20.40 - atv - Doludizgin yıllar

arkadaşlar hep söylüyorum bunlar organize olaylar. bilinçsizlik, bilgisizlik, önyargı vb. değil bu medyadaki motosiklet kullanıcılarına çizilen imaj. hepsi organize. ister inanın ister inanmayın ama bilinçli olarak insanlara karşı olumsuz imaj çiziliyor, aşırı tehlikeli gösteriliyor motosiklet olayı. ben bundan eminim sadece delilim yok zaten komplolarda da delil olmaz ortada. sadece olayları üstüste koymak yeter manzarayı görmek için.

bu dizi de "motosiklet serseri işi" temasını pekiştirmek için kullanılan yeni silahlardan biri. izlemeyin, izlettirmeyin.

Bence çok kötü. :farao:
1)Motosikletçileri halkın gözü önünde serseriymiş gibi gösteriyor.Zaten halk bilinçsiz ve bizlere karşı kötü tutum içerisinde.Biz şuncağızcık alanda motosiklet kültürünün gelişmesi için birşeyler yapmaya çalışırken böyle platformlardan darbe alıyoruz.
2)Barış denen zengin lavuğu tam yarışacakken anası babası geliyor.:queen:Onlara laf anlatmaya çalışırken sinirleniyor ve kaskı yere fırlatıyor.:farao:Ne utanmaz ne kadar mal kıymeti bilmez, ne kadar paraya değer vermez birisin sen yahu.:queen:Benim içim yandı o güsel kaskı yere fırlatırken görünce onu.:pale:Allah'ım cevizi hep dişsize mi cereceksin Güzel Allah'ım.
3)Sizin etiniz ne budunuz ne de yarış yapıyorsunuz.:pKaskla montla olacak iş değil o.Hani dizliğin, hani eldivenin, hani sırtlığın.Mahfettiniz ortalığı.:pr:
4)Sonra hapçılar gibi konuşan kasksız eleman galiba, kaza yapıyor.Sonra hastaneden beraber çıkarıyor onu.Yıkılmadık ayaktayık gibi.:cherry:
Rezalet bence.
Tek tasnif ettiğim yönü var.O da yarışırken düşen arkadaşını kurtarma girişimi.:cat:
Annem de izliyordu ,on saat izah ettim durumu.Dedim biz mt üyeleri böyle insanlar değiliz dedim.Sitemizdeki abilerimiz efendi, böyle şeyler yapmayan insanlardır dedim.Değiştirdim kanalı "Cesaretin Var Mı Aşka?" yı seyrettik kurtulduk o diziden.
Fazla uzun oldu kusura bakmayın.Sinirlendim biraz ama.:)

Bence çok kötü. :farao:
1)Motosikletçileri halkın gözü önünde serseriymiş gibi gösteriyor.Zaten halk bilinçsiz ve bizlere karşı kötü tutum içerisinde.Biz şuncağızcık alanda motosiklet kültürünün gelişmesi için birşeyler yapmaya çalışırken böyle platformlardan darbe alıyoruz.
2)Barış denen zengin lavuğu tam yarışacakken anası babası geliyor.:queen:Onlara laf anlatmaya çalışırken sinirleniyor ve kaskı yere fırlatıyor.:farao:Ne utanmaz ne kadar mal kıymeti bilmez, ne kadar paraya değer vermez birisin sen yahu.:queen:Benim içim yandı o güsel kaskı yere fırlatırken görünce onu.:pale:Allah'ım cevizi hep dişsize mi cereceksin Güzel Allah'ım.
3)Sizin etiniz ne budunuz ne de yarış yapıyorsunuz.:pKaskla montla olacak iş değil o.Hani dizliğin, hani eldivenin, hani sırtlığın.Mahfettiniz ortalığı.:pr:
4)Sonra hapçılar gibi konuşan kasksız eleman galiba, kaza yapıyor.Sonra hastaneden beraber çıkarıyor onu.Yıkılmadık ayaktayık gibi.:cherry:
Rezalet bence.
Tek tasnif ettiğim yönü var.O da yarışırken düşen arkadaşını kurtarma girişimi.:cat:
Annem de izliyordu ,on saat izah ettim durumu.Dedim biz mt üyeleri böyle insanlar değiliz dedim.Sitemizdeki abilerimiz efendi, böyle şeyler yapmayan insanlardır dedim.Değiştirdim kanalı "Cesaretin Var Mı Aşka?" yı seyrettik kurtulduk o diziden.
Fazla uzun oldu kusura bakmayın.Sinirlendim biraz ama.:)

abi marka neyki kaskın

Ben izliyorum.
Türk dizilerinde yapmacık oynamayan, gerçekçi oynayan oyuncular az bulunur cinsten...
Dizideki karakterlerde bana çok yapmacık gelmedi, hele Barış karakterindeki oyuncu bence gerçekten rolünü iyi beceriyor...
Şimdilik keyifli bir dizi, ne kadar motor konusundan uzaklaşsada... :cat:

DİZİYİ İZLEMEDM ARKADASLAR AMA ATTAN İNİP ESSEGE BİNMEK DEYİMİ GİBİ BİSEY OLMUS SANKİ MOTORDAN İNİP ATA BİNMİS ARKADAS YAW MOTOR BIRAKILIRMI YAA :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar