16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trenox' Alıntı:
hafta sonu diyosan bowlingi bekleyelim. ama yarın ve cuma gunu yagıslı hava. ben yagıslı havalrda motor kullanmayı sevmiyom sırılsıklam oluyom. bugun olabilir mesela reandevu defterıne bak uygunsa ayralayalım bi eskihisar buusması. bi tel rica edeyim :)
bu arada bütün cd ler hazır 50 adet copy hazırladım.
trenox kardesim daha öncelerde yazdıysan ben görmedim(malum yaslılık) :) ne taraftasın? ben alabilirim senden..:wiinkk:

zuhtupasa' Alıntı:
trenox kardesim daha öncelerde yazdıysan ben görmedim(malum yaslılık) :) ne taraftasın? ben alabilirim senden..:wiinkk:
estagfurllah.ya ben istanbulun en uç noktasındayım. tuzla da duydun mu? :p
bugun işten erken çıkmaya çalışcam bakalım eger oyle bir durum olursa ben hem gezerim hem de getirirm. siz nerden paşam?

ashes' Alıntı:
benide ara cenk uyuyordur şu anda 05327086058 irtibata geç aynı yerdeyiz akşam biralarız :)
ok olur. arıycam.:cat:

Son düzenleme:
trenox' Alıntı:
ya ben istanbulun en uç noktasındayım. tuzla da duydun mu? :p
bugun işten erken çıkmaya çalışcam bakalım eger oyle bir durum olursa ben hem gezerim hem de getirirm. siz nerden paşam?

ok olur. arıycam.:cat:

ya abi geçerken banada gelsene :p abi bende kadıköy evlendirme dairesini ordayım

CBR1000RR' Alıntı:
ya abi geçerken banada gelsene :p abi bende kadıköy evlendirme dairesini ordayım
işten erken çıkabilirsem gelirim.kaça kadar ordasın ve kime sorsam soyler mi nerde oldugunu? :)

Fotoğraflar

Merhaba dostlar,

Bizim de çorbada tuzumuz olsun dedik....:)

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

Zühtüpaşa'ya bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Insallah yeni organizasyonlarda tekrar buluşuruz...

aturfan' Alıntı:
Merhaba dostlar,

Bizim de çorbada tuzumuz olsun dedik....:)

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

albumfotogoruntule.asp

Zühtüpaşa'ya bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz. Insallah yeni organizasyonlarda tekrar buluşuruz...

dostum şifre bölümü geliyooo.... fotolar yooookkk:salut:

Linkler çalışmıyor

Hay aksi, linkler çalışmadı...Kusura bakmayın dostlar...Başka bir şekil yapacağız artık.....:silent:

Kartal23' Alıntı:
dostum şifre bölümü geliyooo.... fotolar yooookkk:salut:

Şifreyi paylaşmakta herhangi bir sıkıntı olmaz herhalde...Şifre 9876....Şifreyi girdikten sonra tekrar linklere tıklamak gerekiyor....

Selamlar:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet hepsi iyi güselde o şifreyi girmek için mail gerekiyor sen bence başka bi şekilde ekle şu resimleri veya bizle hem şifreni hem mailini paylaş dicem o sakıncalı olucak bana yolla maille ben kliyim istersen :bounce:

teşekkür

dün akşam ashes,ben ve cenk birlikteydik,cenk söyledi senin cd'leri elden vermek için tuzla'dan kalkıp gebze'ye geldiğini:cat:
trenox arkadaşım yapmış olduğun bu zarif hareket için sana çok teşekkür ediyorum:rendeer:

BRUCE' Alıntı:
dün akşam ashes,ben ve cenk birlikteydik,cenk söyledi senin cd'leri elden vermek için tuzla'dan kalkıp gebze'ye geldiğini:cat:
trenox arkadaşım yapmış olduğun bu zarif hareket için sana çok teşekkür ediyorum:rendeer:
rica ederim bruce.
gönül oturup iki çift laf etmeyi de isterdi ama bi işim vardı olmadı. umarım başka bir zaman. :) :cat:

Kralsın trenox :rendeer:

Hafta sonu bir aksilik çıkmazsa bekliyoruz buraya seni.. Eskihisar'da bir sefa borcluyuz sana :)

Bi kac goruntude ben eklıyım barı gec oldu bıraz ama affedın :)

Niceman Hoca :D

Yaparsın yapamazsın derken cıdden yaptı adam :D

hepinize cok tesekkurler :rendeer:

horluyodu ben sahıdım:queen:

Nerde benım rakım :queen:

Buda kakılmış :queen: ortalıgı toparlamaya gelmıs gundelıkcı ıste yesılvadıde calısıyo :queen: takıldı bıze bende gelcem bende gelcem ıyı dedık gel sende :queen:

Slwer' Alıntı:
Bi kac goruntude ben eklıyım barı gec oldu bıraz ama affedın :)

Buda kakılmış :queen: ortalıgı toparlamaya gelmıs gundelıkcı ıste yesılvadıde calısıyo :queen: takıldı bıze bende gelcem bende gelcem ıyı dedık gel sende :queen:

***vallaha işten gaytarmıyodum ben apilerim aplalarım.patron görmesin kovar sona beni işten :( ***

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel bir geziydi,daha önce başka arkadaşların belirttiği gibi ben de pancar gibi oldum,hatta işyerinde arkadaşlar deniz mevsimi mi açıldı diye sordu:)afyonluuu,haremde sen kimsin demesek selam vermesek konuşmayacaktın galiba:):):):)bir dahakine gelirsen ve artçım olmazsa sana da kask getireceğim,bu arada keewayci bir arkadaşım tek rakibimiz regal raptorlardı ama biz sayımızı arttırdık damgamızı vurduk gibi laflar etmiş,zaten işten güçten sıkılmış adamlarız boşver bunları önemli olan tüm motorcular bir arada olmaktı,markaya takılmamak gerek öyle takım tutuyor gibi herkes gücü yettiğini ve beğendiğini alır,ister çamurdan olsun ille de motorcu olsun:):)en sevdiğim herkesin eşit ve birbirine yardımcı oluyor olması,Zühtü Paşama da buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim,daha nice gezilere

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu yanlışlıkla 2 kere attım msj ı nerden silindiğini de bilmediğim için içini böyle saçma sapan dolduruyorum :):):):) özürr

Forumdan Uzaklaştırıldı
gyazici abi yok ben sizi görünce direk yanaştım zaten malum yoksa açıkta kalmak var haremde :queen: zaten abi en yakın zamanda kaskımı alıyorum ağır ağır parçaları toplamaya baslıyorum yazın sonunda motor almak için elimden geleni yapacam bu yaz....

herhalde active olucak bu topik istanbul bir yere gittimi böyle şatafatlı olur :)
topikte kolay kolay kaybolmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar