16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

ben henüz trafiğe çıkmaya korktuğum için katılamadım..
noolur tekrar yapalım da bende geleyim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba ben de yeni katıldım benim scooter motorum var acaba küçük motorlarda gelebilirmi

resimler çok güzel çok keyifli geçtiğine eminim

Son düzenleme:
bende motoru yeni sattım motorsuzluktan katılamadım sesin 1978 motorun küçüğü büyüğü olmaz katılmak istediğin her yere katı burası motosiklet net burada ayrım yapıldığını hiç görmedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaldera' Alıntı:
aslında düşünecek olursak, bolvadinden afyona otostopla geliyor.afyondan eskişehire yine aynı şekilde.eskişehirden haydarpaşa ya trenle. üşütük müşütük ama değer vermiş önemsemiş kalkıp gelmiş..helal olsun ona....biz onu haremden alıp ikea ya kadar getirdik.yedek kask olmadığı için ikeadan sonra dogmanın ailesinin aracıyla devam etti.
biz seni unutmayacaz cenkkeskin..

yaw ne o öyle adam ölmüş gibi konuşuyosunuz yine gelecek tabi gelmezse rahat edemez o manyak :)

cenkim öptüm canım iyi yolculuklar

Bu site organisazyonlarında motorsikletin sınıfı büyüklüğü küçüklüğü önemli değil.Önemli olan motorsiklet tutkusu tabikiii...

kaldera' Alıntı:
aslında düşünecek olursak, bolvadinden afyona otostopla geliyor.afyondan eskişehire yine aynı şekilde.eskişehirden haydarpaşa ya trenle. üşütük müşütük ama değer vermiş önemsemiş kalkıp gelmiş..helal olsun ona....biz onu haremden alıp ikea ya kadar getirdik.yedek kask olmadığı için ikeadan sonra dogmanın ailesinin aracıyla devam etti.
Walla helal olsun Afyonluya..Gene bekleriz.
Bu arada çok keyifli bir pazar geçirdik.Organizasyonda emegi gecen arkadaşlara çookk teşekkürler..:cat: :rendeer: :cherry:

serkan79' Alıntı:
yaw ne o öyle adam ölmüş gibi konuşuyosunuz yine gelecek tabi gelmezse rahat edemez o manyak :)

cenkim öptüm canım iyi yolculuklar

yok öyle değilde....ehuhehu yaw manyak munyak ama biz onla fazla zaman geçirdik.onun manyaklığının altında ince bir zariflik vardı.. onu yakaladık bu bakımdan yani

tanışmayı daha efektif yaparsak mükemmel olacak..

kaldera' Alıntı:
aslında düşünecek olursak, bolvadinden afyona otostopla geliyor.afyondan eskişehire yine aynı şekilde.eskişehirden haydarpaşa ya trenle. üşütük müşütük ama değer vermiş önemsemiş kalkıp gelmiş..helal olsun ona....biz onu haremden alıp ikea ya kadar getirdik,gyazıcının artcısı olarak.ama yedek kask olmadığı için ikeadan sonra dogmanın ailesinin aracıyla devam etti.
selamlar abı keske sorsaydınız bende yedek kask vardı bos bos gıttı geldım arkamda.. neyse bu arada guzel bır gun gecırdık.. organızasyona tesekkurler.
yalnız bızım gıbı yenıler ıcın tanısmanın daha efektıf olmasını saglayacak bır seyler dusunsek daha ıyı olur dusuncesındeyım...

selamlar

güzel bir geziydi.
kıskananlar çatlasın :p
inşallah herkes evine sağsalim varmıştır.

onerı: fotograf .com u deneyelım..

Rüzgarınoğlu' Alıntı:
İşte geliyor yavaş yavaş dostlar.Dosyaları ufaltmak bayaaa zaman alıyor.
Hocam selamlar resımlerınızı fotograf .com a ucretsız yuklersenız sadece lınkını yollamanız yeterlı olur ordan hem net hem de daha kolay bakabılırız..ben bugun kendımı zor getırdıgım ıcın resım cekemedım:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
kaldera' Alıntı:
yok öyle değilde....ehuhehu yaw manyak munyak ama biz onla fazla zaman geçirdik.onun manyaklığının altında ince bir zariflik vardı.. onu yakaladık bu bakımdan yani

valla çok sevimli dost canlısı bi arkadas o gelmezse ben giderim onu görmeye tek manyak o değil ya :)

Bu Organizasyonu Yapan Paşama çok Teşekkur Ediyorum
Sanal Deyilde Reel Olarak Tüm Motorcu Arkadaşlarimla Kaynaşmak Güzeldi. Veloybolda Bizi Hamura çeviren Arkadaşlara Tşk.
Ayrica Aydin Amcamizin (ataper) Yeni Motoru Hayirli Olsun Aydin Koltuktaki O Parcayi Ben Sökmedim Diyecektim Ama AMA PAPARAZİYE YAKALANMIŞIM::unsure:: NEYSE NİCEMEN'DE SUC ORTAĞI

benım sızınle ılk gezımdı sahsen çok eglendım hele sayısı ve oyuncuları belli olmayan valeybol maçı çok hoştu.gelemeyen arkadaşlar inanınkı çok şey kacırdınız

hata' Alıntı:
benım sızınle ılk gezımdı sahsen çok eglendım hele sayısı ve oyuncuları belli olmayan valeybol maçı çok hoştu.gelemeyen arkadaşlar inanınkı çok şey kacırdınız
sen ordamıydın dostum benide alsaydın neyse bidahaki geziye kaldı artık.
bende salı günü alıcam motoru

Çok güzel bir geziydi organize edenlere ve katılan arkadaşlara çoook teşekkür ederiz :cat:

hiç sorma yaa direk yakalanmışız valla :)

hboyraz' Alıntı:
Bu Organizasyonu Yapan Paşama çok Teşekkur Ediyorum
Sanal Deyilde Reel Olarak Tüm Motorcu Arkadaşlarimla Kaynaşmak Güzeldi. Veloybolda Bizi Hamura çeviren Arkadaşlara Tşk.
Ayrica Aydin Amcamizin (ataper) Yeni Motoru Hayirli Olsun Aydin Koltuktaki O Parcayi Ben Sökmedim Diyecektim Ama AMA PAPARAZİYE YAKALANMIŞIM::unsure:: NEYSE NİCEMEN'DE SUC ORTAĞI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar