20 AĞUSTOS PAZAR TEKNE GEZİSİ ve YAZA VEDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
camadan' Alıntı:
bilemiyorum reha abi hanımı ikna etecem akşam bi sorayım malum light bi erkek olunca böyle oluyor. :queen:
bu heybetle :mrgreen: nasıl light oluyorsun anlamadım. yengeye selam ama gelmenizi çok isteriz:rendeer: :rendeer
:

SuSpect' Alıntı:
Katılan herkese iyi eğlenceler.

Böyle tekne, deniz aktivitesi beni pek heyecanlandırmıyor, bana action lasım :p
dostum bu sırf tekne gezisi değilki,doğum günü,muhabbet,kross:silent: :mrgreen: denize girmek ,yemek,içmek,vs:) :) :)
bir başka aktivitede görüşmek dileği ile gerçi daha zaman çok belki fikrin değişir. sevgiler:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
chopper250' Alıntı:

bu heybetle :mrgreen: nasıl light oluyorsun anlamadım. yengeye selam ama gelmenizi çok isteriz:rendeer: :rendeer
:

abi eli çok ağır olunca haliyle öyle olmak zorunda kalıyorsun yaw :salut:

off ya bu sıcaklarda yüzmek balık tutmak ve mangallll
köfte yapalım abii

teknenin en üstü benim pişecem sonrada denize atlayacam ona göre..
:queen: :queen:

Size gıcık değilmi deniz motoru kiralayacağım eminönü kadıköy calıştıracağım, siz hangi hattasınız

ALBATROS-FB' Alıntı:
Size gıcık değilmi deniz motoru kiralayacağım eminönü kadıköy calıştıracağım, siz hangi hattasınız
yok biz en iyisi denizaltı kiralıyalım:p :mrgreen:

dostdark' Alıntı:
evet denizaltının üstünüde vedata veririz:queen:
torpido bölümünede sen geç soner:queen: :queen: :queen:

evet keyifli , şöle püfür püfür boğaz havası almak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.boğazın serin sularında serinleyip kendimizin pişireceği ızgaralarla buz gibi meşrubatlarımız .müzik dans,güneş offf gel 20 ağustos gel :wiinkk:

evet arkadaşlar gezimizde tekneyi kullanacak kaptanımızın resminide koyalım dedik

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ALBATROS-FB' Alıntı:

valla dostum eminönü kadıköy çalıştıracağına gel sende katıl bize buz gibi bira veya rakını yudumla denizin ortasında.bak ızgara var dans,müzik hep motorun üstündeyiz be abi birazda denize çıkalım.sevgiler:rendeer: :rendeer: :rendeer:

camadan' Alıntı:
abi eli çok ağır olunca haliyle öyle olmak zorunda kalıyorsun yaw :salut:
ne oldu cem yengeden izin alamadınmı:mrgreen: yengemide getirsene alonayla arkadaşlık yaparlar ne güzel. hem pastada var doğum günü varya:queen:

Son düzenleme:
Abi ben bu Murat kaptana ölürüm yaa
o benim canımmmmm:rendeer:
o süper bir çocuk onu çok seviyorum ada benim motorumu:queen:

Abi ben efes pilsende çalışan bi arkadaş vardı kumburgazda,hatırlarsınız beyaz efes pilsen tşörtü vardı,onu getirmeyi düşünüyorum biralar beleşe gelsin diye.Ne diyorsunuz iyi fikir dimi:cherry:

brubaker' Alıntı:
uzun zaman var ..
bir aksilik olmassa bende gelmek isterim..
aksilik olmaz inşallah gelirsen çok mutlu oluruz.Şimdiden listeye ekliyorum :cat: sevgiler Kaptan selam söylüyo:mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer:

judas25' Alıntı:
Abi ben efes pilsende çalışan bi arkadaş vardı kumburgazda,hatırlarsınız beyaz efes pilsen tşörtü vardı,onu getirmeyi düşünüyorum biralar beleşe gelsin diye.Ne diyorsunuz iyi fikir dimi:cherry:
amma sabırlı kızmış şu hayal yada bilgisayarı bozuk.o kadar resimden sonra sen hala yaşıyonmu:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
amma sabırlı kızmış şu hayal yada bilgisayarı bozuk.o kadar resimden sonra sen hala yaşıyonmu
:mrgreen: :mrgreen: Yaraladı ama öldüremedi abi:queen: :queen:

aksilik olmaz inşallah gelirsen çok mutlu oluruz.Şimdiden listeye ekliyorum sevgiler Kaptan selam söylüyo

murat kaptanımın gözlerinden öperim..
onumu kıracam yaz rehacım gelecegim..

:cat:
brubaker' Alıntı:
aksilik olmaz inşallah gelirsen çok mutlu oluruz.Şimdiden listeye ekliyorum sevgiler Kaptan selam söylüyo

murat kaptanımın gözlerinden öperim..
onumu kıracam yaz rehacım gelecegim..
:cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: bizi mutlu ettin:rendeer: :rendeer:

judas25' Alıntı:
amma sabırlı kızmış şu hayal yada bilgisayarı bozuk.o kadar resimden sonra sen hala yaşıyonmu
:mrgreen: :mrgreen: Yaraladı ama öldüremedi abi:queen: :queen:
şimdi tecrübe kazanmıştır.ikinci hamlede dikkatli ol:p :rendeer: :queen:

dostdark' Alıntı:
Abi ben bu Murat kaptana ölürüm yaa
o benim canımmmmm:rendeer:
o süper bir çocuk onu çok seviyorum ada benim motorumu:queen:
sonercim,dedimya sahip olduğumuz çok kıymetli hazinelerimiz var.ATAmız ,bayrağımız,vatanımız,Çocuklarımız,ailemiz ve ben eminimki şu saymış olduğumuz değerler için canını vermeyecek bir insan olmasın.:rendeer: ::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
sonercim,dedimya sahip olduğumuz çok kıymetli hazinelerimiz var.ATAmız ,bayrağımız,vatanımız,Çocuklarımız,ailemiz, ve ben eminimki şu saymış olduğumuz değerler için canını vermeyecek bir insan olmasın.
Çocuğun gözlerindeki çıkarsız sevgiyi görebiliyorsak ne mutlu bize.Şu tebessümde nefret,riya.kin yok .bir meleğin saflığındaki bir tebessüm bu.Keşki böyle olabilsek hepimiz.
yalnız benim bir hazinem daha var oda arkadaşlarım,dostlarım.Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ve ben dostlarım için ÖLÜRÜM... İYİ GECELER

rehacım dostların için ölme .
dostların ,bayragın,cocukların için YAŞA.:rendeer:

brubaker' Alıntı:
sonercim,dedimya sahip olduğumuz çok kıymetli hazinelerimiz var.ATAmız ,bayrağımız,vatanımız,Çocuklarımız,ailemiz, ve ben eminimki şu saymış olduğumuz değerler için canını vermeyecek bir insan olmasın.
Çocuğun gözlerindeki çıkarsız sevgiyi görebiliyorsak ne mutlu bize.Şu tebessümde nefret,riya.kin yok .bir meleğin saflığındaki bir tebessüm bu.Keşki böyle olabilsek hepimiz.
yalnız benim bir hazinem daha var oda arkadaşlarım,dostlarım.Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ve ben dostlarım için ÖLÜRÜM... İYİ GECELER

rehacım dostların için ölme .
dostların ,bayragın,cocukların için YAŞA.:rendeer:
AMMA HIZLISIN TAM METNİ DÜZELTMİŞTİM ALINTI YAPMISSIN:queen: :queen: TABİ YAŞARIM ZATEN ONU BELİRTECEKTİM:mrgreen: :rendeer: Ama inanıyorumki dostlukta en büyük değer ve bunu bulmuşsak bence yaşayalım. Doya doya.Oğlumun gözlerindeki çıkarsız sevgiyi dostlarımdada görebiliyorsam ve gösterebiliyorsam ne mutlu bana ne mutlu bize.....Hepinize iyi geceler. Sizleri seviyorum :rendeer: :rendeer: :rendeer:

brubaker' Alıntı:
:mrgreen: :mrgreen: :rendeer: :rendeer: SAYGILAR ABİCİM.
:rendeer: :rendeer: :rendeer: saygı bizlerden sizlere sevgi ile beraber :rendeer: :rendeer:

chopper250' Alıntı:
AMMA HIZLISIN TAM METNİ DÜZELTMİŞTİM ALINTI YAPMISSIN:queen: :queen: TABİ YAŞARIM ZATEN ONU BELİRTECEKTİM:mrgreen: :rendeer: Ama inanıyorumki dostlukta en büyük değer ve bunu bulmuşsak bence yaşayalım. Doya doya.Oğlumun gözlerindeki çıkarsız sevgiyi dostlarımdada görebiliyorsam ve gösterebiliyorsam ne mutlu bana ne mutlu bize.....Hepinize iyi geceler. Sizleri seviyorum :rendeer: :rendeer: :rendeer:
sadece gözlerdeki sevgiyi gördüğümüz için eleştiriliyorsak
ölmeye rağzıyım
bunu kimse bizden alamaz:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar