2006 Suzuki Hayabusa 195PS

mehmet gerçekten değmezmiş yani verdiğin cevaplara
seviyesizlere cevap vermeye tenezzül bile etmeseydin
sen ısrarla doğru bildiğğin şeyi paylaşmaya çalışırken insanların anlattığına bak
gülüyorum sadece...

Valla katılıyorum sana da aYe'ye de... Benim bile okurken sabrım taştı helal olsun Boy... Hala Haya'ya supersport diyorlar... Sport olabilir fakat asla supersport değildir.
Bazı fanatik arkadaşlar da zzr 1400cc olduğu için (+100cc) hayayla karşılaştıramayacağımı yazmışlar... Allah akıl fikir versin...

Neyse hortlatmak güzelmiş :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Okudum Bastan Sona Kadar Fakat Hep Boyu Neden Tutuyorsunuzki Onu Annamadim Ben??? Öteki Insanlarin Cani Yokmu Kabahatli Olan Hep Onlarmi Yani O Konuda Birde Dengesiz Fln Demisiniz Cik Cik Birakin Alah AŞkina Biraz Kendinize Gelin Tartisma Yaratmak Istemiyorum Surtusmeyede Giremem Yazmak Istedim Ve Yazdim!

Kimse'nin bir taraf tuttuğunu sanmıyorum... Burada benim tuttuğum taraf düşüncemi destekleyen taraftır ki bu da Haya'nın SS olmadığıdır...
Ayrıca sizi bilmiyorum fakat Boy'u yakından tanırım , saygı duyulacak tecrübeli bir abimdir kendisi. Buradaki arkadaşların "sen git baban gelsin" tarzındaki yorumları (bknz:08-08-2005) gerçekten çok saygısız verilmiş cevaplardır. Ki boy arkadaşımız hakaret içeren mesajlara bile teknik bilgilerle cevap vermiş...

Neyse zaten 2 senelik bir konu üzerinde tartışmaya da gerek yok... kapatalım konuyu gitsin... 2008 Haya çıktı 2006'da takılmayalım :)

walla bu güne kadar sadece iki kere motor kullandım ama bir sürü motosiklet oyunu oynadım ve en son çıkan tourist trophy die gerçek bir simülasyon olan motosiklet oynunda R1 hayabusa çok rahat geçiyor ister düz yol olsun ister virajlı olsun ya oyunda hata war yada gerçek bu
herkeze saygılar

S.A BILEDER SEN HAYABUSAYA HANTEL DIYOSAN SANA F 16 NEY LAZIM SEN UCAK AL ONA BINN SUPERRR ONLAR HANTAL OLMAZZZZZZ :cherry:

one

R1 ile Hayabusa nın nesini kıyaslamış bu arkadaşlar zamanında?:D iş polemik olsun değil ama kaçı çıkıp bu makinaları otobanda dip gaz kullanmış yada buna şahid olmuş.hep düz mantık busa 360 yapıyor R1 300 :D alakası bile yok ki R1 in göstergede görülen hızı bu busayla yanyana gittiklerinde 320 ye kadar çıkabiliyor bi R1.Ve pilotaj etkisiyle iki makianada birbirinden üstün olabilir bu bukadar basit.bu arada yeni kasa busayla o fotodaki tamamen alakasız olmuş ;)

Tmm düz yolda hayabusa ii de ona karşılık Mtt die bir motor war hayabusa onnla tartışamaz bile r1 e gelince r1 çok güsel bir motor Ben şahsen o motorun makyajını çok beğeniyorum hayabusa ne arkası motor gibi ne ön tarafı ne olursa olsun r1 r1 r1 r1:)

hayırrrrr benje hayabusa en iisi benim dayımın hayabusası var ve şimdiye kadar onu ne R1 nede kawasaki fln geçebildi...
babamın bi arkadaşının zx12r si var o adam bile 30 yıllık motorcu olmasına rağmen HAYABUSA'yı geçemio....
teq qelime ile HAYABUSA önümüzdeki 10 yılda hayabusayı geçcek motor yoq o 10 yıldan sonrada ALLAH Kerim :D :))

OKU OKU BİTMİYOR :p Istedıgı Kadar Hızlı Olsun Viraj Alamadıkdan Sonra O Motor Pert

sizin karşılaştırmanız aynen şuna benziyo şehir içinde evo10 m6yıgeçer neye göre onuda bir belirtseniz pilotajmı hani r1 i valentino rossi kullanıyoda
hayabusa yı ben kullanıyosam haklısınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar zorluyonuz :):)
şöförden şöföre değişir istanbul yollarında
ama 5 km dümdüz bir yolda hayabusa yer tabiki

2006 hayabusanın standart hali 175 hp dir
ayrıca bu resimler gerçek değil çok eskidir bu fotolar ve fake dir ;
2008 modellerde bg arttırımı yapıldı
bizde 2006 modeli var modifiye ile 205 beygire cıkarttık motoru
ciddi rakamlar harcamak gerekiyor o beygiri almak için
efendy_iso yanılıyorsun hayabusa 1. viteste gecemez R1 i bende 2005 modeli vardı R1in 176 görüyo 1. viteste ;) şakası yok yani
http://www.youtube.com/watch?v=-fFRZNtzJSg&feature=channel_page

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar