araltı dostum üzgünüm listede senin ismin yok gelemiyorsun
Beşiktaş'ta hemen arkanda olacağım :cherry:
araltı dostum üzgünüm listede senin ismin yok gelemiyorsun
metemen' Alıntı:bu levente nasıl dönecektik bogaz köprüsünden önce fsm çıkışından mı unuttum valla
yada beylikdüzü k.çekmece bakırköy aksaray istikametinden avrupa grubu ile buluşacak varmı varsa beraber gidelim derim bp levente pls
zuhtupasa' Alıntı:Mönü: Doyurucu miktarda Köfte veya sucuk veya tavuk+salata+patates kızartması+1 adet meşrubat + sınırsız çay 12 YTL.
Ayrıca tesiste bira ve şarap ta mevcut olup 33cl. Efes bira fiyatı 4 YTL. dir.
alper_tim' Alıntı:Nİceman Canin SaĞolsun Napalim Kismet DeĞİlmİŞ Bulucam İnŞ. Bİrİnİ
Abi arkadaşlar beni bilir ben doymuyorum nasıl olacak bu doyurucu miktar?
Listenin sonuna benide ekleyin bari eliniz değmişken.
Paşam söz vermişti ve ilk defa listebaşıydım Biri bunu çekemedi ve topic i hekledi
onu bir bulursam
dogma' Alıntı:Arkadaşlar, hava koşulları ne olur ne olmaz diye bu güne kadar sessizce izledim bu topiği. Yoksa, sizlerle 2. kez tanışma ve benim için ilk toplu sürüş denemesi :flower: olacak bu pikniği kaçırmayı hiç düşünmedim.
Sevgili Skullhunter listeye lütfen beni de yazarmısınız? İKEA 'da 11.00 de Paşanın talimatlarını dinliyor olacağım.
Not: CNN Türk pazar günü için güneşli ve 21 derece veriyor!!
fragrance_chaplin' Alıntı:arkadaşlar "araba"yla gelen kim var aranızda?ben şaşkınbakkaldayım biri beni alsın lütfeeeeen.babam motorla gelecek ben açıkta kaldımlütfen bir kahramanlık yapın da ben de gelebileyim
((
ederiz neden olmasın anadolu yakasından katılım kaç kişi acaba..?NeTMaViSi' Alıntı:arkadaslar anadolu yakası sabah erken bulusup kahvaltı edermiyiz![]()