2. El Motor Piyasası

2. el motor piyasasında motoru en rahat en fazla fiyata ve de zorlanarak düşük fiyattan satacağımız ayları söyler misiniz?Hani kışın düşük olur yazın para eder denir ama mesela yazın en çok hangi ayında iyi fiyata gider?

Bence Temmuz'da mıllet Sıcakdan tam bunalık motor almak ıstedıgı bır ay

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bence mayıs haziran temmuz ayları en çok rağbet gördüğü aylar. Özellikle mayıs haziran. Bu aylarda en iyi fiyattan satış yapılabilir. En düşük fiyatta kış ayları, kasım aralık ocak gibi olsa gerek.

güneş tepe çıkınca diye bir tarif var sanırım haziran ayı en çok satış yapılan ay.

ben hem haziranda aldım ve sattım:cat:

havalar ısındımı mılletın aklına gelır motor almak ama temmuz agustos iyi gider ama bunu herkes bıldıgı ıcın bu aylarda nadır satılır motor

Efenim öyle güneşe falan bakmaya gerek yok :cherry:sokağa bakmak lazım.Ne zaman ki motosiklet sayısında bi artış hissettin sokaklarda satış ilanını ver:mrgreen:

sonucta mal alıp satmanın vakti kısmeti belli olmaz derim ben................ne zaman nerede kim ne alır satar belli olmaz kısmet işi bunlar

ayla alakası yok marka motor yılın her ayı piyasasını korur.

Hani şöyle biraz gezip tozup dolaştıktan sonra benim motoru satacağım da fazla zarar etmeyeyim diye sordum arkadaşlar.Teşekkürler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar