16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abicim sen direk mecidiyeköy den etiler e doğru gider gibi gazla zincirlikuyu köprünün üstünden inince sol tarafta metrocity e giden yola sapıcan yani ikinci köprüye giden yola zincirlikuyu ile o benzinliğin arası 200 metre var yok zaten sağında görürsün hemen hani şu patlayan HSBC bankasına gelmeden 100 metre geride kalıyor :)

metemen' Alıntı:
bu levente nasıl dönecektik bogaz köprüsünden önce fsm çıkışından mı unuttum valla

yada beylikdüzü k.çekmece bakırköy aksaray istikametinden avrupa grubu ile buluşacak varmı varsa beraber gidelim derim bp levente pls

Super Moderator
cbr1000rr kardeşim beni hala artçı düşünen yok gelemicem herhalde:(

zuhtupasa' Alıntı:
Mönü: Doyurucu miktarda Köfte veya sucuk veya tavuk+salata+patates kızartması+1 adet meşrubat + sınırsız çay 12 YTL.
Ayrıca tesiste bira ve şarap ta mevcut olup 33cl. Efes bira fiyatı 4 YTL. dir.

Abi arkadaşlar beni bilir ben doymuyorum :pl: nasıl olacak bu doyurucu miktar? :cherry:

Listenin sonuna benide ekleyin bari eliniz değmişken.

yaf benim ismim vardı ama neyse gelecez inşallah araba ile mecburen çünkü henüz motorum yok ama en yakın zamanda inşallah

alper_tim' Alıntı:
Nİceman Canin SaĞolsun Napalim Kismet DeĞİlmİŞ Bulucam İnŞ. Bİrİnİ

ben seni almak isterdim ama benim motor ufak büyük olsaydı senide alırdım

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Abi arkadaşlar beni bilir ben doymuyorum nasıl olacak bu doyurucu miktar?

Listenin sonuna benide ekleyin bari eliniz değmişken.

Listeye ekledim senide
doyma doyurma konusunu merak etme sen :wiinkk:

YeşilVadi diye aşağıdaki koordinatları verilen yere daha önce gitmiştim acaba yer burası mı ? bilen var mı?

google earth
"YeşilVadi - Şile" lat=41.1245958052, lon=29.4902396722

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=istanbul&ll=41.124229,29.490094&spn=0.006199,0.013561&t=k

Paşam söz vermişti ve ilk defa listebaşıydım Biri bunu çekemedi ve topic i hekledi
onu bir bulursam
:p

Son düzenleme:
Arkadaşlar, hava koşulları ne olur ne olmaz diye bu güne kadar sessizce izledim bu topiği. Yoksa, sizlerle 2. kez tanışma ve benim için ilk toplu sürüş denemesi :flower: olacak bu pikniği kaçırmayı hiç düşünmedim.
Sevgili Skullhunter listeye lütfen beni de yazarmısınız? İKEA 'da 11.00 de Paşanın talimatlarını dinliyor olacağım.
Not: CNN Türk pazar günü için güneşli ve 21 derece veriyor!!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
dogma' Alıntı:
Arkadaşlar, hava koşulları ne olur ne olmaz diye bu güne kadar sessizce izledim bu topiği. Yoksa, sizlerle 2. kez tanışma ve benim için ilk toplu sürüş denemesi :flower: olacak bu pikniği kaçırmayı hiç düşünmedim.
Sevgili Skullhunter listeye lütfen beni de yazarmısınız? İKEA 'da 11.00 de Paşanın talimatlarını dinliyor olacağım.
Not: CNN Türk pazar günü için güneşli ve 21 derece veriyor!!

Hava Pazar günü güzel olacak
Listeye eklendiniz :bounce:

ben de işlerimi ayarlayabilirsem gelecegım ama gec gelebilirm herhalde.
motoman de gelmeye calısccak o da işlerini ayarlayablirse.
1 dene de artçı olcak işlerini ayarlayabılırse.
listeye eklermısınız işlerinizi ayarladıktan sonra :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artcı olarak beni alacakolan varsa gelirim .... hakikatten arkadaşlar afyondan gelicem artcı olarak kabul eden olursa valla bak 2 buluşma da bu kadar peş peşe olunca yol parası dayanmıyo malum öğrenciyiz... halimiz belli... artcı kabul edenler isimverseler filan yani gelecek arkadaşlara yardımcı olsalar ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
listeye ekle paşam (cango) da geliyor hadi bakalım elleri görelim :)

arkadaşlar "araba"yla gelen kim var aranızda?ben şaşkınbakkaldayım biri beni alsın lütfeeeeen.babam motorla gelecek ben açıkta kaldım :( lütfen bir kahramanlık yapın da ben de gelebileyim :(((

fragrance_chaplin' Alıntı:
arkadaşlar "araba"yla gelen kim var aranızda?ben şaşkınbakkaldayım biri beni alsın lütfeeeeen.babam motorla gelecek ben açıkta kaldım :( lütfen bir kahramanlık yapın da ben de gelebileyim :(((

biz araba ile gidiyoruz 2 kişiyiz . seni de alırız
baska gelen varsa kalkıyooooor:queen:

arkadaşlar bizde aynı gün anadolu kavağına gitmeyi planlamıştık.ancak şilede şahsen uygundur.hem tanışmış oluruz.ben arkadaşlara yazdım uygun diyeceklerdir sanırım.öyle olursa altı veya yedi kişidaha ekleniriz buraya.şile olmuş kavak olmuş sorun değildir inşallah..

NeTMaViSi' Alıntı:
arkadaslar anadolu yakası sabah erken bulusup kahvaltı edermiyiz :)
ederiz neden olmasın anadolu yakasından katılım kaç kişi acaba..?

Arkadaşlar benim adım da listeden kaybolmuş :( Ben de geliyorum. Saat 11:00 de İKEA'da olacağım. Güzel bir bahar kutlaması olacak gibi :)

IKEA'da saat 11:00'de mi? Tamam ajandama kaydettim, bekliyorum:cherry:

Bu arada Skullhunter artçı olacak arkadaşlara yardımcı olalım.Eşimle geliyorum.
yeri olan arkadaşlar motorsiklet.net sitesine gönül vermiş arkadaşlara lütfen yardımcı olsunlar...Paşamın dediği gibi motorcunun motorcudan başka dostu yoktur.....:cat:
Artçı arkadaşlar bişekilde ikea ya gelin sizi arkadaşlara artçı yerleştiririz.

Rüzgarınoğlu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar