastiği iso getirmeliydi :mrgreen:, madem isoyu masrafa sokmaksa :p

O anda aklıma gelmedi ki kardeşim seve seve getirirdi eminim :bounce:

iso masrafdan kaçmaz yeterki bi adana sınırlarına gireyim.:cherry:

Son düzenleme:
gökhan abi hangi ara yaptın bu işi :silent: oldukça masraflı olmuş senin adına. okadar para vereceğine bizi arasaydın izmittin alır gelirdim ben..valla şimdi öğrendim ve çok üzüldüm.neyse allah beterinden saklasın.tekrar çok geçmiş olsun gökhan abi :cat:

Geçmiş olsun.

Ama gerekçesi ne olursa olsun 240-260 kmh gibi süratler tehlikeli ve yasaktır, ayrıca buraya bunu yazmanız daha da trajik. 3 saatte bu garip hızda geldiğiniz yolu, ilahi bir uyarı almış olmanıza rağmen 2 saatte geri dönmeniz daha hızlı döndüğünüzü gösteriyor, bu daha da garip.

Dün adamın biri Şirinyer'deki tarihi sukemerinin üstüne çıkmış, elinde bir şişe bira, çevreye intihar tehditleri yağdırıyor. O sıcakta iki gariban polis, kuşların bie konmaya korktuğu o yüksek yerde herifi ikna etmeye çalışıyorlar. Olay mahallinde sayısız itfaiye, ambulans vs..

Böyle bir yol deneseydiniz... Daha ucuz ve daha tantanalı...

Geçmiş olsun...çok ucuz atlatılmış bir kaza:cat:
İnancım çok kuvvetli olduğu için ben bu yaşananlara birer uyarı şeklinde bakıyorum zira en az 5-6 kez yavaşlamak ZORUNDA kaldığım anlardan 3-5 dakika sonra çok ciddi kazalar atlattım ve burnum dahi kanamadı!
Belki bu da sana bir uyarı niteliğindeydi:bounce:

Yeni Lastiğin yarılması normal değil elbette!! garanti kapsamındays (değilsede) yetkili bayiine gitmeni öneririm!!

Gökhan geçmiş olsun kardeşim,Allahtan sana bişey olmamış,zaten nasıl bi şansızlık varsa biz bi türlü görüşemiyoz senle,adanaya gelyion ben adanada olmuyomm,adanada olduğumdada sen gelemiyon,neyse verilmiş sadakan varmışş,sözüm söz kanka belki yarın belki yarındanda yakın :)

İso masraftan kurtuldu diyen bazı vatandaşlarıda esefnen kınıyorummm:p

Son düzenleme:
verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun bı fakır bul yıne onu sevındır allah senı ve tum motorcu alemını korusun...

Geçmiş olsun...çok ucuz atlatılmış bir kaza:cat:
İnancım çok kuvvetli olduğu için ben bu yaşananlara birer uyarı şeklinde bakıyorum zira en az 5-6 kez yavaşlamak ZORUNDA kaldığım anlardan 3-5 dakika sonra çok ciddi kazalar atlattım ve burnum dahi kanamadı!
Belki bu da sana bir uyarı niteliğindeydi:bounce:

Yeni Lastiğin yarılması normal değil elbette!! garanti kapsamındays (değilsede) yetkili bayiine gitmeni öneririm!!

Ewt geçmiş oldu böylece ucuz atlattım pek ucuz sayılmaz ama hala hayatda ve tek parçayım duygu ve düşüncelerinizi paylaşıyorum benimde inancım çok kuvvetli bu bir uyarıydı benim için ve bu olay geçen hafta yaşandı bu hafta içinde motorumu sattım. Şimdi daha küçük hacimli bişi bakıyorum. 60 ı geçmeyen bişi ....:rendeer:

Gökhan geçmiş olsun kardeşim,Allahtan sana bişey olmamış,zaten nasıl bi şansızlık varsa biz bi türlü görüşemiyoz senle,adanaya gelyion ben adanada olmuyomm,adanada olduğumdada sen gelemiyon,neyse verilmiş sadakan varmışş,sözüm söz kanka belki yarın belki yarındanda yakın :)

İso masraftan kurtuldu diyen bazı vatandaşlarıda esefnen kınıyorummm:p

Belki yarın belki yarından da yakın iso kardeş önümüzdeki hafta uçağın lastiği gümlemezse ordayım inş.

ve bende İso masraftan kurtuldu diyen bazı vatandaşlarıda esefnen kınıyorummm:p
[/QUOTE]

Abicim hakkaten büyük bi felaket atlatmışsınız geçmiş olsun ....Ben Yalovada öğrenciyim ayrıeten Boluluyum olayı okuyunca kötü oldum ...Verilmiş sadakanız varmış nediyim.....Yeniçağ yolları hakkaten bi acayip zaten daha kötüde olabilirdi....

sen ve küçük hacimli motorsiklet :queen: 60'ı geçmeyenmiş o dediğin 2,60'ı geçmeyen sanırım :queen:[/QUOT

walla yaa 60 geçmeyen bişi olsun akülü fln :cherry:
600 lük olsun dedim gsxr 1000 aldım ardından büyük geldi satıp 600 luk alam dedim kawas aldım zx10 napim istek dışı oluyo :bounce:

sen ve küçük hacimli motorsiklet :queen: 60'ı geçmeyenmiş o dediğin 2,60'ı geçmeyen sanırım :queen:[/QUOT

walla yaa 60 geçmeyen bişi olsun akülü fln :cherry:
600 lük olsun dedim gsxr 1000 aldım ardından büyük geldi satıp 600 luk alam dedim kawas aldım zx10 napim istek dışı oluyo :bounce:

ne oldu b-king'den vazmıgeçtin? akülü makülü kesmes seni yaa:queen: 5de ibre bitirip max 3,30 3,40 gördüğünü biliyorum.yalovada kaç kişi hayabusaya kafa tutuyo :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar