16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostlar ben gelemiyom ya
yiyin için ama herşeyi yarın akşam gelince hemen yazmaya başlayın emi....
resim falan ne varsa.... ekleyin...
kendimi evin çatısında eski mangalımla avutmaya çalışacağım...

zühtü paşam gene yapılır demi böye güsel organizasyon ... inşallah ölüm kalım olmassa akraba falan demiyeceğim geleceğim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kartal23' Alıntı:
zühtü paşam gene yapılır demi böye güsel organizasyon ... inşallah ölüm kalım olmassa akraba falan demiyeceğim geleceğim...

e dinleme gel ozaman :)

serkan79
abicim evde yabancı ustalar olacak...
başlarında kim olacak...
bir daha ki sefere bende gelcem şimdiden adımı yazın... kartal23...

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam ben safranboluyu gezmek istiyorum gel gidelim :)

selam arkadaslar biraz geç oldu ama ben de gelmek istiyorum listeye beni de ekleyebilirseniz. bu arada şimdi uye oldum herkese merhaba :) leven bpde gorusmek uzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
murat_zx6' Alıntı:
selam arkadaslar biraz geç oldu ama ben de gelmek istiyorum listeye beni de ekleyebilirseniz. bu arada şimdi uye oldum herkese merhaba :) leven bpde gorusmek uzere...

yenimi üye oldun
bizde şimdi konusuyoduk yeni bi üye katılırsa aramıza bütün motorların deposunu doldurur diye fazla değil 100 motor :) hoşgeldin :rendeer:

Millet arabayla gelenlerden tavla getirebilecek olan varsa iyi olur derim ben.Sanırım mekanda yoktur.Ya da belki vardır :) Ben getirecektim ama bir arkadaşın evinde unuttuğumu farkettim az önce :(
Eğer uyanabilirse ve vınvınla kırmızı arabalarına alırlarsa Joker de gelecek pikniğe...
Motorla gelecekler zaten tedbir alırlar ama motorsuz gelecekler için bir uyarı:

Havanın 20 derece olduğuna aldanıp hasta olmamak için Mutlaka kalın birşeyler alın yanınıza...Tercihen bileği saran ve rahat ayakkabı giyin.

***Allerjisi olanlar sabah ilaçlarını içsin...Allerji merhemi getiricem ben yanımda, ihtiyaç duyan olursa çekinmeden istesin.Kafaya kasket-şapka alın...
Cep telefonlarınızın şarjının dolu olduğundan emin olun...Konvoydan en az 1 kişinin cep numarasını alın buluşma noktasında yola çıkmadan.Ne olur ne olmaz...***
Güzel ve kazasız bir gün geçirmeyi dileyerek padişah fermanıma son veriyorum...10 saat sonra görüşmek üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
fragrance_chaplin' Alıntı:
Millet arabayla gelenlerden tavla getirebilecek olan varsa iyi olur derim ben.Sanırım mekanda yoktur.Ya da belki vardır :) Ben getirecektim ama bir arkadaşın evinde unuttuğumu farkettim az önce :(
Eğer uyanabilirse ve vınvınla kırmızı arabalarına alırlarsa Joker de gelecek pikniğe...
Motorla gelecekler zaten tedbir alırlar ama motorsuz gelecekler için bir uyarı:

Havanın 20 derece olduğuna aldanıp hasta olmamak için Mutlaka kalın birşeyler alın yanınıza...Tercihen bileği saran ve rahat ayakkabı giyin.

***Allerjisi olanlar sabah ilaçlarını içsin...Allerji merhemi getiricem ben yanımda, ihtiyaç duyan olursa çekinmeden istesin.Kafaya kasket-şapka alın...
Cep telefonlarınızın şarjının dolu olduğundan emin olun...Konvoydan en az 1 kişinin cep numarasını alın buluşma noktasında yola çıkmadan.Ne olur ne olmaz...***
Güzel ve kazasız bir gün geçirmeyi dileyerek padişah fermanıma son veriyorum...10 saat sonra görüşmek üzere...

doktorumuzda varmış eksik bişey yok ozaman gönül rahatlıgıyla uyuyabiliriz :)

aranız da olamamak çok kötü ya gelemiyorum kahretsin oğlumu alıp arkama gezmek sohbet etmek sizlerle eski dostlar yeni dostlar hay allah neyse kendinize iyi bakın güzel geziler herkeze selam sevgi

benim depom dolu benzinciden cıkısta goruselim o zaman:p
bu arada taze katıldım aranıza ama motor piyasasında pek taze değilim:queen:

merhaba arkadaşlar pikniğe ben de gelebiliyorum:)
murat_zx6 arkadasımızın uye olup gelmesiyle bir artcı olarak yarın piknikteyim:mrgreen:

Arkadaşlar kızmayın son kez sormak istiyorum.Beylikdüzünden çıkıp 9:30 da cevizlibağda olmak üzere hareket ediyorum.Bilginize...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet arkadaşlar işte büyük gün..
Birazdan yola revan oluyoruz hanımla..
Listeler print alındı, yaka kartları vs. hazır,son telefon konuşmaları yapıldı,hava durummu son check yapıldı, hade bakalım gazamız mübarek olaaaaaaaaaaaaaaaa:queen:

İstanbul'a döndüm ama kimseye ulaşamıyorum. Çıkıp gelsem bulabilir miyim yerinizi.

Sadobey, bence koştur bulursun.

hepinize iyi eğlenceler :salut:

fotoğraf makinalarınızı yanınıza almayı unutmayın :wiinkk:

fotoları en kısa zamanda bekliyoruz :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar