Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın patlayan lastiğin fotosunu çok merak ettim doğrusu..
geçmiş olsun ispo gene masraftan kurtuldu desene![]()
trafige acik bir otobanda 240-260 ile gitmek hic akil kari degil, gercekten cok sanslisiniz. 240 ile giderken lastik yarilmis bir durumda normalde motorun ustunde bile duramamaniz lazim, herhalde yavaslayinca lastikteki yarik buyumeye basladi...
gecmis olsun...
Amerika'da bile supersport kullananlarin bir yilda kaza gecirip yasamini yitirme istatistigi %1'den daha fazla. Bizim yollarimizlar, soforlerimizle, bakimi nasil yapildigi belli olmayan motorlarimizla, ve nasil olsa bana birsey olmaz diyen motorcularimizla riskinizi kendiniz dusunun.
Bir de plaka ve sinyalleriniz kaza sirasinda mi dustu? Herhalde bu sekilde trafige cikmiyorsunuzdur???
geçmiş olsun vallahi büyük olay atlatmışsın.
işte otoyolda dahi olsa yüksek süratin getirdiği risklerden biri de bu maalesef teknik sıkıntılar.
bu arada seni gs200 topiğinden hatırlıyorum. bak o zamanlar böyle sıkıntılar yoktu 240-260 km/h süratler hiç yoktu![]()
Geçmiş olsun,Tamirci abimize koptum yaTam laz havası var adamda
bence ceza olarak ön lastiği iso getirmeliydi :mrgreen:, madem isoyu masrafa sokmaksa![]()
verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun bı fakır bul yıne onu sevındır allah senı ve tum motorcu alemını korusun...
Geçmiş olsun...çok ucuz atlatılmış bir kaza:cat:
İnancım çok kuvvetli olduğu için ben bu yaşananlara birer uyarı şeklinde bakıyorum zira en az 5-6 kez yavaşlamak ZORUNDA kaldığım anlardan 3-5 dakika sonra çok ciddi kazalar atlattım ve burnum dahi kanamadı!
Belki bu da sana bir uyarı niteliğindeydi:bounce:
Yeni Lastiğin yarılması normal değil elbette!! garanti kapsamındays (değilsede) yetkili bayiine gitmeni öneririm!!
Gökhan geçmiş olsun kardeşim,Allahtan sana bişey olmamış,zaten nasıl bi şansızlık varsa biz bi türlü görüşemiyoz senle,adanaya gelyion ben adanada olmuyomm,adanada olduğumdada sen gelemiyon,neyse verilmiş sadakan varmışş,sözüm söz kanka belki yarın belki yarındanda yakın
İso masraftan kurtuldu diyen bazı vatandaşlarıda esefnen kınıyorummm![]()
. Şimdi daha küçük hacimli bişi bakıyorum. 60 ı geçmeyen bişi ....:rendeer:
sen ve küçük hacimli motorsiklet :queen: 60'ı geçmeyenmiş o dediğin 2,60'ı geçmeyen sanırım :queen:[/QUOT
walla yaa 60 geçmeyen bişi olsun akülü fln :cherry:
600 lük olsun dedim gsxr 1000 aldım ardından büyük geldi satıp 600 luk alam dedim kawas aldım zx10 napim istek dışı oluyo :bounce:
sen ve küçük hacimli motorsiklet :queen: 60'ı geçmeyenmiş o dediğin 2,60'ı geçmeyen sanırım :queen:[/QUOT
walla yaa 60 geçmeyen bişi olsun akülü fln :cherry:
600 lük olsun dedim gsxr 1000 aldım ardından büyük geldi satıp 600 luk alam dedim kawas aldım zx10 napim istek dışı oluyo :bounce:
ne oldu b-king'den vazmıgeçtin? akülü makülü kesmes seni yaa:queen: 5de ibre bitirip max 3,30 3,40 gördüğünü biliyorum.yalovada kaç kişi hayabusaya kafa tutuyo :queen:
ne oldu b-king'den vazmıgeçtin? akülü makülü kesmes seni yaa:queen: 5de ibre bitirip max 3,30 3,40 gördüğünü biliyorum.yalovada kaç kişi hayabusaya kafa tutuyo :queen:
Yaw mesut kardeşim karıştırma 3.30 fln siteden kötü örnek oluyo diye kovacaklar şimdi ewt arkadaşlar 330 fln arkadaş 0 fazla koymuş 33 km/h fln demek istedi :cherry: