20.40 - atv - Doludizgin yıllar

İlginizi çekebilir diye düşündüm sokak yarışı yapan raceci bir delikanlının öyküsü var dizide :p ve hovardalıklarından bıkan babası delüanlıyı köye,işe yolluyor Reklamlarımda dikkatimi çekmişti,merak ediyorum o yarış sahnesini nasıl yansıtacaklar diye :cherry:

Bu da tanıtım videosu

http://www.btunnel.com/index.php/10...6b8f5ae9406bd5712f87c5f6a5ad091fdbc27de115872

Bugün - Atv 'de 20.40'ta dizi

Evet ben açacaktım bu topic i dün akşam unuttum :mrgreen: Bu filmi kesin izliyoruz :) Sırf motor sesi dinlemek için bile izlenir be :cherry:

Evet ben açacaktım bu topic i dün akşam unuttum :mrgreen: Bu filmi kesin izliyoruz :) Sırf motor sesi dinlemek için bile izlenir be :cherry:

Ben senden fazla yaşacakmışım desene cako :queen: Dün akşam benimde aklıma gelmişti üşengeçlik yapmıştım :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Kaza maza yapıp bi yerini kırdırmasınlar da çocuğun şimdi! Birçok insan izler bunu, zaten bütün diziler tatilde. Hemen tv başında anne babalar çocuklarına aha bu böyle tehlikeli bişey işte oğlum/kızım. Boşver motosikleti, gel sana akbil alalım biz derler. :p

Tanıtımını seyrettim ben de bunun. Taksicinin biri saçma sapan ama çok seviyeli bir küfür ediyodu motosikletli gence. :mrgreen: Çok güldüm valla...

Taksicinin biri saçma sapan ama çok seviyeli bir küfür ediyodu motosikletli gence. :mrgreen: Çok güldüm valla...

Dimiiiiii ? :queen:
"Ulan sizin altınıza o aleti veren anne babanın Allah cezasını versin..."
Keşke bütün yediğimiz küfürler böyle olsa. :queen:

Güzel bir dizi olacağını düşünüyorum.. :cat:
Bir kaç resimde ben ekliyim.. :wiinkk:

8.jpg

7.jpg

17.jpg

Hikayesi:
19 yaşında bir hukuk öğrencisi olan Barış, günümüzde maddi durumu ve sosyal statüsü iyi olan hemen her ailenin çocuğu gibi klasik proje çocuklarından biridir. Hep en iyi okullarda okumuş, tüm öğrencilik hayatı bu okulları kazanmaya çalışmakla geçmiştir.

Ancak Barış ailesinin istediği gibi bir genç adam olma yolunda ilerliyor gibi görünse de aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!!! Çünkü Barış istemi dışında programlanmış bütün bu hayatında hep bir çıkış noktası aramış ve sonunda çıkışı ailesinin asla onaylamayacağını bildiği hız tutkusunda bulmuştur…

Bu delicesine hız tutkusu Barış’ın hayatının hiç beklemediği şekilde değişmesine sebep olacak ve Barış’ın İstanbul’da başlayan fırtınalı hikayesi; şehrin kaos ortamından sıyrılarak Ömerli’deki sıradışı bir çiftliğe kadar uzanacaktır…

Farklı bir çevreden gelen Barış bir yandan yepyeni bir hayatla karşılaşırken çiftliğin diğer gençleri Gülşen, Bekir, Feraye ve Aliço’nun hayatları da Barış’ın gelişiyle birlikte yavaş yavaş değişmeye başlayacaktır…

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Dimiiiiii ? :queen:
"Ulan sizin altınıza o aleti veren anne babanın Allah cezasını versin..."
Keşke bütün yediğimiz küfürler böyle olsa. :queen:

Hehe aynen bu işte.. :queen::queen::queen: Kafayı da camdan çıkartıyo falan. :mrgreen: Koptum valla izlerken. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reklamlarda arabanın yanından geçişi ve araba sürücüsünün

" Altına o makineyi veren anne babanın ... " :farao:

diye arkasından bağırması dikkatimi çekmişti :)

ilk bölümde sürgüne gönderiyorlar sanırım. 2 teker atraksiyonları sadece 1. bölümde var gibi duruyor :)

ewet tanıtım filmi de bir o kadar ilgi çekici gözüküyor.

Bu çocuk ünlü bi yönetmen vardı beyaz saçlı gözlüklü falan onun oğlu

osman sınav

Son düzenleme:
fragmandan motorcuların serseri olarak yansıtıldığı ortaya çıkıyor.bu zihniyeti kınıyorum:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kız çok tatlı yaa sırf onun için izliycem motorlar bahane :)

Biraz baktım . Aile'nin oyunculukları çok dandik ve motorlar pek ortaya çıkarılmamış.

Çok yavaş gidiyorlar birde :) Drag yarışı yapıyorlar bir adam kıl bir herif kasksız falan normalde gözlerini açamaması lazım adam gözünü kırpmıyor :D

Ben pek beğenmedim

bu ne yaw hep honda:queen: bi tane r1 gördüm:mrgreen:
Ancak dizide motorculara farklı bir imaj giydirilmiş gibi..Sanki çocuk uyuşturucu batağına düşmüş gibi konuşyolar..Tamam tehlikelide sonuçta tutku meselesi:wiinkk:

arkadaşlar motosikletli olan kısımlar çok saçma.600rr ve 1000rr aynı yarışta drağa kalkıolar.adam kaza yapıor yüryemicek durumda resmen adam pert ama ordaki honda sadece yan yatmış.ilk yarışta nolan kask kullanırlarken ikinci yarışta deponun üzerinde shark kask var ve onu yere atıolar:payrıca çok yavaşlar.ve sanki hızlı gidio görünmek için dip gaz yapıolar ki ben 2.5 ay 600f kullandım böle bişeye hiç cesaret edememiştim düşük viteste:)frenajları berbattı.o hızda bi motorun öyle durması imkansız:poff be film eleştirmenliğine mi soyunsam ne:pama nolursa olsun ilgiyile izledim.hiç olmassa egzost sesi dinlemiş oldum.saygılar:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar