2006 Suzuki Hayabusa 195PS

hayabusa2 ye katılıyorum yani şu başlık altında hayabusaya laf atanlara baktım da şöle ya motoru yok ya da kullandıkları ne R1 ne de başka bi race..Bi insan binmediği kullanmadığı bi motosiklet hakkında nasıl böyle kesin yorumlar yapabilir anlayamıyorum hayret doğrusu:pr:

Gsx1300R vs Zx-14

Yorumu size bırakıyorum... :wiinkk:

[YT]JN-CBpFRirY[/YT]

Diğer bir testte Hayabusanın gerçekten çok iyi bir makina olduğu , fakat Kawasaki'nin 7 sene Suzukiyi geçmek için beklemesi sonucunda, çoğu yönden Suzuki'den daha iyi bir alet geliştirmeyi başardıkları vurgulanıyor...

Son düzenleme:
http://www.youtube.com/watch?v=e20G96Bmfd0 burda dünya magazın editorleri ve yoshimura race takımnıdan kişiler konusuyor yılı 99 ve aeorodinamik yapısını gösteriyorlar.
buda standart bir hayanın hızlanması http://www.youtube.com/watch?v=9f5NOTZlbzI dikkat edince görürsünüz gazı kesiyor sonunda motor daha gidiyor cünki ( 1 mil 1.605 km ) youtube da hersey var izleyebilrsiniz. su halen bir gercek haya dünyada motorların efendisi sırf bu ünvan için daha büyük silindir hacimli motorlar yapmalarına karsın halen 1 numarada o var. arkadasında verdigi link de kawasaki 1400 cc hacimli ve hayabusanın ünvanını alamamıstır. hepinizi selamlarım.

hayabusa efsanedir

Var mı alternatifi onunla karşılaştırmak lazım . Bence klasman dışı acaip bişey
hiçbişey kesmiyosa bunla alınır bi güzel ölünür :)

ya bu makina başka bambaşka bi tasarım... sınırları zorluyor.. hatta sınırları geçiyor da.. Ahmetnr abimiz; Atakan abiden iyi bilir KALİTEYİ... :queen:

Yani katılıyorum gerçekten standartlar üstü bi makina sırf konuşmak için laf atmanın bi anlamı yok kullananlar kesin yorum yapsın bilmeden laf atmak boşa yani videolar konuşuyor zaten:bounce:

Arkadaşta var virajın kralını alıyor dizin yerde 0 çekiyo düz yolda R1 ne demek siler onu motor diye yanına koymam HAYABUSA :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimdeki 2006 hayabusamı bı yanlıslık olmasın:silent:
yada 2008 hayabusa olabılırmı

bunlarin hepsi hikaye en süratli ve kıvrak motor cift silindir mobilet :mrgreen::queen::queen::queen:

ewt herkesin zevki ayrıdır,yamaha japan corparationa mail atacam,öle bi motor yapacaklarki hayabusa mayabusa olacak aha şimdi yolluom meyili,yamaha bi bomba patlatacakki suzuki bunu japonlarmı yapmış dicek:queen:

bütün arkadaşların yazdıklarını okudum ve genel olarak ta birçoğunuzun yanıldığını ve hiçbir ortak özellikleri olmayan iki motosikleti kıyasladığınızı gördüm.birincisi bir dostumuz demiş ki yamahar1 200 yüzle de gitse yine onu alırım..başka biri ise hayabusa r1 ezer...ne alaka var bu makinaların arasında şimdi.birincisi hayabusa suzuki markasının 1000lik segmenti değil ki..zaten suzuki nin yamaha r1 re cevabı suzukigsx-r1000 dir.ki zaten onlar 1000lik motorlar.kawasakizx-10r honda 1000rr yamahar1 ve suzuki gsx-r1000 gibi.bir de 3 italyan üretici var.onlar da malumunuz ducati 1098 mvagusta f4 1000r ve aprilia .yani ikisinin arasında hiçbir ortak özellik yok..sizin burada yazdığınız ise sadece kişisel zevkleriniz ki zaten ben motosikletlerin 600 lük ve özellikle 1000likler harin hiçbir diğer sınıf ve modelleri asla tercih etmem.ki zaten 4 japon üreticinin dışına da çıkmam.neticeye gelince...makina mükemmel...kusuru olamaz...sonuçta bunu bir motosiklet devi üretiyor.GERİYE SADECE TERCİHLER KALIYOR..EEE ONLARI DA ZATEN TARTIŞAMAYIZ...PEKİ ALIN SİZE BİR TARTIŞMA KONUSU VAR MI KAWASAKİ ZX-10R DAN GÜZELİ:):mrgreen:HADİ BAKALIN.....HODRİ MEYDANNNNNNN.......

Gülü seven dikenine katlanir.hayabusa hizli fakat cevik değil.hız için tercih edilicek bi makine.öle hem 340-350 görim,hem viraj nedir bilmiim olmuyo arkadaslar!!:)

bütün arkadaşların yazdıklarını okudum ve genel olarak ta birçoğunuzun yanıldığını ve hiçbir ortak özellikleri olmayan iki motosikleti kıyasladığınızı gördüm.birincisi bir dostumuz demiş ki yamahar1 200 yüzle de gitse yine onu alırım..başka biri ise hayabusa r1 ezer...ne alaka var bu makinaların arasında şimdi.birincisi hayabusa suzuki markasının 1000lik segmenti değil ki..zaten suzuki nin yamaha r1 re cevabı suzukigsx-r1000 dir.ki zaten onlar 1000lik motorlar.kawasakizx-10r honda 1000rr yamahar1 ve suzuki gsx-r1000 gibi.bir de 3 italyan üretici var.onlar da malumunuz ducati 1098 mvagusta f4 1000r ve aprilia .yani ikisinin arasında hiçbir ortak özellik yok..sizin burada yazdığınız ise sadece kişisel zevkleriniz ki zaten ben motosikletlerin 600 lük ve özellikle 1000likler harin hiçbir diğer sınıf ve modelleri asla tercih etmem.ki zaten 4 japon üreticinin dışına da çıkmam.neticeye gelince...makina mükemmel...kusuru olamaz...sonuçta bunu bir motosiklet devi üretiyor.GERİYE SADECE TERCİHLER KALIYOR..EEE ONLARI DA ZATEN TARTIŞAMAYIZ...PEKİ ALIN SİZE BİR TARTIŞMA KONUSU VAR MI KAWASAKİ ZX-10R DAN GÜZELİ:):mrgreen:HADİ BAKALIN.....HODRİ MEYDANNNNNNN.......

tabiki var ducati 999 xerox:mrgreen:bikere rengi ne öle sinek ilacı kutusuna benzioo:queen:

Son düzenleme:
O kadar çok hortlatmak istedim ki :mrgreen::mrgreen: sayfayı birden okudum...Yahu boy ile atışan bazı arkadaslar çok çocukça davranmış ya...Bi okuyun siz de eğleneceksiniz...Mehmet abi inan okurken üzüldüm keşke cvp vermeseydin...

GKN

mehmet gerçekten değmezmiş yani verdiğin cevaplara
seviyesizlere cevap vermeye tenezzül bile etmeseydin
sen ısrarla doğru bildiğğin şeyi paylaşmaya çalışırken insanların anlattığına bak
gülüyorum sadece...

07r6_black_3_4380d5b1.jpg
Hayabusa falan hikaye Yamaha olsun ne olursa olsun.1000cc beni aşar motor dediğin kıvrak olur seri olur.R6 dan şaşmayacaksın.:cat:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende baştan sona okudum.

Boy, seni sabrından dolayı kutlamak istiyorum, inanki imrendim.:cat:

sa ;
Resimdeki hayabusa gerçekten sade .
gerçi bir arkadaşımız hayabusann iyi bir resmini koymus ve hadi konusun bakalım demiş aynen katılıyorum.

r1 hakkında fazla bilgim yok ve her hanigi bir cekiciligi yok bence.Hayabusa diyoruz abi 1300 cc vs.vs. :queen:.

Hayal buysa al sana hayabusa ausdhuahdus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar