ARMAGEDON' Alıntı:ismim yok ismim yok ben nerdeyim ismim yok banane banane bende gelicem:queen:
zuhtupasa' Alıntı::cherry: Yettim arkadaşlar yettim..:mrgreen:
2 gündür uçuş üstüne uçuş olduundan sizlerden topikten ayrı kaldım ama farketmez:wiinkk:
Şimdi son durum değerlendirmesi yapacak olursak...
Liste baya bi kabarmış...:cherry:Ama ben gidecegimiz yere en fazla 20 kişi geliriz demiştim.![]()
![]()
Şaka şaka...:mrgreen:
Mekanda problem yok..everything is read for youuuuuuuuuuuu...
Ayrıca gelen kişiler yanlarında diledikleri destek malzemesini getirebilir.
Örnekler..:
-Haşlanmış yumurta
-Zeytinyağlı dolma çeşitleri
-Salatalık,domates vs.
-simit,poğaça vs.
-çaktırmadan içilecek zararlı maddeler..:mrgreen:
-çizgili pijama,atlet kombinasyonu
-piknik tüpü
-çaydanlık ve turistik rize çayı
-rüzgarda uçan dandik plastik top
-ip atlamak için eski çamaşır ipleri
-fırıncıdan alınan içi temizlenmemiş çuvallar..
vs.vs.vs.
Kısacası harika bir pazar bizleri bekliyor.. :queen:
Herkes bi hevesle gelecegim diyor ama bana kalırsa %50 fire veririz diyorum en azından bu sayı bile iyidir...aidikurt' Alıntı:valla listede 81 kısı gozukuyor ama kımle konussam gelıcem dıyor anlasılan cok suprızler gelıcek tamını 81 degıl 181 kısı olucaz.pıknık yerıne sıharız ınsaalah
:thumleft: ::sos::aidikurt' Alıntı:valla listede 81 kısı gozukuyor ama kımle konussam gelıcem dıyor anlasılan cok suprızler gelıcek tamını 81 degıl 181 kısı olucaz.pıknık yerıne sıharız ınsaalah
war abi war sen getirtunoka' Alıntı:Herkes bi hevesle gelecegim diyor ama bana kalırsa %50 fire veririz diyorum en azından bu sayı bile iyidir...
Ayriyeten bi sorum var arkadaşlar.Artçı veya rider bayan sayısı bellimi bizim hatun dedikodu yapacak birilerini soruyor..![]()
Sanki ismi yazılmazsa gelmiyecek dearaltı' Alıntı:Bende :queen: bende :queen: bende :queen:
tunoka' Alıntı:Sagolun cocuklar ama biz 40 lı yaşlardayız derdimiz o, genclerle bir arada olmak bizim hoşumuza gider ama gençler bizlerden sıkılmasın diye ufaktan bi araştırma yapmaya çalışıyorum yaşımıza uygun ( hanım için) arkadaşlarda gelecekse sorunumuz yok...![]()