16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
pardon yaa
son güncellemeyi görmemişim
özür
tamam bende geliom yaka kartımla:wiinkk:

alper_tim' Alıntı:
yaw arkadaşlar bende geliom ama beni listeye nie yazmıyonuz yaaa
beni kimse artçı almıcak mı
ben bi şekilde gelicem walla
ayıp oluyo hee ismimi yazın listeye
:queen: Bu piknikte zaten para toplıyıp ya sana bir motor alacağız yada susturucu:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar dışardaki havaya bakıp sakın moralinizi bozmayın..
Yarın saat 12.36 :p pm. itibarıyle hava süper olcak..Pazar sabahıda hafif kapalı gibi olcak ama öğlen saatlerinden itibaren bulutsuz ve pırıl pırıl bir gökyüzü bizi bekliooor..:queen:

paşam inşallah dediğin gibi olur yoksa piknik yerine çamur banyosu yapmış oluruz:)

zuhtupasa' Alıntı:
Arkadaşlar dışardaki havaya bakıp sakın moralinizi bozmayın..
Yarın saat 12.36 :p pm. itibarıyle hava süper olcak..Pazar sabahıda hafif kapalı gibi olcak ama öğlen saatlerinden itibaren bulutsuz ve pırıl pırıl bir gökyüzü bizi bekliooor..:queen:

aminnnnnnnnn abi walla harbiden morelim sıfır olmuştu be

paşa çektin mi bi güncel en şatafatlısından olsun :)

beylikdüzü ve o düzargah üzerinden gelecek arkadaşlarla isterlerse sabah 9:00 ve 9:30 gibi cevizlibağda buluşalım levente toplu halde gidelim

Ben Beylikdüzünden E6 -Mahmutbey-Fatih köprüsü çıkışında Leventten gelen gruba katılmayı planlıyorum.(Şehir içinde dolaşmak pek işime gelmiyor açıkçası)....
BİDE...NEDEN LEVENTTE TOPLANILIYOR....GİŞE ÇIKIŞI DAHA UYGUN DEGİLMİ...(amacım planları bozmak degil kendi fikrim)

baggio' Alıntı:
beylikdüzü ve o düzargah üzerinden gelecek arkadaşlarla isterlerse sabah 9:00 ve 9:30 gibi cevizlibağda buluşalım levente toplu halde gidelim

abi bana uyar oraya o saatte ben gelirim de beylikdüzünde ki dier arkadaşlar ses gelemedi daha onlarlada bi kararlaştıralım biz nasıl buluşucaz die beylikdüzünde ordan geliriz cevizlibağa.Hem benim için de daha iyi daha acemi sayılırım 1 hafta oldu da motoru alalı 280 km yol yapmışım ama bisikletten geldik bu günlere :cat:

007

Paşam, sticker ve yaka kartlarını unutmayasın...
:bestmt:

arkadaslar pazar gunu 11.37 de bı bulut gecıcek bıraz hava bıraz kapıycak.ama 12.34 ıtıbarıyle gunes cıkıyor ve hava acıyorr...ama aksam adogru serınleme var sız guneş yagınızı da alın sıkıda gıyının...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
paşa sana yazıyorum msn den neden cevap vermiyorsun
sıkıcam topuklarına bak valla :)

Merahabalar... Becerebılırsem ben de gelmek ıstıyorum.. Anadolu yakasında saat kacta nerde bulusucaz.. Bı de ben kımseyı tanımıyorum acemıyım ne yapmalıyım yanıma cekme halatı ve takız da alayım mı:)

selamlar

zuhtu paşa bende geliyorum hussarımla benide ekleyin... bi arkadaş daha geliyo daha yeni üye oldu.. ben söyledimde yaneee :) neyse arkadaşta zat 150 le gelcek
ikimizide eklerseniz sevinirim sabah 10:30 da bp deyiz onun nickname "kazkesmez" Saygılarımla

okey

baggio' Alıntı:

hah tamam işte ben ekürimi buldum ben size katılırım

sanırım şuan en büyük sorunumuz yağmurun yağıp yağmayacağı ama paşanın dediği gibi olursa korkulacak bişi yok ama yinede kendimizi sağlama almalıyız dimi:)

zuhtu paşa benıde eklermısın bende gelıyorumm selamlar kazkesmez (aslında gazkesmez yazcaktımda yanlıs oldii)

NeQs' Alıntı:
sanırım şuan en büyük sorunumuz yağmurun yağıp yağmayacağı ama paşanın dediği gibi olursa korkulacak bişi yok ama yinede kendimizi sağlama almalıyız dimi:)

paşaya güven derdin tasan kalmasın :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar