16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artcı olmak isteyen kim vardı ben tekim ama acemiyim benimle gelmek isteyen gelebilir :) zaten bugün gaz takıldı motor durmadı duvara girdim kolum şişti ya ama o kadar kötülediginiz asya dagılmadı bakmaya korktum ama ön camurlukta ufak bi çizik vardı sadece :)

"skullhunter",yaz abicim benide listeye! Eşimi ikna çabalarım sürüyor.Büyük ihtimal onunla gelicem.Arabayla gelicem gerekirse ikea'da boşta kalan arkadaşlardan alabilirim.:cat:

gokhanerciyes68' Alıntı:
sabah kahvaltı var mı arkadaşlar anadolu yakası için?

ya olm sen zaten ıkea nın orayı aklından cıkart once bızlesın sabah kahvaltıyı beraber yaparız army_0666 sen ve ben baska gelmek ısteyen varsa buyursun arkadaslar 09:30 da baglarbasında :)

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
Halo farketmez dediğimizi yemeyiz eşimizi evde bırakır artçı arkadaşlardan birini alır senin gibi teyyare tekli gibi gelmeyiz.:salut:

heeeeyt delikanlılık ölmemiş beeee
sözünü yeme ama aynadaki ben olucam
ayrıca teyyare bildiğimiz teyyaremi :p

şaka bir yana muro cum seni bilen bilir zaten

işin espirisi piknikte konuşuruz uzun uzun yanlız lütfen motoru çok parlatıp gelme

biliyorsun ben yamurdan yamura yıkatıyorum malum epeydirde yamura

:queen: yakalanmadım

Moderatör tarafında düzenlendi:
ya arkadaşlar.. avrupa tarafındayım yani köprüyü geçmek gerekecek.. ve gelirsem ilk kez motorla köprüyü geçeceğim :) motor daha rodajda (250 km'de) 40-45 km/s hızı geçemiyorum.. ehliyetim var ama daha plakayı çıkartmadım.. geziye katılsam mı ne dersiniz? yada katılmakla çok mu risk alırım? tabi katılırsam avrupa grubuyla birlikte geçmeyi düşünüyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilnapoli' Alıntı:
ya arkadaşlar.. avrupa tarafındayım yani köprüyü geçmek gerekecek.. ve gelirsem ilk kez motorla köprüyü geçeceğim :) motor daha rodajda (250 km'de) 40-45 km/s hızı geçemiyorum.. ehliyetim var ama daha plakayı çıkartmadım.. geziye katılsam mı ne dersiniz? yada katılmakla çok mu risk alırım? tabi katılırsam avrupa grubuyla birlikte geçmeyi düşünüyorum..

plakanın olmaması sakat ama sen abilere sor :)

Super Moderator
düşünmen yeter kardeş

walla allah razı olsun rüzgarınoğlu dün akşam çok ilgilenmişsin saol ben akşamları giremediğim için şimdi gördüm bakalım herşey nasip kısmet inş. birini bulup gidicez arabalı olan da yokk ki bu tarafta ben avrupa yakasındayım cumaya kadar bulucaz inş. birini sizlerle tanışmayıda çok istiyorum bu arada gelirsem yaka kartınıda takıyorum di mi
Rüzgarınoğlu' Alıntı:
KArdeşim senin için birşeyler yapmak istedim ama malesef kusura bakama....:pr:

hasır isteyen :)

vınvın' Alıntı:
biz araba ile gidiyoruz 2 kişiyiz . seni de alırız
baska gelen varsa kalkıyooooor:queen:

eh ben de bu iyiliğinize karşılık yerlere rahat rahat yayılın diye size de hasır getiricem :) detaylar için özel msj attım,cevap verirsen sevinirim...
yaşasın pazar günü için önümde engel kalmadı :mrgreen:

yaz paşam listeye eyong (olcay) hiç bir toplantıda yok bu sefer mecbur :)

Çok gelmek istiorum bende.Ama pazar günleride dersane var :( ama kız arkadaşım da gelmeyi kabul ederse yemişim dersaneyi atlarım gelirim valla.Siz benide yazın bi kenera :)

Super Moderator
Artçi:)

Eyong' Alıntı:
Ya acaba ben şimdi çoluk çocuk mu gelsem? Yoksa çocuu üşütürüz korkusuyla vazgeçip tek mi gelsem? Tek geldiimdede o koca yolu arabayla çeker miyim? Acaba bende birine artçı mı olsam :cherry:
kardeş sen nerden gelicen arabayla avrupa yakasıysa ben gelirim yanında artçı olarak;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla ne edip yapıp gelicem artcı olarak. Bakalım ne olacak bulabilecezmi kimse artcı kendimize afyondan gelicem oraya kadar gelip ortalıkta kalmıyalımda ...

alper_tim sende benim gibi yap arkadaşım gel orada buuluruz (umarım) yoksa birlikte arkadan dolmuşla takip ederiz :queen:

Not: Sayısal bu hafta vurursa söz sana motoralıcam onunla gidecez alper_tim :queen: bende ehliyet yok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar