2009 yamaha fz 125/250 bakış..

Bundan pideci motoru olmaz

vay iddalı olmuş bayaa bn sevdim.. ama bundan pideci motoru olmazki:cherry:
Tr de imaj tazelemek gerek bu kasa için:wiinkk:

Bir naked çı olarak motorun hızlıdan ziyada güçlü görünmesini isteyenlerdenim

buna dayanarak genel konsept bayaa iyi gibi... ama motor kısmı bayaa ufak vede boş kalmış sanki bi tasarım hilesi ilee daha dolu gösterile bilse imiş o bölge daha bi iyi olurmuş sanki...

sonuç olarak şu ankinden çok çok daha başarılı duruyor

125cc eksikliğini anladılar galiba artık...

Motor çok güzel ama eminim buna aynı güzellikte bi fiyat çekerler sadece bakmakla kalırız.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bir motosikletin havası cakası hızından performansından fazla olursa o motor gereksiz bir motordur

Gerçekten güzel bir çalışma ve çokta güzel bir seçenek 125 likler arasında fakat ben değil bunu almayı düşünmek hayal bile etmek istemiyorum:pale:

Çekecekleri fiyat şimdiden tırstırıyor beni:)

İnşaallah Türkiye'ye gelir ve de abuk sabuk bir fiyatı olmaz.makul bir fiyatı olursa ilk alacaklardan biri olurum.

Off çok iyi ya zaten fz1-6 hayranıyım onun neredeyse aynısı kırmızısı cok guzel.. Kırmızı olsun 5 para fazla olsun :)

arkadaş bu motorların bayan versiyonu yok mu?şöyle biraz daha tipli ne bu böyle notherdam ın kamburu gibi....:)

Yamaha her zaman ki saçma bir fiyat politikasıyla girerse bu alet satılmaz ... Ama çok hoş çok beğendim ...

Gelse ve Güzel Bir Fİyatıda olsa iyi olurdu... hazır motoru satıcakken ona yönelirdik en azından.. 250 Cc Liği Keserdi Beni Sanırım =)

Bu motor sanırım ülkemize gelmeyecek.Daha önceden de konusulmuştu...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keşke gelse zaten 600lük motorların yüksek lütre tüketimine param yetmez. :D Hemen gelsin.

zaten gelmezki gelsede pahalı olur bu yüzden biz hiç heveslenmeyelim yine aynı tas aynı hamam ilk seçeneker ybr 125 ve cbf 150 hepsi bu :D başkada seçenek yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet yine 5,500 Euro ve üzeri olacaktır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar