bütün arkadaşların yazdıklarını okudum ve genel olarak ta birçoğunuzun yanıldığını ve hiçbir ortak özellikleri olmayan iki motosikleti kıyasladığınızı gördüm.birincisi bir dostumuz demiş ki yamahar1 200 yüzle de gitse yine onu alırım..başka biri ise hayabusa r1 ezer...ne alaka var bu makinaların arasında şimdi.birincisi hayabusa suzuki markasının 1000lik segmenti değil ki..zaten suzuki nin yamaha r1 re cevabı suzukigsx-r1000 dir.ki zaten onlar 1000lik motorlar.kawasakizx-10r honda 1000rr yamahar1 ve suzuki gsx-r1000 gibi.bir de 3 italyan üretici var.onlar da malumunuz ducati 1098 mvagusta f4 1000r ve aprilia .yani ikisinin arasında hiçbir ortak özellik yok..sizin burada yazdığınız ise sadece kişisel zevkleriniz ki zaten ben motosikletlerin 600 lük ve özellikle 1000likler harin hiçbir diğer sınıf ve modelleri asla tercih etmem.ki zaten 4 japon üreticinin dışına da çıkmam.neticeye gelince...makina mükemmel...kusuru olamaz...sonuçta bunu bir motosiklet devi üretiyor.GERİYE SADECE TERCİHLER KALIYOR..EEE ONLARI DA ZATEN TARTIŞAMAYIZ...PEKİ ALIN SİZE BİR TARTIŞMA KONUSU VAR MI KAWASAKİ ZX-10R DAN GÜZELİ

:mrgreen:HADİ BAKALIN.....HODRİ MEYDANNNNNNN.......