Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca boy hayabusa nın girememesinin sebebi motogp benim bildiğim 125-250 ve motogp olarak 500cc var hayabusa 1300 cc nasıl 500cc e ye (500 cc değilmiydi yoksa :cherry girsin ? hayabusa ayrıca race dir bunun tersini kanıtlamaya çalışma boşuna :rendeer:
Kardeş "race" yazma aman haaa şimdi bir saatte "siz ingilizce bilmiyorsunuz aptallar" gibisinden birşey daha yazar onunla uğraşma adam çen çen çen hiç susmuyor yanında meydanlarus var :cherry: bakıp bakıp yazıyor valla ...
BaDCaT, kardeş ellerine sağlık ben şirkette olduğum ve bağlantımın proxy olması sebebiyle pek araştırma yapmadım. Bildiğimi yazdım ve arkadaşa Spor Touring modelinin nasıl birşey olduğunu gösterdim ama anlamadı. Umarım bu fotoğraftan sonra az da olsa durumu idrak edebilir . Yine birşeyler yazarsa bence hiç uğraşmayın "nato mermer nato kafa" diyip geçelim ...
Yaw sizler hiç yarış da izlemiyorsunuz anlaşılan. Bu resimdeki motoru yarışlarda hiç izleyen var mı? Ayrıca ben Hayabusa'nın sadece drag için kullanıldığını zaten söylemiştim. Supersport kategorisine girmiyor, o nedenle de 1000RR veya R1 ile kıyaslamanızın anlamı yok diyorum ama siz sadece saldırı amaçlı mesajları okumadan ona buna saldırıp duruyorsunuz. Devam edin...
tabikide kardeşiz ama şurda böyle bir olay var yanlış olduğu halde birşeyi sölemek yanlıştır yoksa benim boy a bir kinim yok elbette ama hayabusa yarışlarda kullanılıyor hatta araştırdım nascar speedway yollarda yarışı var amerikada siteyi bulayım yazıcam :rendeer:
ayrıca hayabusalar yarışlarda biraz daha değişik olarakta kullanılıyor isim olarakta RADBUSA oluyor özellikleri
The RADBUSA 1500R Type S Suzuki Hayabusa
Features
1299cc Engine converted to 1520cc
Titanium Tri Oval Duplex Exhaust
Carbon Fiber Body Work
Superbikes Forks(demmekki superbike ta kullanılıyormuş )
Race Shocks
Adjustable Triple Clamps
Motec Engine Management System
Race Suspension Link
3200mm Brake Rotors
Radial-Mono Block Calipers
Steel Braided Brake Lines
Global Positioning System (GPS)
17" Wheels
17" Race Compound DOT
Windscreen
resimleride koyayım buaraya bu arada bu motorsiklet
Name GP Busa III RADBUSA
Class: AMA Formula Extreme
Displacement: 1661cc
Horsepower: 256 bhp (Rear wheel)
Weight: 375lbs
Closed Circuit Track Top Speed: 200.8 mph(340)
Theoretical Top Speed: 228.6 mph(387 oha !!)
Not:Motorsiklet karbon fiber den yapılmış belli oluyor zaten göürünmünden o yüzden hafifletlmiş :cat:
Gençler, her ne kadar hayabusa süpersport sınıfında olsa da maksimum güce 10 bin devirin altında çıkan bir motorun racing olduğundan bahsetmek anlamsız. Hem 217 kiloluk racing motor olurmu arkadaşlar? Yapmayın gözünüzü seviim.