16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En kısa zamnda motor almayan ne olsun motor almadan gelmiyorum yeter yaaa :queen:

Allah içinize sindirsin arkadaşlar valla bakıpta imrenmemek elde değil ben nie yok orda yaaa ben nie istanbulda diilim:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Canım üzülme lütfen.. Yazın bütün gezilere beraber gideceğiz.. Sen üzme kendini ne olur.. Yalnız gezilere gitmek benim de içime sinmiyor ama yaz gelince hepsini telafi edeceğiz..

Ben seni bir şekil yapar kaçırırım merak etme canım :rendeer:

Olmadı kaçıramadım diyelim, ben senin yanında kalırım o zaman. Sen yeter ki buralarda ol.. Başka birşey istemem..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gerçekten güzel eylenmişsiniz. Buradan resimlere bakınca bile keyifleniyor insan

Hepsinden güzeli de böyle ekran başından yazıştığınız insanlarla tanışıp yüzyüze konuşma imkanı olsa gerek.

Kısmet.. İnşallah birgün oralara gelir böyle bir organizasyonda regal grubundan ledo hocama kadar herkesle tanışma imkanına kavuşurum.:)

süpersiiiin!

o kadar emek harcadın ve yine harcayacaksın bari cd'lerin ücretini versek sana nasıl olur?
mahçup etme bizi :(
trenox' Alıntı:
bu piknikin 50 dk lık videosu hemen hemen hazır. yaklasık 50 adet copy yapacagım ve bunları eger gıdebılırsem bowlıng bulusmasında dagıtacagım.eger bowlınge gıdememe durumum olursa bır baslık acıp belırlı noktalarda herkese dagıtmayı dusunuyorum. aklıma baska bır fıkır gelmıyo.
bilgilerinize :)
(dip not olarak belirteyım: oncelıkle kamerada olanlara dagıtacagım. sonralıkla sıteden ısteyenler varsa o arkadaslara verırım no problem. butun sıte ıstıyomu sımdı 18000 kişi vay halıme :mrgreen: )

abi cd leri isterim masrafı neyse bizde destek olalım..
güzel anıları ölümsüzleştirelim...:cat:

evet cd lerde bızımde bı katkımız olsun ısterız... ve bence cd olayına gelınce once gezıye gelenlerden basla derım sona sıteden ısteyen bı sekılde temın ederız...

cenkmenderes' Alıntı:
demonicdreams, harbi ben de şimdi dikkat ettim. Tekerler bas baya duruyor gibi. En ufak bir flu yok tekerler ve jantta.. İyi ayrıntıya dikkat etmişsin.. :)

ikinizde aynı süratte ve motordayken resim çekilmişsiniz. yani çeken durmuyor, çekilen hareketli değil. tekerlerin bu şekilde çıkması normal yani...:)

cenkmenderes' Alıntı:
Trenox kardeşim. Ben senin evin oraya gelmiştim zaten. Muhiti de aşağı yukarı hatırlıyorum. Olmazsa biz de o taraflara gelip alabiliriz :)
ya o ev benım degıldı aılemın dı ben baska yerde oturuyom. valla eskıhısar da mesela kuccuk bı bulusma iii olur harıka bır yerdi.konusuruz gene...

ashes' Alıntı:
trenox biraderim sen buraya gelirsen sahil de otururuz sohpet ederiz cenk te bana yakın sonra bruce var barış var burda ararsın cenk i gelirsin
fena fikir degıl yaaa :)neden olmasın

fragrance_chaplin' Alıntı:
o kadar emek harcadın ve yine harcayacaksın bari cd'lerin ücretini versek sana nasıl olur?
mahçup etme bizi :(
iii olmaz diiim kısaca. bunun mahcubiyetle ne alaksı var sonucta hepımız eglendık eglendırdık tanıstık v.s. hersey guzeldı.

MACGYVER' Alıntı:
abi cd leri isterim masrafı neyse bizde destek olalım..
güzel anıları ölümsüzleştirelim...:cat:
valla ölümsüzleştirmeye calıstım işte. masraf yok gece yattım sabah kaltım tum cd ler hazırdı bende anlamadım nasıl olmus :)

NeTMaViSi' Alıntı:
evet cd lerde bızımde bı katkımız olsun ısterız... ve bence cd olayına gelınce once gezıye gelenlerden basla derım sona sıteden ısteyen bı sekılde temın ederız...
sizin katkınız orda bulunmanız dı işte daha ne olsun yaaa :rendeer:

CenkKeskin' Alıntı:
trenox abi bana naısl ulaştıracan (afyonlu manyak) :queen: buraya kaar getireceğini zannetmiyorum kargo filan biş şekilde ulaştırsan ? :queen:
yarın cıkcam gelcem sırf cd vermek için :)
bana özelden; sana ulasabılecegım adresı gonderebılırmısın ?

Son düzenleme:
trenox abi ben en çok dönüş yolunda seyir halinde çekildiğimiz bölümü merak ediyorum. Mutlaka ayır abi bana bir CD. Kendimi motor sürerken hiç görmedim vallahi meraktan ölecem. hipopotam kelebek belgeseli gibimi görünüyorum acaba diyorum hep kendi kendime.

Sadobey' Alıntı:
trenox abi ben en çok dönüş yolunda seyir halinde çekildiğimiz bölümü merak ediyorum. Mutlaka ayır abi bana bir CD. Kendimi motor sürerken hiç görmedim vallahi meraktan ölecem. hipopotam kelebek belgeseli gibimi görünüyorum acaba diyorum hep kendi kendime.
:)))))))))))
bız grup surusu pek yapamamısız aslında o bolumlerı cıkarmam lazım
grup surusnu en iyi arabadakıler yapmıs hıc bozulmamıslar hep aynı sekılde gıtmısler :mrgreen:

Sadobey' Alıntı:
Doğru söylüyorsun vallahi Olsun ben istiyorum Cd den. :rendeer:
tabiki alacaksın bowlınge gideceksın sonucta
bende gıtmeye calısacagım orda gorusuruz :rendeer:

trenox, hocam senin kendi evin nerede peki.. bu hafta sonuna doğru bir buluşma yapsak seninle mesela.. ? Bilmem sana uyar mı ?.. Bu civarlardan gelebilecek arkadaşlarla beraber bir eskihisar sahil buluşması yapabiliriz ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
CANGO' Alıntı:
ikinizde aynı süratte ve motordayken resim çekilmişsiniz. yani çeken durmuyor, çekilen hareketli değil. tekerlerin bu şekilde çıkması normal yani...:)
İyi de fotoğraf makinası tekerlek gibi kendi ekseni etrafında dönmüyor ki! Makinenin hareketi yere paralel, ama jantların ki değil. Bunun açıklaması bu şekilde olamaz.

cenkmenderes' Alıntı:
trenox, hocam senin kendi evin nerede peki.. bu hafta sonuna doğru bir buluşma yapsak seninle mesela.. ? Bilmem sana uyar mı ?.. Bu civarlardan gelebilecek arkadaşlarla beraber bir eskihisar sahil buluşması yapabiliriz ???
hafta sonu diyosan bowlingi bekleyelim. ama yarın ve cuma gunu yagıslı hava. ben yagıslı havalrda motor kullanmayı sevmiyom sırılsıklam oluyom. bugun olabilir mesela reandevu defterıne bak uygunsa ayralayalım bi eskihisar buusması. bi tel rica edeyim :)
bu arada bütün cd ler hazır 50 adet copy hazırladım.

benide ara cenk uyuyordur şu anda 05327086058 irtibata geç aynı yerdeyiz akşam biralarız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar