16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

demonicdreams' Alıntı:
Tamam abi anladım herkese vericen ama ben senin şeklini şemalini yüzünü unutmuş bulundum. Bari Plaka-Motor bilgisi ver, gruba nerden katılacağını söyle de bulalım seni yahu :)

(Bu arada bu çalışman için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Pazar günü için istediğin bir şey varsa (ne rüşveti ya, saçmalamayın) bilelim) :)

valla ben gruple gelemıycem herhalde. o sebeple susur sırasında gorusemeyız. motorum kawa en500 siyah . plakasıı hatırlamıyom valla yenı calsım daha :)
ya onunla gelrıım ya da cross la gelırım. crosu hıc sorma tıpı felan nedır bılmıyom hıc :)
ben geldıgımde zaten mt grubunu bulcam orda. senı de hatırlıyorum orda ulasırım sana :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trenox' Alıntı:
valla ben gruple gelemıycem herhalde. o sebeple susur sırasında gorusemeyız. motorum kawa en500 siyah . plakasıı hatırlamıyom valla yenı calsım daha :)
ya onunla gelrıım ya da cross la gelırım. crosu hıc sorma tıpı felan nedır bılmıyom hıc :)
ben geldıgımde zaten mt grubunu bulcam orda. senı de hatırlıyorum orda ulasırım sana :cat:
Tamam ya, hatırlanıyosam mesele yok, hatta süper!
Hmmm.. bunun karşılığında ne yapabilirim acaba?..
Tamam buldum!.. %80 ihtimal ile sana Gold Ana tribünden bir bilet verebilirim. Eğer ilgini çekerse cd'yi alır bileti veririm. Keşke daha fazlası olsa ama bende fazladan 1 ya da 2 tane olacak gibi!

demonicdreams' Alıntı:
Tamam ya, hatırlanıyosam mesele yok, hatta süper!
Hmmm.. bunun karşılığında ne yapabilirim acaba?..
Tamam buldum!.. %80 ihtimal ile sana Gold Ana tribünden bir bilet verebilirim. Eğer ilgini çekerse cd'yi alır bileti veririm. Keşke daha fazlası olsa ama bende fazladan 1 ya da 2 tane olacak gibi!
:queen: Yağmurdan kaçmak yoooook:queen:

trenox' Alıntı:
bowlingde dagattım bayaaa ama elimde kaldı gene. dediğin gibi onları da motogp de vercem.
bikaç arkdaş daha var onlarada motogp de vercem ( cdleri yani) töbe töbe
abi kelime bulamadım güzel türkçem de oyle esnek ki naaapiiim.:cherry:
tesliim etcem diiim :p
Ya o gün fenerbahçe höylöy löy geçit töreninde Cadde de karşılaştığımda yanında olsa alabilecektim. Pazar Çalışıyorum MotoGP ye de gelemeyeceğim nasıl alacağım. :salut:

Erman dan haberi olan var mı gidecek mi MotoGP'ye işten güçten adamla da da görüşemedik. O gelirse benim için bir tane verir misin? Lütfen:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar