tunoka' Alıntı:Listeyi kim yazıyorsa bende gelecegim Beylikduzunden...
CenkKeskin' Alıntı:valla ne edip yapıp gelicem artcı olarak. Bakalım ne olacak bulabilecezmi kimse artcı kendimize afyondan gelicem oraya kadar gelip ortalıkta kalmıyalımda ...
alper_tim sende benim gibi yap arkadaşım gel orada buuluruz (umarım) yoksa birlikte arkadan dolmuşla takip ederiz :queen:
Not: Sayısal bu hafta vurursa söz sana motoralıcam onunla gidecez alper_tim :queen: bende ehliyet yok çünkü
alper_tim' Alıntı:kardeş bende de ehliyet yok ama tanıdık polis çok:queen: yaparız bişeyler sayısal çıkınca sen motoru al polisi bağlaması benden![]()
şaka bi yana beni alacak bi motorcu arkadaş çıkmadı hala bekliyorum ben
ayrıca beylikdüzünden gelicek arkadaşlar incirliden geçerken benide alın:cherry:
tamam kardeş yazdım yedeğime seni ilgin için saol seni,nki gelmezse özelden tel alışverişi yapalım bende sora listeye adımı yazdırayım yoksa gelemicemm yaaa:salut:tunoka' Alıntı:Alper_tim benim hatun büyük bir ihtimalle geliyor eger iptal ederse ben seni alırım ama beni yedek yaz..
Kardeş dogru soyledin walla napsak giderken yanımıza bişeylermi alsak(termosta çay,haşlanmış yumurta...vs..)TycOOn' Alıntı:sanırım pazargünü gideceğimiz yerde şöyle bir muhabbet olacak:
-1 köfte alayım
-kalmadı
-ozaman sucuk olsun
-oda yok
-tavuk?
-yok
-bira ver bari
-kalmadı arkadaşım!
-ot yiyim bari.
şu an 87 yim pazara kadar artmam inş.:cherry:serkan79' Alıntı:alper kaç kilosun![]()