16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben onceden bende gelicem kısmet olursa demiştim ama silinmiş.
benide ekleyin listeye.

Abi 70 küsür kişi olmuş ben kaçıramam bunu.Zaten ilk defa katılıcam böyle bişeye.Her türlü geliorum.benide alın listeyeeeee

eğer motorlar arasında ufak tefek bişi görürseniz emin olun o benimdir:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşallah listeye bak pazar a kadar 150 oluruz heralde :)

beylikdüzünden gelicek olan arkadaşlar ben derim ki uyarsa beraber gidelim buluşma yerine.bizim ordan yol buluşma yeri uzak beraber gidersek daha güzel olur ???

Super Moderator
CenkKeskin' Alıntı:
valla ne edip yapıp gelicem artcı olarak. Bakalım ne olacak bulabilecezmi kimse artcı kendimize afyondan gelicem oraya kadar gelip ortalıkta kalmıyalımda ...

alper_tim sende benim gibi yap arkadaşım gel orada buuluruz (umarım) yoksa birlikte arkadan dolmuşla takip ederiz :queen:

Not: Sayısal bu hafta vurursa söz sana motoralıcam onunla gidecez alper_tim :queen: bende ehliyet yok çünkü

kardeş bende de ehliyet yok ama tanıdık polis çok:queen: yaparız bişeyler sayısal çıkınca sen motoru al polisi bağlaması benden:p
şaka bi yana beni alacak bi motorcu arkadaş çıkmadı hala bekliyorum ben
ayrıca beylikdüzünden gelicek arkadaşlar incirliden geçerken benide alın:cherry:

Yanlız birşey söylemek istiyorum..ARKADAŞLAR LEVENT BULUŞMA NOKTASINDA 10:30 DİYORSUNUZ.BU SAAT BULUŞMA SAATİ DEGİL ORADAN HAREKET SAATİ SANIRIM OYÜZDEN DAHA ERKEN BULUŞMA NOKTALARINDA OLMAYA ÇALIŞALIM..umarım yanlışım yoktur....

Alper_tim benim hatun büyük bir ihtimalle geliyor eger iptal ederse ben seni alırım ama beni yedek yaz..

sanırım pazargünü gideceğimiz yerde şöyle bir muhabbet olacak:
-1 köfte alayım
-kalmadı
-ozaman sucuk olsun
-oda yok
-tavuk?
-yok
-bira ver bari
-kalmadı arkadaşım!
-ot yiyim bari.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper_tim' Alıntı:
kardeş bende de ehliyet yok ama tanıdık polis çok:queen: yaparız bişeyler sayısal çıkınca sen motoru al polisi bağlaması benden:p
şaka bi yana beni alacak bi motorcu arkadaş çıkmadı hala bekliyorum ben
ayrıca beylikdüzünden gelicek arkadaşlar incirliden geçerken benide alın:cherry:

alper kaç kilosun :)

Super Moderator
tunoka' Alıntı:
Alper_tim benim hatun büyük bir ihtimalle geliyor eger iptal ederse ben seni alırım ama beni yedek yaz..
tamam kardeş yazdım yedeğime seni ilgin için saol seni,nki gelmezse özelden tel alışverişi yapalım bende sora listeye adımı yazdırayım yoksa gelemicemm yaaa:salut:

TycOOn' Alıntı:
sanırım pazargünü gideceğimiz yerde şöyle bir muhabbet olacak:
-1 köfte alayım
-kalmadı
-ozaman sucuk olsun
-oda yok
-tavuk?
-yok
-bira ver bari
-kalmadı arkadaşım!
-ot yiyim bari.
Kardeş dogru soyledin walla napsak giderken yanımıza bişeylermi alsak(termosta çay,haşlanmış yumurta...vs..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar